Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2225
    12. Veljača 2016. 10:14

Postoji propolis za djecu bez alkohola.
    Propoli plus epid junior. Lucian ga obozava i stalno bi si spricao u grlo.

Fluffy2
    12. Veljača 2016. 10:14

Nemoj kriss blajh ako dojis a sve ostalo mozes, tako su bar meni rekli.

E zaboravila sam, narastao je 10 cm sto se meni ucinilo malo, ali dobro je. Pedijatar je komentirao da bolje da jede vise obroka po manje, a meni on jede 5 obroka po 180 ml i naravno place iza kao da je jos gladan al se brzo smiri. Rekao je da ne voli vidjet debelu djecu al za sada da je ok. :)

Fluffy

Sanjarica
    12. Veljača 2016. 10:16

Fluffy bravo za malca... Takoder drzim fige da nebude temperature... Mi idemo sad u 12,30 isto kod ped...takoder na tu inekciju.... 

Ja radim plave pramenove bez problema... Ionako mi ih radi s folijom...dakle ne dira mi tjeme izravno...i poslije mi ne stavlja preljev kao sta mi je radila prije trudnoce... Tako da mislim da nije previse stetno! 

Haj kriss napravi zatvorenu grupu pa se nadjemo i tamo... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ryanne
    12. Veljača 2016. 10:19

Ni ja nemam fejs (odnosno, ne zelim imati jer sam preprivatna ) tako da ne zaboravite biti aktivne i ovdje. 

A ako je samo radi povezivanja nadimka i lica, slikice mozete i ovdje postaviti na profilu klokanice. 

Branchi
    12. Veljača 2016. 10:24

ja sam kao otvorila zatvorenu grupu
    https://www.facebook.com/groups/1752646608355229/1752647148355175/?notif_t=group_activity

zove se jesenske bebe i mame 2015

ne znam jel se moze naci ili ide samo preko pozivnica?

Anci2225
    12. Veljača 2016. 10:53

Poslala sam zahtjev na fb pa se nadam da cete i mene primiti 

Ashley
    12. Veljača 2016. 11:00

Bok žene, nema me dva dana, a ono roman na klokanici ....

zara, Dino je prekrasan. Bono odavno drži dudu, stavlja ju i vadi iz usta. Iz toga razloga mu na baby gymu visi, jer ju je znao šiknuti na drugi kraj sobe. Ne spava sa dudom.

anci, neki sam te dan spomenula...datum rođenja.  Baš mi je drago da si se javila i super za bracu. 

Fluffy i ostale koje ste bile na pikici, sretno i držim fige (mjere su super). Tu na klokanici ima dosta  velikih beba. Ustvari, ne treba se zabrinjavati oko debljine, posebno na majčinom mlijeku, jer to "baby salo" se rastopi čim krenu puzati i hodati (kaže mi prija tako...)

cijepljenje (kasnim jedan dan, sa temom hmm), ma svaki puta pretrnem i nije mi svejedno, ali se nekako nadam da se nemam čega bojati

vi koje dojite, a farbale bi ste se, mislim da su bolji pramenovi, jer su na foliju i ne idu do korijena. Ja sam cijelu trudnoću stavljala pramenove, svakih 1.5-2 mjeseca

mi smo jučer počeli sa dohranom. bolje da ne pričam kako je to izgledalo, ostala sam šokirana. Prvu žličicu je malo paluckao jezikom, a drugu je progutao cijelu. tu sam se htjela zaustaviti, ali je počeo protestirati, pa sam mu dala još tri (znam da se preporučuje malo-pomalo, ali što ću, tražio je i gutao halapljivo).
    on se od onog plivanja u ponedjeljak, toliko počeo okretati, vrpoljiti, glumi crva, ne želi biti u ležečem položaju, a strah me je staviti ga u neki sjedeći...ali protestira konstantno
    i da...Bonu rastu fantomski zubeki, strašno koliko ga svrbe, bole, ok, suzdržava se plakanja, ali...vrlo je nervozan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.