Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    12. Veljača 2016. 15:59

Sanjarica super su mjere, jan salje puse amelie 😍

...necemo nestati s klokanice, face je vise da se divimo bebicama, ovo je za iskustva i savjete 😀

Oliva4
    12. Veljača 2016. 16:12

Eto ga na, izlajkala sam vas i iskomentirala sve tamo..fakat sam se umorila 😁😁
    Ima pravo kneginja, imat ću posla sad cijeli dan letit tamo i na forum 😂

Sanjarice mjere su super..držim fige da ne dođe tempica 😊

Jao, ja puzzle nisam prala, samo sam ih prije upotrebe stavila 24 sata da se luftaju jer je tako na njima pisalo 😝 imam neki bon za baby centar, dobila mala na poklon pa mislim da ću kupit tamo još tih puzzli što je ryanne govorila..

Fluffy2
    12. Veljača 2016. 16:58

Sanajrice odlicno! Drzim fige da nas obe zaobiđe temp!

Cure ja sam satrana, ne znam kako vi cistite al ova prasina je nenormalna, cini mi se da cijeli dan samo usisavam i perem podove. Treba mi odmor 

A bebuline su nam bas secerici! 

Lady ti se onda s nama druzi, tu nikad nije dosadno.

Anci ja nebi stigla s dvoje nista napisat

Fluffy

Lela29
    12. Veljača 2016. 17:26

Ma sve bi bebače od reda ištipala i izgnječila od slatkoće :D

Fluffy, ne spominji mi prašinu, pun mi je stan mucica od grijanja, samo kupim po cijeli dan, još imam svijetle mat pločice na kojima se sve vidi, mrzim ih, a ja ih birala :/

Danas sam satrala pola kutije tamne domaćice, otkriće samo takvo, ali brate mili... ja ne znam stat!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.