Bok žene, nema me dva dana, a ono roman na klokanici ....
zara, Dino je prekrasan. Bono odavno drži dudu, stavlja ju i vadi iz usta. Iz toga razloga mu na baby gymu visi, jer ju je znao šiknuti na drugi kraj sobe. Ne spava sa dudom.
anci, neki sam te dan spomenula...datum rođenja. Baš mi je drago da si se javila i super za bracu.
Fluffy i ostale koje ste bile na pikici, sretno i držim fige (mjere su super). Tu na klokanici ima dosta velikih beba. Ustvari, ne treba se zabrinjavati oko debljine, posebno na majčinom mlijeku, jer to "baby salo" se rastopi čim krenu puzati i hodati (kaže mi prija tako...)
cijepljenje (kasnim jedan dan, sa temom hmm), ma svaki puta pretrnem i nije mi svejedno, ali se nekako nadam da se nemam čega bojati
vi koje dojite, a farbale bi ste se, mislim da su bolji pramenovi, jer su na foliju i ne idu do korijena. Ja sam cijelu trudnoću stavljala pramenove, svakih 1.5-2 mjeseca
mi smo jučer počeli sa dohranom. bolje da ne pričam kako je to izgledalo, ostala sam šokirana. Prvu žličicu je malo paluckao jezikom, a drugu je progutao cijelu. tu sam se htjela zaustaviti, ali je počeo protestirati, pa sam mu dala još tri (znam da se preporučuje malo-pomalo, ali što ću, tražio je i gutao halapljivo).
on se od onog plivanja u ponedjeljak, toliko počeo okretati, vrpoljiti, glumi crva, ne želi biti u ležečem položaju, a strah me je staviti ga u neki sjedeći...ali protestira konstantno
i da...Bonu rastu fantomski zubeki, strašno koliko ga svrbe, bole, ok, suzdržava se plakanja, ali...vrlo je nervozan

Branchi poslala sam :)
Ashley sta si mu to dala jest pa je navalio, hahahh famozan je!
Hrenofka nisam strucnjak ali mozda je samo tako osjetljiva/placljiva beba. I ima super kilazu ja mu ne bi nadodavala..steta je.
Fluffy
hrenofka, ja baš našla bilježnicu gdje sam si pisala kada je mali papao. Znači, on se meni s mjesec dana budio jednom po noći. I onda sam bila umorna!!!! Sad svaka 2h otpilike, što bi jeo što prdi i tak. Ali mi smo čelične- sve ćemo mi to izdržati.
Sada sam imala pokušaj #1 spuštanja na trbuščić koji je neslavno prošao. Praksom do savršenstva
Mi danas probali prvu kasicu od mrkve. I zemska je bila odusevljena. Samo je povlacila moju ruku u kojoj je bila zlicica u usta.

Sova probaj duze pricekat, da bas zaspe cvrsce....meni isto ne upali kad je u polusnu, onda jamra 😊
Anci mrkvicu si skuhala i zblendala ili?

Ja ga okrenem na trbuh i budnog pa malo zurla,dize glavicu i vrti s jedne strane na drugu pa zaspe (zato mu obrazi izgledaju ko da su izraspani ).
A po noci kad se pocne vrpoljit na ledjima,sam ga okrenem prek boka na trbuh i instant se umiri i zaspe
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji