Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    12. Veljača 2016. 17:38

...ja sam danas na odvikavanju od lidl rozih donuta- nisam pojela niti jedan, ali jesam jedan kinder bueno hehhe

jahanara
    12. Veljača 2016. 17:46

Sanjarica velika cura! Drzimo fige da prodje bez temperature.

Lela ni tamni pod nije dobar. Sve zivo se vidi na njemu. Ludim na prasinu a da ne pricam kako ruzno izgledaju mrlje od njene sline.Trebala bi brisati 3 put dnevno...

Lela29
    12. Veljača 2016. 17:48

Da Renata, pola danas, pola jučer   ...uf, te roze krafne, mali oblačići tope se u ustima!

nenana
    12. Veljača 2016. 18:14

Branchi baš si me nasmijala..ti si još na tim rozim krafnama

Sanjarica
    12. Veljača 2016. 18:20

Ja isto svaki dan jedem te roze krafne iz lidla...preodlicne su...i jucer kao necu ih jest, i popodne me zvrcne mama i kaze da ce doc malo do nas i ako nam treba sta donijet...i naravno narucila sam joj roze krofnice... 
    Sta se tice prasine mislim da po noci dok mi spavamo dode netko u nas stan i pobaca mi prasinu po svuda..hahaha...katastrofa! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    12. Veljača 2016. 18:22

vi koji se cudite maniji s rozim krafnama - niste ih sigurno probale hehhehe

..a prasinu mrzim!!!! ja usisavam svaki dan - susjedi me mrze jer je to oko pol 8, 8 ujutro hehhee...prodjem krpom po elementima i saugam..imamo i psa pa je to super kombinacija za jana koji je sve vise posvuda :D

Cvarak
    12. Veljača 2016. 18:27

Ajme ja usisavam 1 tjedno 😄😄😄neda mi se!! Al imam super plicice u kuhinji imotacija drveta svjetlog nis se ne kuzi al se zato na parketu sve kuzi jos kad sunce obadja sve ma ja samo spustim rolete!! Jel imam usisavac na vodu pa mi mrsko ga rastavljat a muz lud mrzi taj usisavac  ...morat cemo kupit obicni !!

Kiara5
    12. Veljača 2016. 18:32

Super mi je fejs grupa!! Bebe su predivne!!! Al mi je prezanimljivo vas mame spajat s nadimcima i smijat se kako sam vas drugačije zamišljala!!! 

Cvarak stvarno si hrabrica i ti i bebolina!!  Nadam se da ce sve uskoro bit iza vas!!! 
    Ej, ti si ono u trudnoci imala gestacijski ako se dobro sicam, i Kneginja isto??? Ej, jeste poslje poroda radile ogtt???

Fluffy2
    12. Veljača 2016. 18:53

Ne ja nisam probala te krafne zvuci mi ajme nezdravo, ono americki 😀
    Ja sam vjerna Kinderu i Milki i ne mislim se toga odrec 😛

Fluffy

kris555
    12. Veljača 2016. 18:58

Ajme Branchi uz to nespavanje ja ne znam kak imas snage svaki dan usisavat :D ja recimo dva puta tjedno, i to kaj velite mrlje od sline uzas!! Poludim jer isti dan cim prebrisem kad ga neko nosi od sebe sve pokapa :/ a isto mucica od grijanja svaki dan..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.