Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    11. Veljača 2016. 18:02

Oliva predobro izgledas a bebica je pafff odma zacorkala u ergu ;) 

Nego di si kupila one slatke ko cizmice,slapice sta su vec?! 

O cjepivima ne zelim ni razmisljat bojim se da al jbga moramo se cjepit!

renata6
    11. Veljača 2016. 18:08

Na ponovni pregled kukovi ide se samo ako vam je na prvom pregledu po rođenju dotični ortoped to i naveo u drugim slučajevima ne treba, znači da je sve ok, ako je rekao kontrola za tri mjeseca, za šest mjeseci ili tipa kad beba prohoda znači da na tom pregledu se još nije sve okoštilo, razvilo i želi biti siguran sa još jednim pregledom ili je u međuvremenu naveo da se nosi široko povijanje pa da se provjeri kroz par mjeseci. Znači ako nije navedeno nema potrebe za ponavljanjem pregleda.

Cvarak
    11. Veljača 2016. 18:28

Mi zato svaki mj na konttole! Sad me bas zanima dal cemo morat do god dana ili manje?!

plavojka
    11. Veljača 2016. 19:22

Oliva super zgledas zeno!! Bas sam malo prije komentirala fotki na faceu, nisam skuzila da si to ti! :)
    Da, i mi smo se danas malo duze nosili po prvi puta i da, i mene su malo pocela ledja u lopaticama boljeti, a i ramena.. Morat cu stvarno provjeriti kako stavljam na bokove, moze bit da je previsoko..
    Ja jos koristim za njega umetak i jastucic (sad smo 8kg i 65 cm).. Po kilama ki definitivno ne treba, ali cini mi se da nogice ne bi dobro legle. Ali da, mozda bi mogla probati samo s jastucicem. Zao mi je kaj necu uspjet otic na ono babywearing druzenje pa da mo uzivo netko kaze jel ok..

Nama je ortoped rekao da dodjemo kad maleni dobro prohoda.. Pa cemo onda tad i ponoviti!

Oliva4
    11. Veljača 2016. 19:26

Cvarak hehhe..hvala ti..😁 a ona legendica prvo gledala okolo kad smo do dućana išli pa sjela na 15 min s njom kavu popit vani na suncu i zaspala pred zgradom 😁 čizmice/šlapice joj kupila sveki moja, pitala sam je pa kad odgovori javim ti gdje ih je uzela..

Renata hvala za info..onda valjda ništa i ne trebam kad nije rekao..

Inače sam svoju vrtirepku napokon stavila u krevetić spavat, evo sad drugi put da malo odčori..i ostala je spavat za divno čudo baš me zanima koliko će dugo to trajat 😝 skoro sam odustala kad se s nogama skroz popela na ogradicu krevetića, skoro je na glavi završila i stalno lamaće, baš me strah da se ne ozljedi 😣 isto danas ona bila na trbuhu na puzzlama, ja se otišla na brzinu obući u sobu, vratila se, a ona metar od puzzli na parketu i pliva 😒razbit će si nos jednom tako 😝

kris555
    11. Veljača 2016. 19:28

Nama nisu ništa rekli da trebamo opet doć na kontrolu i kukići su bili dobro.

Oliva ti i bebulica ste super, imate lajk od nas :D ja sam pokušala svog miška stavit u maramu al je bio prenervozan i nisam ga nikako uspjela namjestiti :/

Sanjarica
    11. Veljača 2016. 19:48

Mi smo bili na uzv kukova sa 2 mjeseca... Tada su nam rekli da vise nema potrebe za sirokim povijanjem i da je sve ok ali smo ponovo naruceni sad sa 4 mjeseca... Bas sad 18.2 idemo... Nije mi onda jasno zasto opet idemo kad je sve prvi puta bilo ok, ja sam mislila da to inace tako ide...ali sad kad vi kazete da ne onda mi nije jasno.. ?
    Mi sutra idemo konacno na pregled kod pedijatrice...bas me zanima koliko imamo kila i koliko smo dugi... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

plavojka
    11. Veljača 2016. 19:55

Ahaha oliva je, svijet je mali a Zg pogotovo! Dakle kolegice ;) ja uopce ne znam lak da vise spustim tu kopcu na ledjima, najnize mi je kaj moze.. Morat cu to jos provjerit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.