Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    12. Veljača 2016. 08:58

Branchi, jeeeeeeee!!!!!  Bravo Jan. 

Mi smo se budili valjda 10 puta nocas. Ja sam odradila kasnovecernju i ranojutarnju sihtu, a mm sredinu. Osim dojenja, ofkors. 
    I jutros mi je sat vremena provela na sisi sto nije nikad napravila. 
    A ja vec 5 dana imam grozne migrene. 

Sova5
    12. Veljača 2016. 09:00

Branchi, svaka čast!! Molim te, podijeli mudrost sa mnom kako ga staviš na stomačić, da i ja svog probam. Jer se većinu vremena po noći budi zato što prdi. Ovako mislim da bismo se toga riješili (barem se nadam).

Ivek, zašto ne propolis?? Ja se baš sinoć namazala s propolisom  Sad mi bed... Renata, znaš li ti možda? 

Jahanara, kod nas isto još uvijek pilates lopta u pogonu 

Oliva, ti i curka ste mrak! Imate i naš lajk 

Fluffy, pravi momak!  Držaim fige da ne bude reakcije.

Jel to samo moja pedijatrica onda blesava pa mi sere što je mali "debeo"? Jesu vam kad pedijatri prigovorili?

Sanjarica
    12. Veljača 2016. 09:00

Weeeeee Branchi … bas mi je drago... Sad samo nek tako i nastavi... 
    Evo mi se upravo probudile...prvo budenje za papnje...zaspala je sinoc u 23h.. 
    A kisa ga lije ovdje...i grmilo je po noci...ja se probudila jer me trgnulo a ona nis...spavala ko top... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Lela29
    12. Veljača 2016. 09:05

Jutro cure! Bravo za malog Jana!
    Ja isto ne  znam kako bi svoju utrpala na trbuh spavat, jedva je na leđa spustim da se ne probudi. Mi smo imale dobru noć, zaspala u 22:30 do 5:15, opet od 6 do 8:15, bilo je malo meškoljenja oko 3, dok sam ja otišla na wc, ona se umirila i nastavila spavat.
    Jutros se razmišljam, jučer sam nakon sedmicu dana (otprilike kad su počeli njeni problemi sa spavanjem), opet popila litru kamilice, možda je ona umiruje, nemam pojma, danas se opet nalivam pa ću vdit :D
    Ne znam što ću s njenim večernjim uspavljivanjem, ubije me, treba joj dvi ure da utone u čvrsti san i te dvi ure leži po meni, duda me, nosam je, nunam, užas, ako je stavim ranije u krevet probudi se i opet ispočetka. Puna sam miogeloza od nje, trnci me hvataju po rukama, lopaticama, ajme! Svaki put čekam da zahrče, hahhaha. Nikako da skupim volje i hrabrosti da je ostavim u krevetu da se sama uspava.

jahanara
    12. Veljača 2016. 09:06

Fluffy bravo za velikog momka! držimo fige da ne bude reakcije!

Lela29
    12. Veljača 2016. 09:08

Opet mi nešto promaklo :D
    Fluffy i ti imaš malog bumbara!
    Nadam se da neće bit reakcije!

Ryanne
    12. Veljača 2016. 09:14

Tek sad vidim, Fluffy, cestitam na odlicnim mjerama. Mi smo sa 4 mj imali nešto malo više od 7kg i kad sam na pitanje dr rekla da je samo dojim odgovorila mi je ''Onda ok. Da je slučajno na AD-u poslala bih vas na dijetu''. Hahahhaha.

Inače, mi smo samo jednom spavali na trbuhu i to jer se sama okrenula. Prvo je punu minutu (spavajući) imala glavu u zraku, a onda se samo naslonila na jednu stranu i nastavila spavati. To je najviše muči, kako ''odmoriti'' glavu i leći na jednu stranu. Inače samo zvjerka glavicom po zraku dok se ne probudi.

Lela, ako mislis da kamilica djeluje na bebe, ja ne samo da ću je piti nego ću je uštrcati izravno u vene. Haha.

ivek 30
    12. Veljača 2016. 09:18

Drage moje, propolis vjerojatno jer u spreju za grlo stavljaju malu kolicinu alkohola, pa vjerujem da je Bog toga, jer mi nema smisla med DA ali propolis NE! Ako cete otvarati grupu na face-u voljela bih da i mene ukljucite!

kris555
    12. Veljača 2016. 09:22

Anci dobrodošla :D Bebica super napreduje i drago mi je da sin hoće pomoć mami :) 

Branchi svaka čast, bome ste lijepo odvalili!! Nek se tak i nastavi :)

Neka netko napravi grupu na fejsu, to bi bilo super! :) 

Ovako, ja svog hranim u položaju koljevke i onda kad si pociki do kraja i zaspi ga dignem tak od sebe i u zraku okrenem i stavim na trbuh, malo se komeša dok se ne namjesti al u biti je to to :D Ne znam dal sam dobro objasnila.. 
    Pitanje, ja sam mislila stavit pramenove i znam da će mi blajh pojest kosu, al jel se smije uopce? ima neka mama iskustva koja doji i da se farba?

Branchi
    12. Veljača 2016. 09:27

Ja sam spricala propolis s kaduljom, bez alkohola...a i to je par puta dnevno, vjerujem da ne moze skoditi...pa moramo si nekako pomoci??

Prvu noc kad sam ga stavila na trbuh sam buljila u njega sat i pol da vidim kak okrece glavu i to...i vecinom spava na jednoj strani pa se promeskolji i digne glavu i okrene na drugu. U biti on moze sam se okrenut s trbuha na ledja pa vjerujem da ako mu dodje, moze zavrsit na ledjima sto je isto ok.

A kod spustanja ga nunam /nosim bar 10, nekad 20min i kad se sav opusti ga spustim bez problema

Ja jos uvijek pijem onu kombinaciju roiboos i komorac, ali mozda ubacim i kamilicu 😀

Jan je isto bucko, ali prdica nista nije komentirala u tom smjeru nego samo da jako lijepo napreduje...pa ne mogu oni biti stvarno debeli 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.