Jutro, evo i moj D, još spava. Zaspao je oko 22h, i probudio se u 2.30 :D Ovaj tjedan ga čuvaju bake navečer, bude s njima cca 2,5 h i uopće ne traži dojiti. Malo se nervozi i ozbiljan je jer vidi da nas nema. Kad sam ga uzela u ruke sinoć, samo je zajecao. Bilo je tako smiješno, kao da govori "da znaš što su mi bake radile" :D

Branchi i Jan bravo za vas🎉🎉👏 neka se tako nastavi😃
Mi smo nocas lose spavali, do 3 sata je bilo grozno. Spava joj se i zaspe na par minuta pa se probudi i onda uspavljivabnje i skakanje na lopti od 20min da bi odspavala 5min. I tako u krug.
Tako i ja Bumbo, umjesto da spavam razmiskjam da idem popoit kavu u miru...

Jutro mamice.
Nisam se javila od kad sam rodila ali vas pratim.
Moja curka je sa 4 mjeseca 6,5 kg i 65 cm. Do 3 mjeseca sam dojila ali je onda pocela odbijati moje mlijeko i sad smo na ad.
Po noci cori ko velika. Spavanje oko 8 i do 4-5 (iskupljuje se za brata koji se budio svaka 2 sata )
Moram pohvaliti mog velikog decka da je super prihvatio seku i za sad nema ljubomore. Pomaze mi u svemu i jako sam sretna. Ali sam umorna pogotovo kad su mi oboje doma.
Dugo me nije bilo pa sam se raspisala, sorry.

Jahanara, to sam i napravila 😊 ustala se, nalozila vatru u kaminu i pijem kavu 😊
Bit ce bolje veceras svima nama nespavalicama!

Hihihi Bumbo i ja pijem kavu, al nisam lozila vatru, bojim se da cu je probuditi pa ne zelim riskirati😂😂

I moj punoo duže spava na trbuhu. Inače se budio svakih 5 minuta i moja sestra ga sa 2. mj stavi na stomak i on odvali 2h u komadu. Bila sam u šoku i otada spava na stomaku. Osim zadnjih noći. :D pa isprobavam sve.

Cure a kako vi okrenete bebice na trbuh,a da ih ne probudite? Posto san ja mog misa 2x pokusala, on se odmah razbudi i dize glavu haha 😂

Branchi 👏👏👏👏🎉🎉🎉🎉🎉
Neka mu udje u naviku!! Bravo Jan!
Mi nocas ok corkali, sinoc konacno nije bila borba na cici ;)
Kaj, pokrecemo onda zatvorenu grupu?

Evo mi smo bili na pregledu, on ima 4 mj i 7 dana, 64 dug i 7650. Pitala sam treba li sta dodavat i rekao je "Ovom debelom?!" Hahaa
Cjepili smo se, ovaj put je manje plakao i sad spava misic..nadam da nece bit reakcije ni ovaj put
Fluffy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji