Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    13. Veljača 2016. 08:16

Jutro zenice!!
    Cvarak, evo ja isto pijem cappucino, mala gleda baby tv i svađa se sama sa sobom.  Jutros je  u 7 već bila kao zvrk, nisam se ni trudila opet je uspavat, nadam se da će oko 9 malo ubit oko. Noć nam je bila tako tako, jedno hranjenje oko 2:30, ali dosta meškoljenja, nisam je dizala, brzo bi se umirila, pa nakon uru opet i tako do 7 kad se probudila.
    Kod nas isto kišurina, ne možemo vanka i tako će biti cijeli tjedan, koma! Šiznit ću doma

Branchi
    13. Veljača 2016. 08:57

Jutro mamiceee! Ja isto pijem cappucino, a jan mene haha

Mi se uspavljivali sat i pol pa corili 4 sata na trbuhu u kindacu..pa 2 u krevetu, probudila ga kakica....i onda jos 2 sata do pol 7...pa ga je tata malo uzeo a ja odspavala jos sat vremena

Sad papamo pa ja idem s curama na kavu, a decki se druze. Vani je bas fuj fuj

renata6
    13. Veljača 2016. 08:58

hahah kod vas kišurina kod nas snijeg, evo padaju divne krpice!

plavojka ovo je zaista divno, prekrasna ste obitelj! Brunci je prelijepa beba!

plavojka
    13. Veljača 2016. 09:21

Jahanara i Renata hvala  Ma te bebice stvarno svaku obitelj uljepsaju!

Sto se tice smrkavih beba i setnje, meni je med. sestra kod patronazne rekla kad je bio prehladjen sto vise s njim van na zrak! Tako da se mi toga drzimo ;)

A ciscenje, ajme cure ja to fakat malo stizem.. Mislim svaki dan ja nesto kao raskrcim i muz uskace, ali fakat ne saugam tak cesto! Zapravo najcesce kukam kak moram cistit pa mi se sestra smiluje i dodje ;))

Moram pohvalit Bruncija, skroz je zavolio Ergo i vec tri dana nismo upogonili kolica, nanasamo se svugdje <3

Fluffy2
    13. Veljača 2016. 09:30

Jutro zene! Ja sam spavala od 21 do 8! Taman na brzinu pijem kavu jer se on malo umorio u igri i zacorio. Izaslo je sunce pa cemo u setnju jedva cekam!

Ja usisavam i perem pod skoro svaki dan jer te igracke svuda lete i slina naravno :)

Morat cemo se malo skulirat na fejsu jer samo gledam bebice hahaa

Fluffy

Sova5
    13. Veljača 2016. 09:33

Jutro!

Ja više ne očekujem da ću se naspavati, pa ako uspijem nešto odspavati bude mi super. Tak da sam sada super, hahahah 

Ne znam jel mi se čini ili je zaista tako (ispravite me ako griješim), ali kao da nas je 80% plavuša ovdje. Pa priča počinje... "Našla se hrpa plavuša, par brineta i crnki"... hahahahah 

Uživajte u kišnom danu, koliko god je to moguće

Bumbo0809
    13. Veljača 2016. 09:37

Jutro cure :) mi smo imali odlicnu noc! Znaci nakon uspavljivanja od 2 sata zaspao je u 10 i probudio se u 5 i 10 :))) i onda papanje pa budjenje u 7,30 i jos je zaspao sat vremena kad se probudio.napokon sam se naspavala!

A sto se ciscenja tice ja sam bas picajzla, a muz je totalna suprotnost od mene pa ga stalno vicem...malo se popravio,ali i dalje sve za njim moram raditi. Ja svaki dan il usisavam,perem pod,brisem prasinu, perem robu,peglam. (Nas je 3,a imam uvijek na susilu robe za razliku od susjeda kojih ima vecinom po 4-5-6 u kuci :P ne znam kad oni to peru..jer ja nekad operem i 3 masine na dan :P)

Ashley
    13. Veljača 2016. 10:41

dobro jutro, pijem tursku kavu, onesvijestila bi se zbog niskog tlaka da ju ne popijem svako jutro

kneginja, zaboravila sam napisati: nemam glavobolje nakon spinalne (kuc,kuc,kuc), dovoljno sam se napatila sa kašljem i bolnim rezom u prvih dva tjedna, pa zubom tj. cistom na desnim iznad dvojke

Zara,  Aventove dude sam mu kupila, još nije imao niti mjesec dana kada sam mu prvi puta stavila u usta (radi toga što nisam dojila a bila je preporuka radi tog nekog refleksa sisanja...,nebitno više). 
    Nismo imali nikakvih problema, odlične su, lako ih steriliziram, mali ih voli, ali nije ovisan o njima. Više su mu kao "utjeha" kada je jako nervozan a prije sam ih koristila kada bi se probudio u noći za hranjenje, pa da se ne rasplače, dok pripremimo hranu je dudao. 

Cvarak, ususavac je genijalan, ali čišćenje je stvarno fuj. Obično u njega ukapam kapi eteričnog ulja, pa stan nakon usisavanja i fino miriši -eterično ulje koje nije škodljivo po zdravlje, okoliš.Kada kupujem provjerim  ima li X, ili mrtvu ribu ili ništa. Prvo sam radi akvarija pazila, a sada naravno i radi Bona. To pravilo vrijedi i za mirisne svijeće i sve ostalo u tom rangu...

Zara6
    13. Veljača 2016. 11:23

Jutro :) 

Mi smo se u 9 probudili, pardon- Dino me probudio tako sto se natezao u kreveticu dok je kakao i gledao me kros restke hehe :) sad se cesce budi ujutro bez placa, guguce, igra se, gleda mobil, mozda je i od 8 ipo budan samo je mama pre cvrsto spavala ;)

Kod nas ipak izaslo sunce, hladno je ali mogli bi mozda malo kolicima po kvartu.

Ashley, uzeti cu u pon avent dudu cisto da probam, mozda bi nju bolje drzao, Dino je isto koristi kao utjehu kad ga odjednom copi glad pa dok  se ne spoji na cicu ili kad je ful umoran za uspavljivanje.

Zene koje uspavljujete bebace nunanjem i nosanjem, svaka vam cast na izdrzljivosti. Do prijw par dana Dino je bez problema popodne zaspao na bracnom krevetu ili kaucu ili gymu, a sas krici i zeli na ruke, znaci nakon gotovo 3 ipo mj on zeli na ruke, a prije ni cuti. Navecer se jos uvijek drzim da ide u kunu odmah nakon hranjenja i nema nosanja, ali nezz do kad ce i to potrajati. Kao da ga je strah da cu ga ostaviti i trazi nunanje na rukama, a kad ga spustim na krevet-plac! Mudrac mali. 

Sto se tice ciscenja- malo popodne i navecer svaki dan, Dino me gleda iz gyma dok sve obavljam, a usisavac nekad ni ne sklanjam koliko ga koristim.

Zara6
    13. Veljača 2016. 11:25

Zaboravih pitati, jesu vasi bebaci odusevljeni amabalazom kad dođu u wc, moj ne skida pogled s krema, toliko im se raduje i smije ahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.