Meni su u bolnici rekli tj jedna od sestara nek ne masiram jer ce mi doc jos vise mlijeka a i tad sam ga vec imala puno i kak sam ju poslusals to je rezultiralo da su mi se cice upalile i bile ko dva kamena uzas, skoro mastitis zaradila...
Bumbo mi imamo vec duze vrijeme bijelu tockicu na nepcu i rekla je pedijatrica da cemo pratit da mozda nije soor moze bit i nekaj drugo..
Nama u bolnici nisu rekli nista za siroko povijanje pa to ni ne radimo. Nadam se da nece bit neki problem....idemo kod pedijatrice za tjedan i pol pa cemo sve cuti...
Kad otpadne pupak, jel vama i dalje onak bude mrvica krvi u njemu pa cistite? Patronazna mi je rekla da je to normalno sad jos neko vrijeme jer malo se jos cisti i pojavi se malo krvi kod naprezanja, al do kad to tak traje?
Branchi nama je bilo tak 3,4 dana nekad malo ko krastica se stvori i koja je ostajala na gazi!! Ja bi stapic za usi naspricala octaniseptom i malo pocistila i zatim bi praskom naprasila i stavila gazu!! I sad nam je pupcic super! Vec smo se i kupali!!
Branchi i nama je tak bilo i isto ko Cvarak sam napravila, niš se nemoj bojat, sam to očisti :D
Moja beba skoro Nikad ne podrigne nakon podoja??
Čitan kao da to uopće nije bitno... Jel ima jos koja mama da joj je tako??
Sortiraj odgovore
Najstariji