Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    12. Veljača 2016. 20:35

Sorry cure sto upadam ovako. 
    Mmama vidim da se kuzis u nosiljke, razmisljam o amazonas smart carrier i o bobawrap marami. Jesu li okej te? Maramu bi od rodjenja koristila. 😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sova5
    12. Veljača 2016. 20:44

Evo ja upravo završila generalku u stanu. Ne stignem nikako spremati osim navečer. I da, kad lijepo sunce grane kroz prozor, pa kad vidim te mucice dobila bi slom živaca. I super su mi savjeti tipa da se ostavim čišćenja da se posvetim djetetu... Pa pobogu, neće mi dijete živjeti u svinjcu. A i nije baš da ga pustim da se dere u krevetiću a ja ću brisati prašinu; kak da ne 

Eh da mi je neka super kućna pomoćnica koja će kuhati i spremati... Eh 

kris555
    12. Veljača 2016. 20:56

Sova slazem se! Ti savjeti pusti kucu i spremanje i sve i budi s djetetom su mi uzas. Prvenstveno prolupala bi da mi je kuca u totalnom kaosu, tako da sam u pocetku zvala mamu da dodje pripazit M dok ja operem, peglam, ocistim. Jednostavno mi to previse smeta, ok znam da nisu svi isti i neko se s tim ne zamara al mene to uzasno zivcira haha :D

Oliva4
    12. Veljača 2016. 21:00

Hvala cure ono..sad moram u lidl po roze krafne! 😒😄

Bumbo0809
    12. Veljača 2016. 21:14

Sanjarica, odlicne mjere! :))

Lady-Pridruzi se ti nama, vidis i sama da smo najaktivnija grupa (s najsladjim bebama 😁😁).

Stvarno cure, nikad vas ne bi povezala s nadimcima..i bas mi je zanimljiv dan zbog toga bio 😆 odlicno izgledate sve,a o bebama ne trebam ni govoriti! 💕 

A ja mog G evo sat i 15 min vec uspavljujem,aah.. Zaspe i ja ga tuka pokusam stavit kao vi na trbuh i isti tren se probudio i od tad nema sanse da zaspe grrr
    A meni se vec uzasno spava jer sam se u 6:45 ustala. :/

Branchi
    12. Veljača 2016. 21:25

Mi se uspavljujemo sat vremena....sad je kao zaspao tu u krevetu, kad cu ga nunat cu opet probat na trbuh pa u kindac....
    Opet se susjede deru 😡😡😡

Lijepim mamama i najsladjim bebama zelimo mirnu noc 😴

Cvarak
    12. Veljača 2016. 21:47

I mi smo se
    Sat vr uspavljivali nikako pa nikako cak ni papat nije htjela a zadnji put u 18h jela sad sam cekam kad ce se zbudit da papa !! Cim ona navecer zaspe ja kraj nje i ne mrdam nikud ...ludjakusa hehhe!!!

Bumbo0809
    12. Veljača 2016. 22:40

Moj mis zaspao tek ima pola sata :/ znaci nakon 2h uspavljivanja.. Sad ce i mama u krpe s nadom da ce spavati dugooooo
    Lakaa noooc cure 😘

Lela29
    12. Veljača 2016. 22:44

Bumbo, ista stvar... Sad zaspala, od 9 je uspavljivam, ne osjećam ruke 😌
    Laku noć ekipa, bebicama zelim cvrst san da se mame odmore 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.