Ko sto nenana kaze, ko i doma kak je, uglavnom body dugi rukav, hlacice, jaknica, kapa i dekica skroz prek njega.
Moj bebac onda rekla bi svaki put jede hlapljivo il moguce jer jede prek sesirica da zato

Nenana kakva je to hrana protiv grceva? :)
Mi za van imamo ono sto nosimo doma (body+hlacice+carapice), uz dodatak kape i kao skafanderica, ali ne onog zimskog nego je malo laganiji (ne puno). Dodam i deku pri dnu nogica ako zatreba.
U zagrebu je bas frisko ovih dana, gledam ak ja imam deblju jaknu, treba i on imati nesto deblje.
Pozdrav sa jutarnjeg klopanja :)
Nenana kakva je to hrana protiv grceva? :)
Mi za van imamo ono sto nosimo doma (body+hlacice+carapice), uz dodatak kape i kao skafanderica, ali ne onog zimskog nego je malo laganiji (ne puno). Dodam i deku pri dnu nogica ako zatreba.
U zagrebu je bas frisko ovih dana, gledam ak ja imam deblju jaknu, treba i on imati nesto deblje.
Pozdrav sa jutarnjeg klopanja :)
joj dobra si hahahah, 4:50 ona se javlja hehehehe, svaka ti čast

url=https://lilypie.com]

Jutro mame, moze brzinsko pitanje?! Koliko cesto mijenjate pelenu ako beba nije kakala? Jucer sam dosla iz bolnice, sinoc je prominila, ona se ne buni, jede i spava. Jos mi patronazna nije dosla...
Jutro mame, moze brzinsko pitanje?! Koliko cesto mijenjate pelenu ako beba nije kakala? Jucer sam dosla iz bolnice, sinoc je prominila, ona se ne buni, jede i spava. Jos mi patronazna nije dosla…
Pelenu u principu mijenjaš svaka tri sata ili skužiš kad je puna po težini, nemoj si čekati patronažnu ona ti može doći i u podne....
Jutro mame, moze brzinsko pitanje?! Koliko cesto mijenjate pelenu ako beba nije kakala? Jucer sam dosla iz bolnice, sinoc je prominila, ona se ne buni, jede i spava. Jos mi patronazna nije dosla…
ako nije kakana svaka 2 sata do 3 ako baš spava beba.. kakanu odmah

url=https://lilypie.com]

Jos jedna noc bez spavanja. Samo cica i hodanje s njom u narucju. Sve ostalo (lezanje u kimbacu, krevetu, sjedenje) rezultira srceparajucem i uhoparajucem vristanjem. I tako od 9 navecer do 2 ujutro.
Toliko sam umorna.... a sad opet papa, svadja se sa sisom.. ja mastam o kavi.
Jos jedna noc bez spavanja. Samo cica i hodanje s njom u narucju. Sve ostalo (lezanje u kimbacu, krevetu, sjedenje) rezultira srceparajucem i uhoparajucem vristanjem. I tako od 9 navecer do 2 ujutro.
Toliko sam umorna…. a sad opet papa, svadja se sa sisom.. ja mastam o kavi.
Čisti skok, hajde samo hrabro, izdrži, možda još danas i gotovo...

Ryanne kak izdrzavas? :) Mi se budimo svaka dva sata otprilike i jos uvijek se ne mogu naviknut na taj ritam, premorena sam.

Ryanne kak izdrzavas? :) Mi se budimo svaka dva sata otprilike i jos uvijek se ne mogu naviknut na taj ritam, premorena sam.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji