Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    12. Veljača 2016. 14:29

Ajme cure pa nikako vas polovit😁 sva sam se sad pogubila od fejsa i poruka ovdje .. A ona baš neka cendrava danas 😝

Branchi sva čast za spavanje!! 🎉🎉🎉🎉

Fluffy bebica je mrgica mala..odlično 😊😊

Anci dobrodošla nazad 😊 baš sad, kako si se javila, sam razmišljala kak će mi bit ako ću imat još djece..ovako za sad još stignem koliko toliko i surfam netom i pišem, a baš je će bit neka skroz druga priča 😌 

Joj ako se ona smiri ikako ću pročitat malo po našoj grupi i vidjet vas i kavu u miru popit 😝😝

Sanjarica
    12. Veljača 2016. 14:52

Evo nas s pregleda... Imamo 6400 gr, i 64 cm... 
    Kaze ped da je jako zadovoljna kako napreduje... Kad ju je piknula je jaaakkooo plakala al se brzo i smirila... Sad se samo nadam da ce nas febra izbjec... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kris555
    12. Veljača 2016. 15:04

Sanjarice bravo za mjere, i mi smo bili slično tak, 80 g više smo imali ;) Oblozi pri presvlačenju i držim fige da ne bude temp!

Ashley
    12. Veljača 2016. 15:11

za cure koje nisu na FB, ovako je danas izgledao moj miš nakon kuhanog batata

Ashley
    12. Veljača 2016. 15:12

sanjarice, super mjere...nadams e da će proći bez temperaturice

flora2
    12. Veljača 2016. 15:35

Sve su bebice preeemedene. :)))

Cvarak
    12. Veljača 2016. 15:39

Sanjarice super neka samo napreduje!! Drzim fige da nema temp!!

lady6
    12. Veljača 2016. 15:49

Vi ste cure stvarno aktivne na ovoj temi...mi na zimskim spavamo sto se pisanja tice....
    Cvarak, i mi kod dr.milicic!
    Mi smo bez temp.ali pospani jucer cijeli dan...nekako sam se nadala da ce se to nastaviti i po noci ali naravno da nije.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.