Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jahanara
    12. Veljača 2016. 08:07

Branchi i Jan bravo za vas🎉🎉👏 neka se tako nastavi😃

Mi smo nocas lose spavali, do 3 sata je bilo grozno. Spava joj se i zaspe na par minuta pa se probudi i onda uspavljivabnje i skakanje na lopti od 20min da bi odspavala 5min. I tako u krug. 

Tako i ja Bumbo, umjesto da spavam razmiskjam da idem popoit kavu u miru...

Anci2225
    12. Veljača 2016. 08:14

Jutro mamice.
    Nisam se javila od kad sam rodila ali vas pratim.
    Moja curka je sa 4 mjeseca 6,5 kg i 65 cm. Do 3 mjeseca sam dojila ali je onda pocela odbijati moje mlijeko i sad smo na ad.
    Po noci cori ko velika. Spavanje oko 8 i do 4-5 (iskupljuje se za brata koji se budio svaka 2 sata )
    Moram pohvaliti mog velikog decka da je super prihvatio seku i za sad nema ljubomore. Pomaze mi u svemu i jako sam sretna. Ali sam umorna pogotovo kad su mi oboje doma.
    Dugo me nije bilo pa sam se raspisala, sorry.

Bumbo0809
    12. Veljača 2016. 08:20

Jahanara, to sam i napravila 😊 ustala se, nalozila vatru u kaminu i pijem kavu 😊
    Bit ce bolje veceras svima nama nespavalicama!

jahanara
    12. Veljača 2016. 08:23

Hihihi Bumbo i ja pijem kavu, al nisam lozila vatru, bojim se da cu je probuditi pa ne zelim riskirati😂😂

flora2
    12. Veljača 2016. 08:28

I moj punoo duže spava na trbuhu. Inače se budio svakih 5 minuta i moja sestra ga sa 2. mj stavi na stomak i on odvali 2h u komadu. Bila sam u šoku i otada spava na stomaku. Osim zadnjih noći. :D pa isprobavam sve.

Bumbo0809
    12. Veljača 2016. 08:35

Cure a kako vi okrenete bebice na trbuh,a da ih ne probudite? Posto san ja mog misa 2x pokusala, on se odmah razbudi i dize glavu haha 😂

plavojka
    12. Veljača 2016. 08:43

Branchi 👏👏👏👏🎉🎉🎉🎉🎉 
    Neka mu udje u naviku!! Bravo Jan!
    Mi nocas ok corkali, sinoc konacno nije bila borba na cici ;)

Kaj, pokrecemo onda zatvorenu grupu?

Fluffy2
    12. Veljača 2016. 08:45

Evo mi smo bili na pregledu, on ima 4 mj i 7 dana, 64 dug i 7650. Pitala sam treba li sta dodavat i rekao je "Ovom debelom?!" Hahaa

Cjepili smo se, ovaj put je manje plakao i sad spava misic..nadam da nece bit reakcije ni ovaj put

Fluffy

Branchi
    12. Veljača 2016. 08:58

Da cure, slavimoooo, ne znam kud bi s energijom pa je cuvam, nikad se ne zna kakva ce biti iduca noc hehhe

Ivek zasto ne propolis???? Svi ti pripravci ala med su ok jer nas probavni sustav unisti ono sto bi bebama smetalo. A i nije da ces se naljevat s njim 😀

Uglavnom jan nece uvijek spavati na trbuhu, ali ako cvrsto zaspe, onda ostane bez problema. Ja ga nunam na ramenu i onda kad ga spustam ga tak primim od ispod i spustim. On si jos namjesti rukice kak mu pase. Taj polozaj im vise pase jer mogu podrignut i prdnut a da ni ne osjete.

Najbolje od svega je to sto se dvaput nes komesao i malo cendrao ali se sam i umirio...tak da je stvarno super noc 😎

Anci super za mjere i velikog bracu, mene je moj u pocetku napadao pa me mama zakljucavala dok se ne umiri hehe 😂

Fluffy da, trbuh je zakon! Mjere su vam odlicne, mi smo tu negdje - malo laksi, ali duzi 😀

Plavojka cini se da smo svi za grupu na face-u, sirimo se po svim drustvenim mrezama....ko je otvarao vec tako nesto pa da se pokrene?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.