Branchi poslala sam :)
Ashley sta si mu to dala jest pa je navalio, hahahh famozan je!
Hrenofka nisam strucnjak ali mozda je samo tako osjetljiva/placljiva beba. I ima super kilazu ja mu ne bi nadodavala..steta je.
Fluffy
hrenofka, ja baš našla bilježnicu gdje sam si pisala kada je mali papao. Znači, on se meni s mjesec dana budio jednom po noći. I onda sam bila umorna!!!! Sad svaka 2h otpilike, što bi jeo što prdi i tak. Ali mi smo čelične- sve ćemo mi to izdržati.
Sada sam imala pokušaj #1 spuštanja na trbuščić koji je neslavno prošao. Praksom do savršenstva
Mi danas probali prvu kasicu od mrkve. I zemska je bila odusevljena. Samo je povlacila moju ruku u kojoj je bila zlicica u usta.
Sova probaj duze pricekat, da bas zaspe cvrsce....meni isto ne upali kad je u polusnu, onda jamra 😊
Anci mrkvicu si skuhala i zblendala ili?
Ja ga okrenem na trbuh i budnog pa malo zurla,dize glavicu i vrti s jedne strane na drugu pa zaspe (zato mu obrazi izgledaju ko da su izraspani ).
A po noci kad se pocne vrpoljit na ledjima,sam ga okrenem prek boka na trbuh i instant se umiri i zaspe
Hrenofka ja sam ti odg sam nidam znala ko je piso!! Ma gle oni imaju te faze!! Kolko sad ima mj?! Jel kaka piski?!
Sortiraj odgovore
Najstariji