Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    23. Listopad 2015. 18:10

Skuzila sam, hvala na savjetu pokusat cu :)

Fluffy

kris555
    23. Listopad 2015. 18:24

Meni su u bolnici rekli tj jedna od sestara nek ne masiram jer ce mi doc jos vise mlijeka a i tad sam ga vec imala puno i kak sam ju poslusals to je rezultiralo da su mi se cice upalile i bile ko dva kamena uzas, skoro mastitis zaradila...

kris555
    23. Listopad 2015. 18:26

Bumbo mi imamo vec duze vrijeme bijelu tockicu na nepcu i rekla je pedijatrica da cemo pratit da mozda nije soor moze bit i nekaj drugo..

Branchi
    23. Listopad 2015. 18:46

Nama u bolnici nisu rekli nista za siroko povijanje pa to ni ne radimo. Nadam se da nece bit neki problem....idemo kod pedijatrice za tjedan i pol pa cemo sve cuti...
    Kad otpadne pupak, jel vama i dalje onak bude mrvica krvi u njemu pa cistite? Patronazna mi je rekla da je to normalno sad jos neko vrijeme jer malo se jos cisti i pojavi se malo krvi kod naprezanja, al do kad to tak traje?

Cvarak
    23. Listopad 2015. 19:32

Branchi nama je bilo tak 3,4 dana nekad malo ko krastica se stvori i koja je ostajala na gazi!! Ja bi stapic za usi naspricala octaniseptom i malo pocistila i zatim bi praskom naprasila i stavila gazu!! I sad nam je pupcic super! Vec smo se i kupali!!

kris555
    23. Listopad 2015. 19:51

Branchi i nama je tak bilo i isto ko Cvarak sam napravila, niš se nemoj bojat, sam to očisti :D

Kiara5
    23. Listopad 2015. 20:04

Moja beba skoro Nikad ne podrigne nakon podoja?? 
    Čitan kao da to uopće nije bitno... Jel ima jos koja mama da joj je tako??

mmama2
    23. Listopad 2015. 20:12

Kiara5

Čitan kao da to uopće nije bitno… Jel ima jos koja mama da joj je tako??

super, znači da se ne naguta zraka i da pravilno prihvati cicku i doji :) jel ju muče grčići

url=https://lilypie.com]

Lela29
    24. Listopad 2015. 07:58

Kiara5

Čitan kao da to uopće nije bitno… Jel ima jos koja mama da joj je tako??

Nece ni moja svaki put, zapravo mozda jednom dnevno. Uglavnom mi zaspe na prsima, dignem je podrignit, nista, ali isto tako ne kenjka, nista je ne muci, pa je valjda ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI