Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    11. Veljača 2016. 10:15

Jutro mamice!
    Mi smo imali bas super noc, 4 budjenja, najduzi set spavanja 3.5 sto je odlicno, oko 6 sam ga predala malo tati i ubila oko sat vremena i onda se vratio k meni u 7, pojeo 10min i odspavali smo jos do 8.30 😀

Ujutro show na presvlacenju, prije par dana je otkrio nogice, a sad ih bas fino ulovi i proucava i privlaci ustima, preslatko nesto 💕💕💕💕

...jedva cekam da idemo u setnju, u lidlu su super stvari, nadam se da se nije sve razgrabilo...cini se da su u kvartu sve deckici jer nestanu brzo stvari za njih 😡

Mi nismo imali reakciju na cjepivo, samo je bilo malo crveno, ali oblog je to rijesio...jeste citale da je kao dokazano da ovo cjepivo s godinu dana uzrokuje autizam?!? Ne znam sta da mislim o tome 😑

Meni je kod grla najvise pomogao propolis s kaduljom, proslo za dva dana, tako da preporucam

lady6
    11. Veljača 2016. 10:24

Hvala cure...pala je trenutno sama od sebe...vidjet cemo sto dan nosi

Oliva4
    11. Veljača 2016. 11:00

Jutro cure :) ja sam baš nekako popana:p baš mi fali spavanje u komadu :p

Idem u subotu na šišanje i farbanje napokon 🎉🎉🎉baš sam sretna..nisam se već jako dugo šišala, a da o farbanju i ne pričam 😝 je li se koja od vas farbala? Nešto sam si razmišljala utječe li to štetno na bebu zbog dojenja? 

Branchi čitala sam nešto da su sudovi u engleskoj priznali da cjepivo uzrokuje autizam i da su obitelji nekog dječaka, koja je tužila farmaceutsku firmu, isplatili mnogo mnogo novaca.. Ma ima i od prije takvih priča i članaka..ali ni ja nemam pojma šta bi mislila..i strah me i nije me strah..nemam pojma 😝😞

Branchi
    11. Veljača 2016. 11:06

Da, zeznuto je to sa cjepivima 😑

Ja sam se u trudnoci farbala u 6 i 8 mj, a sad svaka 2 mj - boja je bez amonijaka i tih nekih stvari pa je kao ok...tako bar kazu 😀

Izvukla sam one kocke i prekrila ih plahtom, janu je to sad veca fora od vrtica jer ima vise mjesta i nis mu ne visi iznad glave hehhe

• Hrenofka
    11. Veljača 2016. 11:15

Cure,dajte pomagajte s opadanjem kose... koliko vama pada? Meni pada nenormalno... kad izvadim iz kade te dlake,to su cijeli pramenovi... i to tako svaki puta kad se pocesljam,a o pranju kose da ne govorim. U trudnoci mi nije opadala uopce i znam da je to sad normalno,al meni je to uzas. Jastuk pun kose,tepih,pod,roba, mali mi je pun moje kose. Nekidan sam mu u peleni nasla.svoju pokakanu dlaku znaci jadno dijete jede moju kosu

Branchi
    11. Veljača 2016. 11:17

Hrenofka zato i kazem da ne znam sta bi mislila o tome, jer sam procitala, a nisam ulazila dublje u tematiku pa mi je drago cuti tu jos neka misljenja jer o svemu diskutiramo 😊

Branchi
    11. Veljača 2016. 11:41

...mi se cijepimo...ali da je malo scary to sve oko cjepiva, je 😊 

...meni isto ispada kosa, kazu dok se doji, nema tu neke pomoci...nosim stalno rep, a kad skinem gumicu skinem i pola kose, uzas 😁

Oliva4
    11. Veljača 2016. 11:56

Ma i meni ispada kosa..ne baš sad tako jako, ali ono..ima je svuda..moja je jako duga pa sam u od prije navikla na to..sad se šišam do ramena, planiram neki duži bob i nadam se da će manje opadat 😁 

Ona će me sigurno farbat s onom smrdljivom bojom koja ima amonijak.. Nadam se da nije to opasno jer ću se farbat sad i vjerojatno neću dugo..ja to tako, svake prijestupne, jedino ako me pukne da odem na neku drastičnu promjenu onda ću morat ić obnavljat 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.