Ajme kad se sjetim, i ja sam na početku vodila evidenciju papanja, kakanja, piškenja, spavanja
Mene će moja mala danas slomiti, toliko je cedrava, samo hoće na ruke, a mene sve boooli
Cure, kad ste kupile one puzzle za pod, jeste ih oprale prvo ili samo poslagale?
To mogu u perilici na 30, jel tako? Ili mogu samo prebrisati?
Lela, ja sam isto vodila apsolutno cijelu evidenciju. Čak i šta sam ja jela pa kakva je bila reakcija
Helllou..Evo i ja konačno sjela piti kavu skuhanu od prije 3 sata i vidjeti malo forum i FB..
Anchi dobrodošla Branchi bravo za Jana! Mi smo isto noćas bili super, spavanje od 20 do 5..eh kad bi tako svaku noć...heheh
Netko je pitao za dudu..moj malac ju je počeo sam vaditi a nekda je uspije sam vratiti..kod spavanja je uglavnom ispljune..a kod noćnog nekad traži da mu se vrati..a na trbuhu nikad nije volio biit pa ne mogu zamisliti da zaspi u tom položaju..a voljela bi nekad zbog glavice..
Fluffy super za mjere i drzim fige da prođe bez reakcije!
Mi smo odlučili danas ići kupiti Ergobaby performance, skupa je ali provući ću na par rata i moliti Boga da će se htjet nosit..jer do sad je ali samo na naprijed što nije baš dobro..ali nisam znala..eto na žalost na prvom djetetu puno toga se uči..
U FB grupu sam se priključila pa se druškamo i tamo..
A Ashely što si mu dala papati? Moj danas nije baš bio oduševljen s prosom, ali nisam ni sigurna dal ja to dobro pripremam..nemam pojma kako to treba izgledati..a ovo moje je skroz nekak ljepljivo i gumeno ..ima li tko iskustva s prosom?
I još da se pohvalimo mom mišeku izbija prvi zubo ..dolje lijevo jedinica malo viri, osjeća se pod prstom jako oštro..baš smo happy!
Sova ja sam prala na 30, stavila malo detergenta i oneksivaca, duplo ispiranje i smanjila centrifugu. Lijepo su se oprale....ali svejedno stavim i plahtu preko
..ja jos uvijek pisem kad presvlacim, kad jede i kolko jede i bitne natuknice za dane - tipa na 4mj izasao prvi zubic, kad je poceo primjecivat i lovit noge....ne spavam pa stignem sve 😉
Branchi, dobila sam gotovu kasicu pa sam joj to dala.
Sinko mi je bubani pa je doma a onda bas i nemam puno vremena uz njih dvoje.
Nisam stigla napravit grupu, al vidim Branchi je napravila, poslala sam request ;)
Bravo za kašice! Ja sam jučer kupila mrkvicu i batat, i moram još frendicu užicat domaćih jabuka, pa ću mu ipak pokušat doma to raditi i izdojit ću se pa ću mu sa svojim mlijekom malo pomiješat..
Kod nas neko čmrljavo vrijeme, kiša, sad evo snijeg počeo a moj M vriska i smije se :)
Nenana, ja proso kuham 20 min (nasla sam inf da se za bebe mora toliko kuhati) i onda procjedim. Zblendam voce/povrce (ovisi sto je taj dan), i onda dodam pa jos malo zblendam.
Ni moj nije odusevljen prosom, al kad su rizine pahuljice jede super.
Ja se isla priključit grupi kad vidim da me Renata dodala, hvalaaaa!!!
Bas me veseli!!
Sortiraj odgovore
Najstariji