Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    22. Listopad 2015. 22:19

Ja isto preko dana vecinom sjedecki, pomognem si sa jastucima, a po noci lezecki....
    Na desnom boku mi je super, a na lijevom se sva iskrivim :/

Kris kakve su te marame u mulleru, nisam ni znala da ih oni imaju?

Bumbo0809
    22. Listopad 2015. 22:27

Ja u 90% slucajeva dojim sjedecki,nekako mi priprema oduzima puno manje vremena..ali nemam problem s velikim cicama :P pa je mozda to jedan od razloga zasto mi je ovako zgodnije..

P.s.bas gubim snagu zbog skokova i grcica,sve se spojilo :( a najgore je sto mu ne mogu nikako pomoci! Nadam se da je vama lakse nego sto je meni

Cvarak
    22. Listopad 2015. 23:01

E kako vam spavaju na boku ili ledjima?! Mene muce cice dok ja dignem nju iz prizemlja 😂😂smrcc

kris555
    23. Listopad 2015. 04:28

Branchi to mi je sogorica rekla, elasticna marama za nosenje bebaca, al nema onak prstene ko sling nego se ovak obicno zaveze. Kaze da je najbolje kaj je kupila jer joj se bebica isto voli nosit :) Marka se zove Chibolo..

Mi se opet hranimo sjedecki hahah na to sam navikla i lakse mi je sjedit :)

mmama2
    23. Listopad 2015. 09:35

ja bi vam svima preporučila da probate sa različitim položajima dojiti, jer drugačije beba povuče mlijeko i potrebno je mijenjati položaje.. da vam se ne zaštopaju kanalići ili dođe do upale

url=https://lilypie.com]

Ashley
    23. Listopad 2015. 10:02

Dobro jutro mamice, kako ste? Kako vaše male ljubavi? Ste spavale noćas?
    Imam pitanje za "carice" (carski rez). Nosite li već steznik? Jučer sam poslala dragoga da mi kupi neki i držala ga jedno sat i pol, ali ne mogu nigdje naći nikakva uputstva koliko ga dugo nositi preko dana.

Ashley
    23. Listopad 2015. 10:19

renata6, hvala ti na savjetu. Nije me još nitko pregledao. Mislila sam da se steznik samo kupi, stavi i nosi i moram priznati da me iznenadilo to da nisam baš nigdje našla neka konkretna uputstva.  Nazvati ću danas svoju doktoricu pa pitati, a steznik ću spremiti do daljnjega.

kris555
    23. Listopad 2015. 10:25

Mi smo spavali tak da je bebac na nama spavao tj na rukama, i mogu rec da sam se malo odmorila. Inace plac cim ga spustimo..

Renata al mislim da moze u vise polozaja ic u maramu da nema opterecenje na kukice, ne znam.. 

Mi cemo danas pokusat maknut sesirice, drzte fige :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.