Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    12. Veljača 2016. 09:35

Fluffy super za mjere prava beba!! Sam da nebude reakcije! Mi hvala Bogu nemamo temp al je mjesto uboda dosta crveno pa joj hladim kod mjenjanja pelene i stavim onaj gel kaj se zakelji! 

Branchi prdica hahaha bas sam se nasmijala;))

ivek 30
    12. Veljača 2016. 09:41

Prdica hahahahha! Vidis sto ti se dogadja kada previse spvas! Ajmo ko ce napravit grupu, tako da konacno vidimo bebice jedna od druge!

jahanara
    12. Veljača 2016. 09:43

nemojte prestat pisati na forumu kad otvorite grupu... nemam face a vaši savjeti mi uvijek dobro dođu i volim vas čitati i razmijeniti mišljenje s vama

Branchi
    12. Veljača 2016. 09:47

Da, ja sam se isto tak glasno nasmijala da se jan odvojio od cice i nasmijao mi se hahaha....brzo se vratio 😀
    Previse energije pa prebrzo tipkam, drago mi je da sam vas nasmijala hihihi

Necemo zapostaviti klokanicu, mislim da smo mi najaktivnija grupa ovdje 💪

renata6
    12. Veljača 2016. 09:58

Jutro i od mene!

Vidim da ste aktivne na veliko!

tema propolis, podijeljen su mišljenja upravo zbog sastojka tog alkohola, farmaceuti uglavnom kažu ne, ali kad se bolje razmisli tijelo to zaista sve preradi i mislim da taj dio uopće ne dođe do bebe, ali ono ako ima koja zamjenska varijanta onda se bolje i tako liječiti.

Fluffy imaš i ti prvog dečka,neka neka samo raste!

Branchi  juhu! Jan te stvarno iznenadio, bravo, obožavaju spavati na trbuhu, ja sam se bojala zbog aparata i željeznog dijela ali to ju nije sprečavalo, isto je guštala.
    Netko je spomenuo kako ih staviti, ja sam imala ovu metodu, legla bih na krevet a ona je bila na meni na trbuhu, znači trbuh na trbuh i tako sam ju blago nunala simo tamo i tako je zaspala i onda sam ju samo lagano primila s rukama ispod pazuha i stavila tako dalje na trbuh, znala je tako spavati po danu i dva sata, a i noće je u tom položaju bila bolja.

Sova5
    12. Veljača 2016. 09:58

Kriss, brijem da možeš pramenove bez problema, jer oni ne idu od korjena kose. Zapravo je kao štetno sve što ti ide direkt na tjeme.

Moja pedica je baš prdica i prdeka. Ponaša se kao da malog hranim čokoladom u najmanju ruku. Mah...

Cvarak
    12. Veljača 2016. 09:59

Ma moze grupa na fb al ostajemo i tu aktivne!! Jel neki nemaju fb ili su mozda manje aktivni!! Prdcia hehhe neka neka sad cu je tak i zvat...idemo kod prdice 😂😂

Fluffy2
    12. Veljača 2016. 09:59

Cure hvala vam! Muz ne moze sebi doc da se javljam prvo vama a ne mami i tati za pregled :)

Ja nemam komp, moze li neka cura otvorit grupu bas bi to bilo super :)

Fluffy

kris555
    12. Veljača 2016. 10:10

hahhaahha ja sam umrla kad sam pročitala prdica!!

Sova pa i ja mislim da valjda nije tak štetno.. a kosa mi je užasno slaba i inače pa ne znam jel bi se ofarbala ili pramenove ..

mogu ja napravit grupu pa posaljem link

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.