Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    12. Veljača 2016. 22:49

Većer žene,
    Okupirala me fb grupa. Bebe su sve toliko medene i lijepe.Svaka vam čast. Prekrasne slike, bebe, trenuci, mame...ajoj, ako ovako nastavite sa slikama rastopiti ću se od miline.

Kneginja, hehe, stvarno je to super. Gladuš jedan. A bilo me je strah početi.
    A kakica danas, ahahaha, muž je pao u nesvijest, narančasta. 

Ovo je valjda prva godina da nisam smazala niti jednu krafnu... Nisam sretna radi toga

Usisavam svaki ili svaki drugi dan (super mi je usisavač na vodu, pokupi svu prašinu, ali čišćenje nakon....)
    pas+mačak+papiga+muž=nered, kaos, urnebes i atomska bomba. I to jedva stižem_ne znam stvarno da li bi mogla sa još jednim djetetom pa se divim vama koje već imate po jedno, a mame koje imaju po tri i više su carice.

Ashley
    12. Veljača 2016. 22:52

Laku i ugodnu noć vam želim

Cvarak
    12. Veljača 2016. 23:29

Ashley meni je super taj na vodu al poslije mi dodje muka kad ga moram cistit a ak ne bacim odma vodu sve se usmrdi!! Evo cickala malo prije odo ja lec pusa svima a najvise slatkisima malim i da jepo pajke😍

plavojka
    12. Veljača 2016. 23:31

Dakle meni jedan dan rikne internet i sveeeega se dogodi!! Uspjela sam sad iscitat ovih 10 stranica i svasta sam nesto htjela iskomentirati, ali naravno da sam uspjela zaboravit sve :))

Zapravo sve osim da pobogu moram probat te roze krafne!!!!

I hrenofka bebica ti je super, znam da nije lako, imam i ja cicoljupca, ali izdrzi bez ad-a, zbilja vam ne treba!!

A od slikica na faceu cu dobit dijabetes :)) 
    Premedene bebice imate zenske drage!
    Kako sam se tek na vecer spojila, nisam jos isla povezivat nadimke s imenima,   Sutra cu se tome posvetiti!

Mi smo se danas fotkali, bila je moja frendica koja se bavi fotografijom i koja nas je fotkala i u trudnoci.. Brunci je uzivao i pozirao, a mi smo prezadovoljni rezultatom!

Za cure koje nemaju face, ovo je link za video sa fotkicama: https://drive.google.com/file/d/0B57C0SiiGnQPOF91UEpWYnBvSzg/view?pref=2&pli=1

Mirnu nam noc svima zelim!

Zara6
    13. Veljača 2016. 00:04

vecer mame!

ja se uvijek zadnja javljam hehe, dok sam pregledala sve slike na fb trebalo je vremena, a bebe su vam preekrasne :D dođe mi da 5 puta izlajkam svaku sliku! 

Dino spava od 20:55 (sad gledam točno u minutu ahhaha), malo je plakao kroz san i baš mi ga je milo, jedino ga mogu pomaziti tada, što vi radite u takvim situacijama?

fluffy, Ashley, znači vaši dečki super drže dudu nadam se da će moj uskoro naučiti jer dudli barem prvih sat vremena dok spava i posli je baci i cilu noć bez nje. Koristimo od MAM jer sam čula da je baš lagana za novorođenčad, i koristi se do 6 mj, a možda bih baš trebala neku drugu uzeti čisto da vidim kako će je prihvatiti.

tu kod nas kišurina pada, sto posto nećemo vani ni sutra, jedva čekam ljepše dane. e da, vodite vi bebače vani ako su malo prehlađeni? ono samo nosić da je malo slinav? 

laku noć cure, ima da nam bebači spavaju super da se i mi malo odmorimo 

p.s. sanjati ću te krafne iz lidla, jučer bila i nisam ih kupila 

kris555
    13. Veljača 2016. 02:00

Zara ja sam pitala ped kad je bio prehladjen, rekla je da smije u setnju, mozda samo skrati vrijeme setnje al malo svjezeg zraka mu nece skodit :) 
    Mi nikak ne spavamo i vec vidim da cu bit premorena.. Nadam se da je kod vas bolje.

Cvarak
    13. Veljača 2016. 08:03

Jutro cure, 
    Ja imam isjecaj ko da nisam ni spavala a tako lijepo kisa pada bas za spavanac! Papala u 23,3,5.30 al to zadnje je bilo neko meskoljenje stavila ju na trbuscic tak je negdje do 7bila jel je pocela nestonplakat i naravno meskoljenje kakanje i dizanje!!! Sad pijem cappucino svoj a curka u gymu.skinuli remencice i nisam joj odma siroko povila nek se malo protegne i dize nogice ak iopce moze bucko moj mali!! Nadam se da ste vi bolje pajkili!! Mene ledja ubijaju od nosenja cicanja...

flora2
    13. Veljača 2016. 08:06

Jutro, cure. Evo miš još spava pa doručkujem i muža otpratila na put tako da smo sami danas. Kod nas sinoć isto problem s uspavljivanjem. Oko 21.30 ga stavim u krevetić i odmah se probudio. Bio budan do 23.30 i smije se, guguće pa sam ga opet stavila u nosiljku i brzo je zaspao. 

Što se tiče čišćenja, svaki dan nešto čistim. jedan dan usisam, drugi perem pod, treci kupaonu itd. Najcesce cistim dok spava ili je u vrticu svom

jahanara
    13. Veljača 2016. 08:08

Jutro cure!

Plavojka krasna ste obitelj a Bruno je premeden, pravi bombončić

Uspavljivali smo se sinoć 2 sata, u ponoć je zaspala. Uspjela sam se i sa mužem posvađati, al sva sreća naše svađe traju pola minute,,, T je zaspala i spustila sam je u kindić i nakon 10 min javlja se, kažem njemu ajde je ti uzmi pa malo skakući s njom jer je baš baš bila pospana a nikako zaspati zapravo. Ona mu se nasmijala a on se počeo igrati s njom, aaaaaaaa vrištat sam htjela, ne možete se igrati u ponoć!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.