Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    21. Listopad 2015. 21:12

Ni moj ne podrigne svaki put, al mi nije tak bljuckao prije. No valjda nije nis. Jel ga dizes da podriguje tijekom dojenja il samo na kraju? Ja svog samo kad se napapa i odsteka od cice :)

Branchi
    21. Listopad 2015. 21:29

Ako duze cica onda na kraju, a ako mi zadrema nakon 10-15 min onda prvo tad - pa ak se razbudi i oce jos, nastavimo, a ako ne - onda spava dalje. 
    Nekad ga pustim tak i bez podrigivanja jer bas vidim da slatko spava :)

kris555
    21. Listopad 2015. 21:44

Istina, najbolje mi zaspi nakon cickanja, samo sto kad ga spustim valjda mu pocne smetat i obicno pocne plakat grcevito i moram ga dizat onda :)

Branchi
    21. Listopad 2015. 22:37

Mislim da oni samo malo halapljivo jedu pa se nagutaju koji put vise zraka i onda to mora van...tak da je sve to normalno :)

Cvarak
    21. Listopad 2015. 23:13

Kak sve obucete malcima kad idete van?!

Cvarak
    21. Listopad 2015. 23:17

I jel vama bebaci kad zaspu rade s ustima ko da cicaju?! Moja cesto....

nenana
    21. Listopad 2015. 23:26

Moj malac redovito sisa u prazno :) slatko mi je to..

Nas uglavnom trbuščić muci kad ne podrigne nakon hlapljivog papanja, a navečer oko 21 uvijek se malo grci..ali manje nego prije ( uveli smo Biogaia kapi + hrana protiv grčeva),,

Sto se tiče izlazaka kad ne pada kiša obavezno idemo van, i dva puta dnevno..a obučemo se kao doma + kapa + jaknica s kapuljačom + dekica po nogama!

A sto se tiče kupanja moj sigurno nije od onih beba koje uživaju i spokojno spavaju nakon kupanja ::/ prvo u kadici ne smijemo biti duže od par minuta, a onda kreće vriska sve dok ne obučemo sve za spavanje..ne znam zašto se tako jako uznemiri..skuzila sam da počne plakat čim mu smocim kosicu i glavu :/

kris555
    22. Listopad 2015. 00:37

Ko sto nenana kaze, ko i doma kak je, uglavnom body dugi rukav, hlacice, jaknica, kapa i dekica skroz prek njega.

Moj bebac onda rekla bi svaki put jede hlapljivo   il moguce jer jede prek sesirica da zato

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.