Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara6
    11. Veljača 2016. 23:27

hello mame

sad ste i mene navukle na to nošenje, oliva zbilja izgledas odlično i ne treba ti biti neugodno Meni se čini da smo se sve mi iscjedile već, naši bebači dobro rade na tome hehe.

Mame čije bebe koriste dudu - znaju li je držati? Dino je toliko želi, a ne zna je držati i stalno mu ispada, najgore kad zaspe pa se probudi uz vrisak jer mu je ispala duda i onda nekad ponovno ga uspavljuj.

fluffy blago tebi što ti kosa ne otpada, mene strah pogledati nakon pranja kose koliko je ostalo, je da imam grivu, ali što ce ostati od nje   curke koje se želite blajhati možda bolje ne sad, ja sam se godinama blajhala, još uvijek sam plava, ali sad malo manje uništavam kosu, a blajh je koma.

i da, ja sam skroz za grupu na fejsu 

Fluffy2
    11. Veljača 2016. 23:59

Nikako mi se ne spava veceras neka siza me uhvatila pa sam aktivna :)

Zara ja sam svome stavljala dudu u usta dok jos nije koristio rucice. Ali kad bi ucvrstio san sam bi je ispljunio pa nije bilo plakanja. Sad kad mu je motorika bolja samo mu je dam u ruke i pokusava je sam stavit, nekad mu uspije nekad ne ali neka se trudi i vjezba :)

I sto se tice klokanice nije mi uopce padala napamet pa ste i mene navukle i kako sam sportski tip bas mi se sviđa jer i sebe treniram usput a mali uziva! Jucer je bio budan i popratio sve bas je bio sladak! Ali onda nas je uhvatila kisa i bio je sprint do doma :)

Fluffy

Branchi
    12. Veljača 2016. 00:14

Fluffy blago tebi sto ne spavas jer ti se ne spava - ja ne spavam jer krestava susjeda ima babinjak i njih nekoliko kresti i smije se vec 2 sata 😡 jan lijepo cori na trbuhu, a ja sva nervozna jer nemrem zaspat 😓

....cekamo otvorenje grupe na fejsu hehhe 🎉

Sanjarica
    12. Veljača 2016. 00:53

Hej pa stvarno smo mogle napravit zatvorenu grupu na Faceu... Tamo se ubacimo sve mi s jesenskih beba... Mozemo si piskarat, stavljat korisne linkove, slikice od bebaca...i slicno...a sve vidimo samo mi koje smo u grupi.. 
    Ja isto nemogu spavat...muka mi je kad se sjetim da sutra idemo na cjepljenje...
    Sta se tice odgode onog cijepiva s godinu dana moze se malo odgodit... Moja sestra ima malog od god i pol...i svaki puta kad je trebao ic na cjepljenje bi nazvala i rekls da je mali prehladen ili nesto bolestan... Nazalost u susjedstvu ima curu koja ima 28 god i totalno je zatvorena u sebe i zapravo ne funkcionira nikako...zatvorena je u kuci i to je to... Njeni roditelji kazu da je to bas od tog cjepiva jer da je prije bila sasvim normalna vesela bebica... E sad jel to stvarno ima kakve veze ili je njima tako lakse kad imaju koga za okrivit neznam... Ali moja sestra je sva strenjena od toga i odugovlaci s cjepljenjem...koliko ce joj to uspijevat neznam...
    Ja sam odlucila da cu malu cjepit kad dode vrijeme za to...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    12. Veljača 2016. 00:54

Bumbo neznam zasto to radi,ja procitala sam zadnju stt njihovog foruma i to vidim. Zasu!!! Vjerovatno da prihvati dudu jel je slatko.  Koma!!

Ma jojj ja se nadam da cu uspjet nas namontirat u mt i da se onda nosamo. Ja se bas veselim tome!

Neko je piso da mi beba stalno i puno cicka! Ako je tako od pocetka i dobro napreduje ne vidim razlog za brinit se. Takva je vj beba. Ako  piski,kaki,dobiva na kg mislim da joj je cicka sasvim dosta.

Branchi
    12. Veljača 2016. 04:54

Cure desilo se cudo!!! Jan je zadnje jeo oko 22 pa zaspao pol sata, pa nunam, pa jos sat vremena, pa nunam i onda odvalio u kindacu na trbuhu 5 sati u komadu🎉

Ja sam uspijela 4 u komadu sto je isto wow...sad papamo, ali sam totalno u pozitivnom soku....nadam se da ovo nije slucajnost...evo, prvo sam se vama pohvalila, naravno 😀😀😀😀

ivek 30
    12. Veljača 2016. 06:06

Drage curke, ja sam koma, grlo
    Se kompletno brijem upalilo, pijem cajeve sa medom, paracetamol i sprejam grlo, ali rekla mi je teta u ljekarni da propolis niti slucajno! Nemam pojma kako sam to to zaradila! Danas popodne ce mi doci sveki malo pricuvati malenu da se ja legnem jer me svaka lost boli!

Bravoooo Branci i Jan vidis da je doslo vrijeme da i on odvali turu! Znaci ti ga stavljas na trbuh? Ja svoju jos ne, neznam, mene je strah! Iako ona najnormalnije kada je an trbuhu dize glavicu i drzi ju cvrsto! Moram probati!

Bumbo0809
    12. Veljača 2016. 07:23

Bravoooo Branchi😊😍 vidis da je morao doci i taj dan!! Nadam se da ce nastavit u takvom ritmu... 

Nama je ocito preksinoc bila slucajnost 😛 sinoc opet budjenje i dizanje 6puta. Uhhh 
    A ja umjesto da spavam sad dok i on spava, ja budna od njegovog zadnjeg papanja u 6:45. 

Lijep vam i vesel dan zelim! 😽

Cvarak
    12. Veljača 2016. 07:52

Branchiii juhuuuuuu🎉🎉🎉🎉👏👏👏👏👏vidis da je Jan pravi decko!!! Saljemo mu pusu!!!   Pa kaj ces ti dns poletit kad si tak dugo spavala !!! Neka neka pase mu spavanac na busi!! Mi od 7 budni jel curka napada haubicom koliko prducka hhihihi!!! Al je sinoc u 20h zaspala budila se u 1 i u 4papat i ok je necu se zalit :)

flora2
    12. Veljača 2016. 08:06

Jutro, evo i moj D, još spava. Zaspao je oko 22h, i probudio se u 2.30 :D Ovaj tjedan ga čuvaju bake navečer, bude s njima cca 2,5 h i uopće ne traži dojiti. Malo se nervozi i ozbiljan je jer vidi da nas nema. Kad sam ga uzela u ruke sinoć, samo je zajecao. Bilo je tako smiješno, kao da govori "da znaš što su mi bake radile" :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.