Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    22. Listopad 2015. 14:12

Ryanne tvoj pristup mi se cini super. Mi pokusavamo slicno iako je po noci vecinom sa mnom, a preko dana u kinderbetu ili sam na krevetu (kad spava). Isto tako svako malo obidjem i umirim pa opet zaspi...
    No danas je tek sad malo zaspao preko dana, na krilu jer sam dojila sjedecki pa sad cekam da dublje utone da ga prebacim u kinderbet...

kris555
    22. Listopad 2015. 14:26

Ashley hvala za link.

Ja isto mislim da se ne treba drzat striktnog rasporeda u minutu al opet neki "red" treba imat. Mislim da kakve navike stekne od pocetka da tak bude i kasnije. Ja se trudim da spava u kindacu cim vise al muz je popustljiviji po tom pa zeli da spava s nama :D

nenana
    22. Listopad 2015. 15:35

Branchi pitala si za hranu protiv grčeva..mi smo na AM pa postoji takva hrana, ali ti si mama dojilica i zato uzivaj :)

Mi se kupamo svaki večer, jos ne uživa..nego suprotno..čim smocim glavicu vrisak koji traje sve dok ga ne obučem :( jos mi se i malo tjemenicr pojavilo pa mu smeta kada je istrljavam..

Ovu knjigu povezujuće roditeljstvo imam, ali nemam bas vremena citati a i nije me nešto zainteresirala..a onu Razvojene aktivnosti sam si naručila uz onaj Dm popust i super je jer ima te igre i pjesmice za koje ja ne znam pa mi super dođe :))

Imam pitanje za mame koje hrane s AM..dali vam beba trazi dodatno hranu između hranjenja? Naime kod AM je zeznuto jer mora biti razmak min 3 sata a moj mali neće pojest kak spada dozu pa je onda nemoguć između hranjnja..nervozno lamače rukama, navlaci dudu kao lud, kao da je gladan i nikako da ga smirim...ima li koja slično iskustvo i sto napraviti.??ja mu znam napraviti 30ml ako je na prethodnom hranjenju malo pojeo ali   opet ne zelim razbijati obroke :(

ivek 30
    22. Listopad 2015. 15:54

Mi se isto kupamo svaka 3 dana, a svako jutro se obavezno brisemo blazinicama i mazemo uljem! Ja koristim chicco kozmetiku i zasada vidim danona dobro reagira! Imam doma jos uvijek bademovo ulje s kojim sam si mazala trbuh u trudnoci, pa jel mogu njega koristiti za jutarnje pranje? Mi pelenu mjenjamo prije svakog papanja, i obavezno peremo guzu jer ne koristim vlazen maramice i samo pavlovicevu mast!
    Moja je sito navecer luda, nacicavanje traje od 7 pa do 10-11, zavisi, onda ne podrigne nego bljucka van... I tak zadnjih 2-3 dana. Idemo u setnju svaki dan, i bas se vidi da joj se svidja vozikati! Sto se tice spavanja, po noci je u svome kindacu, i tako zelim da ostane, tek ujutro oko 5 ju stavim k nama jer ju grcici jako muce, pa se onda tako smiri...

Naanaa2
    22. Listopad 2015. 15:59

Nenana, odakle ti ta informacija da razmak izmedju obroka mora biti 3 sata? Mi smo na adaptiranom, al nas trazi bocu svaka 2 sata. Ako mu je ne damo u roku par minuta nastaje vriska da zanijemi od placa.

nenana
    22. Listopad 2015. 16:37

Naanaa2 iskreno ne znam..negdje sam pročitala, a i prema uputstvima broj obroka na 24h ispada tak negdje ...nekako se bojim da mu ne sam previše :(

Branchi
    22. Listopad 2015. 16:46

Ivek ja koristim bademovo iz ljekarne - to sam koristila i za sebe u trudnoci i jos uvijek se mazem s njim....patronazna mi je rekla da je to iz ljekarne super pa se nadam da i je.

Naanaa2
    22. Listopad 2015. 17:09

Mi smo na  Novalacu AC, i bas sam sad gledala tablicu na njemu i moj pojede dnevno prema tablici, samo u vise obroka. Ne znam kako bih ga navela da jede minimalno svaka 3 sata kad je gladan svaka 2.

Sanjarica
    22. Listopad 2015. 18:26

Ive cestitkee!! 

Evo da se i mi malo javimo...danas nam je 16 dana i pomalo stvari sjedaju na svoje... 
    Malena spava preko dana ko top,papa,bude budna nekih pol sata-sat maximalno a neli put ni toliko i opet zaspi... Ali zato oko 9 navecer pocinje party...uhvate je grcici i onda nikako zaspat do pol noci otp... 
    Takoder je kupam svaku vecer i bad uziva kupat se... Od kozmetike koristim sve od hippa i super nam je...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Oliva4
    22. Listopad 2015. 19:35

Branchi pitala si za vlažne maramice..ja ih koristim još od kad se mala rodila..morali smo tako u rodilištu..kad kaki onda je perem,ali  ako je piškila koristim vlažne..biram one na kojima piše sensitive (uglavnom od pampersa)..njoj to ništa ne smeta..koža je sasvim normalna..a znam da se ni druge bebe nisu bunile u rodilištu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.