Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    09. Veljača 2016. 19:37

Nenana uzivaj u kinu i za nas koje ne mozemo uzivat u tim sitnicama :) 
    Ma ja sam skuzila da kad nosi te carape uzasno mu smrde noge, a kad ima one hlacice s nogavicama ne smrde tak :)
    Kaj se tice muza, ne smijem prigovorit, u pocetku kad mi je bilo uzasno tesko, kad sam plakala skoro svaku vecer bio je uz mene, nosio naseg miska da zaspi i ujutro se dizao ic raditi, stvarno mi je pomogao.. Ali jos uvijek nisu moji decki ostali sami.. Al budemo i to uskoro promjenili :D

renata6
    09. Veljača 2016. 19:56

Ivek šaljem zagrljaj

Cure njima je isto teško u početku, pojavilo se to malo stvorenje koje plače koje traži pažnju,  tu kulmuliraju i stres i bolovi još od poroda, sve će to doći na svoje, puno puno razgovora jer ipak i oni moraju zauzeti tu jednu zaista važnu ulogu oca. Moj suprug je isto bi sav zbunjen, kako dići, kako presvući, noći su bile besane a onda se desilo ono najgore ostao je tri tjedna bez nas, mi smo završile u bolnici i zapravo tu smo se u tom trenutku još i više povezali, morao je uskočiti, pomoć je bila potrebna i tu se jednostavno desi taj klik, recite im trebam te, pomozi, kreni, sve na lijep način jer se sve može riješiti, oni jednostavno funkcioniraju na način da ih podučite, da im objasnite, pokažete...

Bumbo0809
    09. Veljača 2016. 20:05

Ivek. Samo se ti jadaj, to i je 1 velika korist ove klokanice!
    Mnogima od nas je bilo jako jako tesko i uvijek su sve cure bile na raspolaganju i padale bi uvijek rijeci podrske i ohrabrenja! 💕
    Tako da-pokusaj s njim pricati i rec cu da bi i ti voljela bar tih pola sata samo za samu sebe i svoje misli,a kasnije ce se vrijeme povecavati i dodat ces frendice itd. 
    Ja sam u slicnoj situaciji kao ti.. Znaci kad se mis rodio,muz nije radio mj dana (mi smo iz rodilista izasli nakon 13 dana) i stvarnooo mi je bio od velike pomoci sto se tice i bolnice i kasnije grcica. Ali s obzirom da on radi po cijeli dan (ode ujutro u 7h iz kuce i vrati se oko 18-18:30) i ne moze mi bit od velike pomoci. Onda kad dodje doma dok se otusira i dok vecera moj mis skoro pa i ide spavati. :-/ 
    Ali iskreno i nekad kad moze, voli malo on prileci. Mislim sve ja razumijem da se umori na poslu...ali iskreno premorim se i ja po cijeli dan.
    Sad tek razumijem moju mamu koja bi tako gocorila da se umorila,a ja bi uvijek rekla:ma sta si radila bla bla

Lela,naravno da znam! Solin u 💜 😁

Cvarak
    09. Veljača 2016. 20:12

Ivek kuzim te totalno,nije da muz nece oricuvat al kad kazem nunaj je malo uspavaj jos ak cendra jojjj pa nemogu je smirit nije prosla ni min i meni uvali! Al ak treba negdje ic kazr nema problema i uvijek mi kaze aj idi ti jest pa cu ja i na poc mi je jako pomogo! 

Oliva i mene grize ajme poludim a nema jos zube i to sam skuzila da me grize kad se naguta zraka il prducka i onda je odma dizem i nosam inace ode moja cica....fakat boli ono dodje mi da ju malo po guzi 😜Pa joj pricam e nema sad cice kad me grizes nema ako me budes grizla bit ces gladna il cu ti dat bocu 😂😂😂hahha mos mislit!!!

Lela29
    09. Veljača 2016. 20:44

Istina je ovo sto Renata kaze, triba njima malo vise i triba sve na lipe, razgovor... Mog je uhvatila panika cim je vidio + na testu. On je tip kojem triba reć da bi napravio i meni to nije problem 😅 Moram priznat da je nikad nije uspavao ili se borio sa njenom nervozom ako sam ja tu, ali svaki dan imaju svoje solo trenutke i jedino sam mirna kad je s njim, ona zna da je on "netko" njen i super su skupa.

Mene isto strah zubića kad krene, uh, uh!

kris555
    09. Veljača 2016. 20:54

Hahaha i ja se prijetim da necu dat cicu i da cu bocicu dat hahhaha sama sebi budem smjesna :) 
    Ivek najbolje kaj cure kazu popricas s njim smireno i lijepo, mirno da nek te pokusa shvatit da si po cijeli dan s bebom i da ti treba malo odmora..

