Fluffy super za mjere prava beba!! Sam da nebude reakcije! Mi hvala Bogu nemamo temp al je mjesto uboda dosta crveno pa joj hladim kod mjenjanja pelene i stavim onaj gel kaj se zakelji!
Branchi prdica hahaha bas sam se nasmijala;))
Prdica hahahahha! Vidis sto ti se dogadja kada previse spvas! Ajmo ko ce napravit grupu, tako da konacno vidimo bebice jedna od druge!
nemojte prestat pisati na forumu kad otvorite grupu... nemam face a vaši savjeti mi uvijek dobro dođu i volim vas čitati i razmijeniti mišljenje s vama
Da, ja sam se isto tak glasno nasmijala da se jan odvojio od cice i nasmijao mi se hahaha....brzo se vratio 😀
Previse energije pa prebrzo tipkam, drago mi je da sam vas nasmijala hihihi
Necemo zapostaviti klokanicu, mislim da smo mi najaktivnija grupa ovdje 💪
Jutro i od mene!
Vidim da ste aktivne na veliko!
tema propolis, podijeljen su mišljenja upravo zbog sastojka tog alkohola, farmaceuti uglavnom kažu ne, ali kad se bolje razmisli tijelo to zaista sve preradi i mislim da taj dio uopće ne dođe do bebe, ali ono ako ima koja zamjenska varijanta onda se bolje i tako liječiti.
Fluffy imaš i ti prvog dečka,neka neka samo raste!
Branchi juhu! Jan te stvarno iznenadio, bravo, obožavaju spavati na trbuhu, ja sam se bojala zbog aparata i željeznog dijela ali to ju nije sprečavalo, isto je guštala.
Netko je spomenuo kako ih staviti, ja sam imala ovu metodu, legla bih na krevet a ona je bila na meni na trbuhu, znači trbuh na trbuh i tako sam ju blago nunala simo tamo i tako je zaspala i onda sam ju samo lagano primila s rukama ispod pazuha i stavila tako dalje na trbuh, znala je tako spavati po danu i dva sata, a i noće je u tom položaju bila bolja.
Kriss, brijem da možeš pramenove bez problema, jer oni ne idu od korjena kose. Zapravo je kao štetno sve što ti ide direkt na tjeme.
Moja pedica je baš prdica i prdeka. Ponaša se kao da malog hranim čokoladom u najmanju ruku. Mah...
Ma moze grupa na fb al ostajemo i tu aktivne!! Jel neki nemaju fb ili su mozda manje aktivni!! Prdcia hehhe neka neka sad cu je tak i zvat...idemo kod prdice 😂😂
Cure hvala vam! Muz ne moze sebi doc da se javljam prvo vama a ne mami i tati za pregled :)
Ja nemam komp, moze li neka cura otvorit grupu bas bi to bilo super :)
Fluffy
hahhaahha ja sam umrla kad sam pročitala prdica!!
Sova pa i ja mislim da valjda nije tak štetno.. a kosa mi je užasno slaba i inače pa ne znam jel bi se ofarbala ili pramenove ..
mogu ja napravit grupu pa posaljem link
Sortiraj odgovore
Najstariji