Bombo drago mi je da ste bolje spavali, možda je faza pa će proći, regresija je povezana i sa zubima i sa svime što dolazi novo samo ovisi kako koja beba je na što osjetljiva. Nadam se da to nije vaš slučaj, vratiti će te se vi na staro
Lela i cure ne boj te se temperature, to je prirodna reakcija na cjepivo, neke bebe dobiju neke ne, ali samo smireno, ionako se ne može spriječiti samo liječiti, i te nisu tako strašno velike, one virozne su puno jače!
Kriss imaš poruku!
Jutro mamice!
Mi smo imali bas super noc, 4 budjenja, najduzi set spavanja 3.5 sto je odlicno, oko 6 sam ga predala malo tati i ubila oko sat vremena i onda se vratio k meni u 7, pojeo 10min i odspavali smo jos do 8.30 😀
Ujutro show na presvlacenju, prije par dana je otkrio nogice, a sad ih bas fino ulovi i proucava i privlaci ustima, preslatko nesto 💕💕💕💕
...jedva cekam da idemo u setnju, u lidlu su super stvari, nadam se da se nije sve razgrabilo...cini se da su u kvartu sve deckici jer nestanu brzo stvari za njih 😡
Mi nismo imali reakciju na cjepivo, samo je bilo malo crveno, ali oblog je to rijesio...jeste citale da je kao dokazano da ovo cjepivo s godinu dana uzrokuje autizam?!? Ne znam sta da mislim o tome 😑
Meni je kod grla najvise pomogao propolis s kaduljom, proslo za dva dana, tako da preporucam
Jutro mamice!
Mi smo imali bas super noc, 4 budjenja, najduzi set spavanja 3.5 sto je odlicno, oko 6 sam ga predala malo tati i ubila oko sat vremena i onda se vratio k meni u 7, pojeo 10min i odspavali smo jos do 8.30 😀
Ujutro show na presvlacenju, prije par dana je otkrio nogice, a sad ih bas fino ulovi i proucava i privlaci ustima, preslatko nesto 💕💕💕💕
…jedva cekam da idemo u setnju, u lidlu su super stvari, nadam se da se nije sve razgrabilo…cini se da su u kvartu sve deckici jer nestanu brzo stvari za njih 😡
Mi nismo imali reakciju na cjepivo, samo je bilo malo crveno, ali oblog je to rijesio…jeste citale da je kao dokazano da ovo cjepivo s godinu dana uzrokuje autizam?!? Ne znam sta da mislim o tome 😑
Meni je kod grla najvise pomogao propolis s kaduljom, proslo za dva dana, tako da preporucam
Zapravo,ako se posvetis tome malo bolje..ne postoji niti jedno znanstveno iatrazivanje koje ukazuje na to da cjepljenje uzrokuje autizam. Postoji samo pozitivna korelacija izmedju porasta procjepljenosti i autizma kao bolesti opcenito. Al to je znanstveno neopravdano.
Meni je zalosno da toliko ljudi opcenito nasjeda na te price, a radi se o njihovom vlastitom djetetu...

Jutro cure :) ja sam baš nekako popana:p baš mi fali spavanje u komadu :p
Idem u subotu na šišanje i farbanje napokon 🎉🎉🎉baš sam sretna..nisam se već jako dugo šišala, a da o farbanju i ne pričam 😝 je li se koja od vas farbala? Nešto sam si razmišljala utječe li to štetno na bebu zbog dojenja?
Branchi čitala sam nešto da su sudovi u engleskoj priznali da cjepivo uzrokuje autizam i da su obitelji nekog dječaka, koja je tužila farmaceutsku firmu, isplatili mnogo mnogo novaca.. Ma ima i od prije takvih priča i članaka..ali ni ja nemam pojma šta bi mislila..i strah me i nije me strah..nemam pojma 😝😞

Da, zeznuto je to sa cjepivima 😑
Ja sam se u trudnoci farbala u 6 i 8 mj, a sad svaka 2 mj - boja je bez amonijaka i tih nekih stvari pa je kao ok...tako bar kazu 😀
Izvukla sam one kocke i prekrila ih plahtom, janu je to sad veca fora od vrtica jer ima vise mjesta i nis mu ne visi iznad glave hehhe

Cure,dajte pomagajte s opadanjem kose... koliko vama pada? Meni pada nenormalno... kad izvadim iz kade te dlake,to su cijeli pramenovi... i to tako svaki puta kad se pocesljam,a o pranju kose da ne govorim. U trudnoci mi nije opadala uopce i znam da je to sad normalno,al meni je to uzas. Jastuk pun kose,tepih,pod,roba, mali mi je pun moje kose. Nekidan sam mu u peleni nasla.svoju pokakanu dlaku znaci jadno dijete jede moju kosu
Cure,dajte pomagajte s opadanjem kose… koliko vama pada? Meni pada nenormalno… kad izvadim iz kade te dlake,to su cijeli pramenovi… i to tako svaki puta kad se pocesljam,a o pranju kose da ne govorim. U trudnoci mi nije opadala uopce i znam da je to sad normalno,al meni je to uzas. Jastuk pun kose,tepih,pod,roba, mali mi je pun moje kose. Nekidan sam mu u peleni nasla.svoju pokakanu dlakuznaci jadno dijete jede moju kosu
Kao da citam svoj post hahahah 😂 ja sam se s tim vec pomirila, kada operem kosu najmanje dvije sake pune kose, nema tu pomoci, to ti je dosta genetika kao i kad sijede dobijes, ja sam prvu dobila sa 17 😂😂😂 pokusaj sd osisati, vezati u pundu, tako ja radim.

Hrenofka zato i kazem da ne znam sta bi mislila o tome, jer sam procitala, a nisam ulazila dublje u tematiku pa mi je drago cuti tu jos neka misljenja jer o svemu diskutiramo 😊
Hrenofka zato i kazem da ne znam sta bi mislila o tome, jer sam procitala, a nisam ulazila dublje u tematiku pa mi je drago cuti tu jos neka misljenja jer o svemu diskutiramo 😊
Ma naravno...nisam mislila na tebe,nego opcenito na ljude koji svjesno ne cijepe svoju djecu iako ne postoje dokazi da uzrokuje autizam.
Sorkač

...mi se cijepimo...ali da je malo scary to sve oko cjepiva, je 😊
...meni isto ispada kosa, kazu dok se doji, nema tu neke pomoci...nosim stalno rep, a kad skinem gumicu skinem i pola kose, uzas 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji