Ashley tako i ja stavim malo etwricnog!!! Eee koma mi je cistit ga...pogotovp sad prije mi je bilo ok!!
Ee cure lijeva cicka ce mi puknut ;) jedva cekam da pocica vj sam je i nocas nazuljala malo uffff
Moj je oduševljen ogledalom u kupaoni, dok ga umivam samo se zagleda i počne se smijati. Tako da je već ritaual postalo umivanje pa pričamo i približvam ga dok se čudi. :D
I ovdje smo usporile, samo sličice gledam. Divne su bebe. :) Nekad sam znala doći nakon dva sata, a ono niiiiiiiiz postova koje i ne stignem pročitati.
Uspili smo ulovit nešto sunca i napravit dobar đir, jeeeee! Moja voli ogledalo u wc-u najviše! :D
Helooo zene... Mi smo evo prosli bez febre nakon cjepiva... Jako sam sretna zbog toga...
Curku sam sad odpeljala kod moje mame i otisle one u setnju, odjednom se razvedrilo pa isle one iskoristit sunce za setnju... A ja se bacam na ciscenje stana...generalku cu opalit...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Pozz cure..evo ja se vratila s frizure..sretna sam do neba, skratila sam više od pola kose valjda..frizerki bilo žao :p
Ee i ja sam skužila da ste skoro sve plavuše :)) ja sam imala smeđu s malo prošarano plavo, neka miks boja prirodna, ali sad sam crvenkasta, riđa..i tako sam si čudna :D stalno mašem glavom :D
Moja isto voli kremice gledat u wcu, baš im se razveseli😁
A čišćenje da ne pričam..samo onako rasklanjam stalno..ali podovi i wc sad već vape za dobrim pranjem 😝😝
Hvala sto me primate u krug odabranih.
Cvarak, da, samo siroko povijanje za sada, vidjet cemo sljedeci tjedan u cetvrtak na kontroli kaj dalje.
Renata, moj muz je prije procitao tvoju pricu na klokanici i o dr.milicic i rekao da obavezno idemo k njoj. Eto koje slucajnosti. Mi smo platili kod nje prvi pregled u privatnoj poliklinici pa nam ne rekla da ce nas ubacit za kontrolu u bolnicu prek uputnice. Divna zena na prvu.
Zara, moja sa 2 mjeseca proucava kreme kod stola za prematanje i jos slozi nekak usta i lagano ih pomice ko da cita
Sanjarice, super da nemate temp.
Mi smo jos bi ne bi van, moja ne voli inace izlaske ali zao mi je jer je sunceko trenutno. Bar po dvoristu.
I rezime...moram po roze krafne u lidl
Lady prvi put cujem da beba ne voli u setnju :)
Bumbo ovo za robu ti je i kod mene! Jedino na nasem balkonu vjecito puno robe, i ja se pitam jel s menom sve u redu..ali kad je mala beba tu ima itekako robe i tetrica..sugamana..
Mi odradili dobru setnju i popili kavu, bas je savrsen dan!
E sanjarice super sta nas je zaobila temp! :)
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji