Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    11. Veljača 2016. 07:42

Hvala cure...sad je 37.7. vidjet cemo....

lady6
    11. Veljača 2016. 07:43

Da,dojim ju....ne place jos, cijelu noc je na meni jedino kaj stenje...i spava vise nego inace

Cvarak
    11. Veljača 2016. 07:52

Mojq je isto stenjala nesto al nema temp! Sam joj je na mjestu uboda crveno! :/ stavljala sam jutros hladni oblog i naljepila onaj hladni gel!!

plavojka
    11. Veljača 2016. 08:37

Ivek meni je za grlo pomoglo grgljanje caja od kadulje! Dakle ne piti, nego nekoliko puta u danu grgljati..
    I sladoled mi je spas! Kad je grlo crveno i upaljeno mi pomogne hladiti ga..

Bumbo0809
    11. Veljača 2016. 08:49

Jutro cure!

Mi se NAPOKON naspavali :)
    Zaspao je sinoc u  20:50..budjenja smo imali 3 i on jos spava, samo se sad poceo meskoljit :))
    Stalno provjeravam dise li,sto mu je itd.
    A obzirom da se u odnosu na prethodnih skoro mj dana budio masuuu po noci, uz sinocnja 3- cice ce mi p u k n i t! 😂 na ovaj zadnji podoj u 5:30 sam mu obe cice uvalila da bar malo i od druge pojede :)

Renata citala sam o toj regresiji sna. Ne znam,nekako mi to izgleda drasticno u odnosu kako je nama. Istina Bog stvarno smo lose spavali, al bar mi je po danu zadnjih 5 dana bio odlican. (U odnosu na 10 dana priie tih 5 kad nisam znala sto cu s njim ni danju ni nocu. Pomagao nam je dentinox za smirivanje i uspavljivanje tako da sam tad stanje pripisala zubicima)

Bumbo0809
    11. Veljača 2016. 08:53

Ivek naoravi kako ti je Plavojka rekla.. Grgljaj kadulju (skuhaj,nemoj secerit i pusti da se malo ohladi). Ona je odlican antiseptik usne supljine.. Ja bi je grgljala kod grloboljw,a i kad bi me desni bolile.
    I jos ako imas meda i propolisa,oni su spas za grlo. Ja imam domace to sve. U veliku jusnu zlicu stavim meda i ukapam 15 kapi propolisa u to (moze se i na kocku secera) i lagano to kao "valjas" po grlu.

kris555
    11. Veljača 2016. 09:41

Lady ja se nekako vodim ovim člankom s klokanice vezano za temperaturu https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/zdravlje/povisena-temperatura-kada-i-kako-je-snizavati-683 

Bumbo bravo za spavanje!! :) Nadam se da će se tako i nastaviti ubuduće.

Mi smo imali 3 buđenja po noći, zaspao je kasnije, u pola 10 negdje i jutros se probudio u pola 8 :) 
    Ivek, također ti je češnjak jako zdrav, djeluje antibakterijski i kažu da je prirodni antibiotik ;)

Lela29
    11. Veljača 2016. 09:44

Jutro cure!
    Bumbo super za koliko toliko dobru noć!
    Zara, ja isto još nisam dobila stvari, a kosa mi opada nenormalno. Jučer sam bila u frizera, doslovno sam joj zaštopala bazen. Kaže frizerka dok god dojim, tako će mi bit, koma!

A naša noć je prošla neprospavano... 4 buđenja, prvo nakon 4 sata (jedino sam tu uspila ubit oko, posli zaspem, eto nje za 10 min), nakon toga svako uru vremena. Ona se probudi, kad dođem do nje, baci takav kes, kao da je spavala 12 sati u komadu i siše ko luda. Uglavnom, zaspala tek u 23:30, u  7 je već započela dan, nakon toga nije zaspala do maloprije, vidit ćemo do kada će. Uh, još ova muljavina vani, kaže mob 6 stupnjeva, mislim da ćemo danas ostat doma

Lela29
    11. Veljača 2016. 09:48

Lady, nadam se da je temp pala!
    A čini se meni da naše jesenske bebe sve reagiraju na drugu turu cjepiva, prvu ništa. Mi smo u četvrtak na redu, valjda neće bit fibre, toga se užasavam.
    Cvarak, nadam se da je buhtlica ok!

p.s. ovom forumu fali "edit post" botun

renata6
    11. Veljača 2016. 10:08

Bombo drago mi je da ste bolje spavali, možda je faza pa će proći, regresija je povezana i sa zubima i sa svime što dolazi novo samo ovisi kako koja beba je na što osjetljiva. Nadam se da to nije vaš slučaj, vratiti će te se vi na staro

Lela i cure ne boj te se temperature, to je prirodna reakcija na cjepivo, neke bebe dobiju neke ne, ali samo smireno, ionako se ne može spriječiti samo liječiti, i te nisu tako strašno velike, one virozne su puno jače!

Kriss imaš poruku!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.