Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    22. Listopad 2015. 04:50

Nenana kakva je to hrana protiv grceva? :) 

Mi za van imamo ono sto nosimo doma (body+hlacice+carapice), uz dodatak kape i kao skafanderica, ali ne onog zimskog nego je malo laganiji (ne puno). Dodam i deku pri dnu nogica ako zatreba. 
    U zagrebu je bas frisko ovih dana, gledam ak ja imam deblju jaknu, treba i on imati nesto deblje.

Pozdrav sa jutarnjeg klopanja :)

Lela29
    22. Listopad 2015. 08:45

Jutro mame, moze brzinsko pitanje?! Koliko cesto mijenjate pelenu ako beba nije kakala? Jucer sam dosla iz bolnice, sinoc je prominila, ona se ne buni, jede i spava. Jos mi patronazna nije dosla...

Ryanne
    22. Listopad 2015. 09:35

Jos jedna noc bez spavanja. Samo cica i hodanje s njom u narucju. Sve ostalo (lezanje u kimbacu, krevetu, sjedenje) rezultira srceparajucem i uhoparajucem vristanjem. I tako od 9 navecer do 2 ujutro. 

Toliko sam umorna.... a sad opet papa, svadja se sa sisom.. ja mastam o kavi. 

kris555
    22. Listopad 2015. 09:40

Ryanne kak izdrzavas? :) Mi se budimo svaka dva sata otprilike i jos uvijek se ne mogu naviknut na taj ritam, premorena sam.

kris555
    22. Listopad 2015. 09:44

Ryanne kak izdrzavas? :) Mi se budimo svaka dva sata otprilike i jos uvijek se ne mogu naviknut na taj ritam, premorena sam.

Branchi
    22. Listopad 2015. 10:05

Ryanne, kad je nosis, je uvijek bas mirna ili? 
    Moj nekad lijepo bide miran, a nekad se tolko migolji i mice glavom da ne znam kak bi ga zadrzala. U tom trenu ne place, samo je jako nemiran

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.