Cvarak
    09. Veljača 2016. 21:47

Cure te nase jesenske bebe su prdoljupci,nespavalice,nervozice,cicogrizci.....😂😂😂😂

Jel su se sve bebe rodile na razlicite datume,nemamo nikog koje na isti dan jel?!

plavojka
    09. Veljača 2016. 21:50

Ivek, cure su ti sve vec napisale! Zaista pokusaj s recenicama: meni bi bilo puno lakse.., pomoglo bi mi kad bi.., puno mi znaci da.. I slicno! Sve te "ja" poruke mogu upaliti.. A ako mu svejedno bude frka ostat s njom, e pa onda mu uvali da barem kucanske poslove obavlja!

Moj muz je stvarno super i zbilja se ne mogu pozalit (ialo naravno da s vremneom gundjam).. Strasno puno radi i kasno dolazi, ali vec 5 min nakon sto dodje mu je maleni u rukama i ne pusta ga! Kupq, presvlaci, pjeva, nuna, ma tata za pozeljet! Evo danas je poslje posla isao na nogomet pa nam je dosao doma jos sretniji ;)

Ashley, hvala za info za cijenu, znam da je to tu negdje!

E i da, Bruno mi zadnjih par dana isto zna tak urlat u kolicima dok sam sebe valjda drekom ne uspava.. Potraje to par minuta, ne kuzim od kud to..

Zara6
    09. Veljača 2016. 22:41

hello mamice

jako ste aktivne i mogu vam reci da mi je baš trebalo vremena da sve iscitam. mi se mučimo s dojenjem zadnjih 5 dana i više sam luda - odbija lijevu cicu jer mi bradavica nije skroz ispupčena - neće niti sa šeširićima, ne dolazi u obzir, kriči doslovno, uz to se ne želi mučiti i cicati, sviđa  mu se samo kad je cica prepunja mlikom i kad lagano samo sisa, a to je najčešće do 3-4 popodne, kasnije ima isto mlika u cicama, ali treba se potruditi, a on je jako lin očito tako da on plače na cici i ja s njim skoro. Izdojiti se  mogu najbolje ujutro, ali on mi ujutro visi na cici i ne znam hoću li stizati se izdajati tj hoće li biti dovoljno za podoje i izdavanje svaki dan. Pedijatrica mi kaže da bi trebala uvesti dohranu u popodnevnim satima, a svjesna sam i ja toga jer on je očito gladan i baš sam tužna zbog toga. Ne znam je li zbog stresa ili čega, dobro jedem i sve ostalo, ali jednostavno njemu nije dovoljno. Cure imate koji dobar savjet?Čiji su bebači na adaptiranom - kako ste ga uvele i koje mlijeko? 

Također zadnjih dana je pre nervozan pred svako spavanje i obavezno se dere, pardon kriči i meni ga je milo više, na prijevaru ga svaki put uspavam, svojeglav moj bebač 

Vidjela sam da je neka mama slala skripte u vezi dohrane pa molim ako može i meni na mail: dkacan01@gmail.com 
    hvala unaprijed 

Fluffy2
    09. Veljača 2016. 22:44

Bumbo dođi ti meni u Solin pa cemo pit kavu 

Ako moj muz moze sve oko bebe, onda moze svaki. Nikad nije pokazivao osobite emocije prema djeci a da ne govorim da nista nije znao niti ga je ista zanimalo. Isto ga je uhvatila panika kad sam zatrudnila i cijelu trudnocu je nekako bio suzdrzan. Međutim od prvog trena se zaljubio u maloga kad ga je vidio (a ja sam znala da ce to tako bit). Bilo ga je svega strah, nije ga zelio niti uzet na ruke nego sam mu ga ja "uvalila". Svaki dan sam mu pokazivala nesto novo. Prvo je govorio, ti si zensko sta cu mu ja mijenjat pelene itd. Onda sam mu rekla a zamisli da se meni nesto dogodi, ko ce se brinut za maloga, neces valjda dozvolit da ga babe i dide odgajaju pored tebe?  Moras sve naucit! I bome je naucio sve. Jedini prigovor imam na to da se nikad nije ustao po noci. Dobro dok sam dojila, ali ni sada kad je bocica u igri se nije ponudio. Jednu noc sam ga zamolila da ga nahrani i toliki je nered napravio. Upalio svjetlo, klapao po kuhinji, svako malo me zvao za ovo i ono i na kraju se mali totalno razbudio. Nikad ga vise nisam pitala da ga nahrani po noci jer bi ja to napravila u mraku i mali bi nastavio spavat.
    Onda za setnju se bojao kako ce sta ce, rekla sam mu da je to samo mala beba a ne cudoviste i da se snađe da se nece nista strasno dogodit. I ja sam najmirnija kad ga on cuva mada zna puno manje nego moja mama npr..
    Ali iz iskustva znam da ti nije lako, puno sam ja prosla i svađa i razgovora otkad je beba dosla ali isplati se. Mora svatko imat malo vremena za sebe. Sretno 

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.