Flufy i meni se isto dogadja!!
A glupo mi se izdajat jer nikad ne znam kad ce se probudit!!!
Ej, moja cura se maloprije kupala i sad kad se probudila ima neki lagani crveni osip po celu i tjemenu??
E, jel postoji mogućnost da je taj skok u razvoju meni se dogodio u drugom tjednu?? Jer je tražila siku dan-noc u satima visila na njoj a sad jede pola Sata i spava il je budna poslje dva sata!!
Bar mi je tako zadnja 24h!!
Ja nisam široko povijala, u bolnici su rekli da bi kao trebalo do uzv-a, al mi je patronažna rekla da nema potrebe, ako bude potrebe budemo nakon uzv-a..
Upravo sam sad dok sam ga dojila vidjela bijelu kao "mrlju" unutar donje i gornje usne,a ne mogu je obrisat.. Imate li ideja sto bi to moglo biti? :/ da bar mogu poslat sliku
Ja sam stapicem za uho al imam onaj malo spicasti pa ak je smrkljica bas blizu ju iscupam ako ne nakapam fizioloskom pa iskise! Ja ne povijam siroko mada su rekli u vinogradskoj,samo 2,3 puta na dan malo razgibam kukice! Vidjet cu sta ce mi rec na uzv kukova!!
Bumbo ako se neda obrisat gazom to su gljivice, vecina beba ih dobije malo procitaj na netu, postoje neke kapi za to.
Meni je receno da se prsi trebaju redovno masirat i izdajat da se ne upale. Sad mlijeka ima previse. Beba je stara 20 dana i preko dana doji svaka 3 sata uglavnom ali samo po 10-ak minuta, a nocu se budi 2 puta. I bas to kiara nikad ne znam lad da se izdojim jer ne znam kad ce se probudit a sise boleee.
Fluffy
Obrazlozeno mi je da se moram izdajat da se stvara vise mlijeka jer ce beba trazit sve vise i vise.
Stvar je u tome sto on bude na sisi 10 minuta i onda zaspe i nema sense da ga se probudi. A dobiva dosta na tezini pa ga ne zelim ni prejedat. A izdojim se kad osjetim veliki pritisak i to mlijeko bacam zato sto on ne voli bas bocu a nije ni potrebno s obzirom da uvijek dolazi novo. Ugl pustim njega da se nahrani i ostatak izdojim a iz druge sise samo malo da popusti pritisak.
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji