Nenana kakva je to hrana protiv grceva? :)
Mi za van imamo ono sto nosimo doma (body+hlacice+carapice), uz dodatak kape i kao skafanderica, ali ne onog zimskog nego je malo laganiji (ne puno). Dodam i deku pri dnu nogica ako zatreba.
U zagrebu je bas frisko ovih dana, gledam ak ja imam deblju jaknu, treba i on imati nesto deblje.
Pozdrav sa jutarnjeg klopanja :)
Jutro mame, moze brzinsko pitanje?! Koliko cesto mijenjate pelenu ako beba nije kakala? Jucer sam dosla iz bolnice, sinoc je prominila, ona se ne buni, jede i spava. Jos mi patronazna nije dosla...
Jos jedna noc bez spavanja. Samo cica i hodanje s njom u narucju. Sve ostalo (lezanje u kimbacu, krevetu, sjedenje) rezultira srceparajucem i uhoparajucem vristanjem. I tako od 9 navecer do 2 ujutro.
Toliko sam umorna.... a sad opet papa, svadja se sa sisom.. ja mastam o kavi.
Ryanne kak izdrzavas? :) Mi se budimo svaka dva sata otprilike i jos uvijek se ne mogu naviknut na taj ritam, premorena sam.
Ryanne kak izdrzavas? :) Mi se budimo svaka dva sata otprilike i jos uvijek se ne mogu naviknut na taj ritam, premorena sam.
Ryanne, kad je nosis, je uvijek bas mirna ili?
Moj nekad lijepo bide miran, a nekad se tolko migolji i mice glavom da ne znam kak bi ga zadrzala. U tom trenu ne place, samo je jako nemiran
Sortiraj odgovore
Najstariji