Sorry cure sto upadam ovako.
Mmama vidim da se kuzis u nosiljke, razmisljam o amazonas smart carrier i o bobawrap marami. Jesu li okej te? Maramu bi od rodjenja koristila. 😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Evo ja upravo završila generalku u stanu. Ne stignem nikako spremati osim navečer. I da, kad lijepo sunce grane kroz prozor, pa kad vidim te mucice dobila bi slom živaca. I super su mi savjeti tipa da se ostavim čišćenja da se posvetim djetetu... Pa pobogu, neće mi dijete živjeti u svinjcu. A i nije baš da ga pustim da se dere u krevetiću a ja ću brisati prašinu; kak da ne
Eh da mi je neka super kućna pomoćnica koja će kuhati i spremati... Eh
Sova slazem se! Ti savjeti pusti kucu i spremanje i sve i budi s djetetom su mi uzas. Prvenstveno prolupala bi da mi je kuca u totalnom kaosu, tako da sam u pocetku zvala mamu da dodje pripazit M dok ja operem, peglam, ocistim. Jednostavno mi to previse smeta, ok znam da nisu svi isti i neko se s tim ne zamara al mene to uzasno zivcira haha :D
Sanjarica, odlicne mjere! :))
Lady-Pridruzi se ti nama, vidis i sama da smo najaktivnija grupa (s najsladjim bebama 😁😁).
Stvarno cure, nikad vas ne bi povezala s nadimcima..i bas mi je zanimljiv dan zbog toga bio 😆 odlicno izgledate sve,a o bebama ne trebam ni govoriti! 💕
A ja mog G evo sat i 15 min vec uspavljujem,aah.. Zaspe i ja ga tuka pokusam stavit kao vi na trbuh i isti tren se probudio i od tad nema sanse da zaspe grrr
A meni se vec uzasno spava jer sam se u 6:45 ustala. :/
Mi se uspavljujemo sat vremena....sad je kao zaspao tu u krevetu, kad cu ga nunat cu opet probat na trbuh pa u kindac....
Opet se susjede deru 😡😡😡
Lijepim mamama i najsladjim bebama zelimo mirnu noc 😴
I mi smo se
Sat vr uspavljivali nikako pa nikako cak ni papat nije htjela a zadnji put u 18h jela sad sam cekam kad ce se zbudit da papa !! Cim ona navecer zaspe ja kraj nje i ne mrdam nikud ...ludjakusa hehhe!!!
Moj mis zaspao tek ima pola sata :/ znaci nakon 2h uspavljivanja.. Sad ce i mama u krpe s nadom da ce spavati dugooooo
Lakaa noooc cure 😘
Bumbo, ista stvar... Sad zaspala, od 9 je uspavljivam, ne osjećam ruke 😌
Laku noć ekipa, bebicama zelim cvrst san da se mame odmore 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji