Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    11. Veljača 2016. 20:25

Sanjarice, jesi mozda isla privatno na uzv? Šogorica je s malom išla privatno pa joj je rekao da je sve super s kukovima i nek dođu opet oko 6 mj, al nisu išli..

Sanjarica
    11. Veljača 2016. 20:35

Ma vraga privatno...dobila prvi puta uputnicu od pedijatrice i nakon toga kad smo isli u Pulu na uzv smo odmah dobili uputnicu za dva mjeseca da opet dodemo... Bas me zanima... Sad cemo dr tjedan ic pa cemo bas vidjet. 
    Cudno mi je jer su rekli da je sve ok...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Lela29
    11. Veljača 2016. 21:02

Ćirnila sam grupu na fb-u, lipo je povezat facu sa nadimkom 😄 super ste!!

Nama isto niko nije spominjao drugu kontrolu kukova, bas ću pitat idući tjedan pedijatricu ima li potrebe

Cvarak
    11. Veljača 2016. 21:05

Heheh uskoro cemo mi otvorit grupu i na fb kak smo se zblizile!! 

Nego isla ja sad bacit oko na te zimske bebe forum jedna mama kaplje kapljicom malo dudu u med i pekmez i onda daje bebi ajmeeee ostala sam pafff!!!! A beba ni 2 mj.

Bumbo0809
    11. Veljača 2016. 21:23

cvarak a ZAŠTO to radi??? :///

nije ni loša ta ideja o grupi na fejsu :P  da, baš je lijepo vidjet sliku osobe s kojom se dugo tipkamo... oliva samo reći vauu, odlično izgledas!

Fluffy2
    11. Veljača 2016. 22:18

Ja sam stvarno debil, lajkala sam sve moguce grupe o nosenju beba i dalje ne znam o kojoj grupi pricate 😂

Inace ne opterecujem se toliko kao vi s tim ekstrapravilnim polozajima u klokanici jer idemo u kratke setnje, max 30 min, a i ne znam jel ova moja ergonomska.ili ne, meni izgleda u redu.

I mi se idemo ujutro cjepit i bas ste me malo smirile da se nece nista dogodit jer sam bas lose volje.. A to cjepivo s godinu dana..moze li se nekako odgodit dok malo dijete ne poraste??

Pocela sam mu ubacivat zlicicu zitne kasice u mlijeko prije spavanja, pije kao da i nema razlike. Cini mi se da ce jest sve zivo kako nas gleda. 
    Veceras je prvi put bilo plakanja kad sam ga izvadila iz kade, oce se kupat i gotovo, okrece se i spusta glavu u vodu, bas mi je zao da nema kod nas nista na bazenu za bebe! Bas gusta.. 

I mame meni kosa nista ne opada, ali znam da vecini zena je. Za mene sreca jer ionako nije bas da je imam 

Jos jedno pitanje za kraj, na poklon sam dobila dudu toplomjer, vasa iskustva?

Pusa svima!

Fluffy

Fluffy2
    11. Veljača 2016. 22:30

Ma evo sad sam skuzila bravo ja 😁
    I vec sam vidjela tu sliku oliva i promislila wow kako dobra mama!  Super ste!!

Fluffy

• Hrenofka
    11. Veljača 2016. 23:03

Cure,trazim savjet...
    naime,moj bebac ima 4 mjeseca,iskljucivo dojen,al ja vec pocinjem sumnjat da to njemu nije dovoljno.. rodjen je s 3900,iz bolnice izasao sa 3660,sad ima malo vise od 7 kila.
    uglavnom,svi mi govore da.mu trebam davat dohranu jer toliko place i da je gladan. On zbilja sise ko sumanut i to konstantno. Prek dana,svakih sat i pol,prek noci svakih dva sata. I to isise dusu iz mene. Obje cicke mu nisu dovoljne..i trazi jos.
    sad,meni je glupo davat mu adaptirano pored vlastitog mlijeka,al svi tvrde da ce se smiriti od toga. On nikako da se smiri i nije to skok to kod nas traje tako od rodjenja.
    znam da ima tu cura koje su tata mata za dojenje pa dajte mi pomagajte sta da radim...

Oliva4
    11. Veljača 2016. 23:04

Ajme cure..neugodno mi je sad 😅 ali ste me baš oraspoložile, hvala vam mnogo 😍
    I super je ideja za face grupu, lijepo je povezat lice uz porukice ovdje :)

Plavojka ja mislim da mogu spustit to na lopaticama, ima baš za vući gore i dole..pa ću probat kod sljedećeg nošenja..

Kris i ja sam ju teško u maramu namještala i brzo bi se počela vrpoljit, ali mislim da je prekrasno kad se jednom svlada i bebica navikne..ja nisam imala živaca i leđa me ubijala s njom..ali mislim da ću opet na ljeto pokušat 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.