Jahanara dakle kao da si nasa hranjenja opisala! Kod nas je isto tako :)
Vecer mamice
renata našla sam te na drugom mjestu i tamo se javila pa se nadam da ćemo zajedno uspjeti nešto napraviti. Inače danas je bio ludi dan i ponovno odbijanje jedne i druge cice u popodnevnim satima, u biti između 14 i 18 i 30, a nervoza ga drži ful i glad ga krpa
jahanara mislim da tvoj bebač super napreduje, samo dojite i dalje ako ide cvarak pohvale za tvoju malu bembaricu, bravo!!
sanjarice, jesi ti spominjala da se može ricinus koristiti za kosu uz dojenje? budući da on ide na tjeme ja nisam bila sigurna, a čula sam da je preslica odlična za rast i jačanje kose, mogu se naručiti kapsule, ali nisam sigurna može li to uz dojenje, pa ako koja zna nekog farmaceuta da se raspita bilo bi super.
jesam ja jedina kojoj menga nije došla nakon poroda? danas me neka nervozica uvatila pa se mislim da nije možda pms
Da ja koristim ricinusovo ulje...tj koristila sam ga... Prestala sam nedavno...pomaka nisam vidjela pa sam odustala...to je sve stvar hormona i ocito to mora tako bit s tim opadanjem kose pa nek bude tako...doc ce vec to sve na svoje...
I nisi jedina koja nije dobila mengu, ni ja je nisam dobila jos...a nije ni da mi fali..hehe...
Noc cure, zelim vam puuunooo sati sna!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ni ja jos nisam dobila hehe...neka dodje nakon ljeta ako se mene pita 😀
Nakon jedva sat i pol prvog sna i papanja i nunanja sam ga spustila u kindac na trbuh i odvalio je 3.5 sata! To nam je rekord 😎
...ja nisam odma zaspala jer sam provjeravala kak se okrece, ali dobro, sad znam da glavu okrece lijevo desno o da se nekad malo okrene na bok
Sad papa i mislim da ce ostat tu (falio mi je, znam, nisam normalna)....nadam se samo da se nije vec naspavao i da slijedi tulum 😀
Zara ni ja jos nisam dobila m i kaj Branchi kaze nek dodje poslije ljeta! :)
Za ove podoje, vjerojatno bubam bezveze al ti je meni moj M znao tak nekad, sad neki dan isto, nece i nece cicat, proslo skoro 3h on odbija i kad mu nudim place ko da ga kolju.. Onda sam se ustala malo ga nunala i tak mu uvalila sisu, pricekala minutu i onda bi mogla sjest s njim..
Cure, oprostite opet ja s pianjem....da li je kojoj od vas be ica imala temp.nakon cijepljenja? Mi jucer cijepili oko 6 i sad je vec 38. Njoj se spava i stenje u snu. Ped.rekla pola cepica ako bude 38.3. Inace imam toplomjer onaj za uho. Slabije mi jede sad po noci i bojim se da ne dehidrira a i cice su mi koma. Trebam stavljati kakve obloge na celo ili ruke? Oprostite ali eto prva situacija a nemam koga pitati..
A meni se upalilo grlo! Bojim se samo da mi temp. ne dodje! Popila sam Si jedan paracetamol sinoc oko 10, i mislim jos jedan ujutro! Koliko se moze njih popiti zbog dojenja? Nebi isla kod doktora ako to nebude potrebno po antibiotike!
Sortiraj odgovore
Najstariji