Mincy, da, pripremat cu ih sa vodom. Zapravo cu joj mijesati zitarice sa povrcem i vocem, jedino za vrijeme uvodjenja cu joj tih par dana raditi s vodom.
I ja imam muke po izdajanju, a ionako bude imala brdo mlijecnih obroka tako da joj ne treba jos i mlijeko u ostaloj hrani.
Nasla sam recepte sa povrcem/vocem i zitaricama u koje ne ide mlijeko.
No bas me zanima jel smije dati npr. rižino ili zobeno mlijeko ako bas recept zahtijeva malo mlijeka?
Pozdrav cure :) pošto pričate o nosiljkama, imam pitanje- mislite li da bi bebi bilo vruće preko ljeta u ergu? Čitala sam da je za ljeto najbolje u marami, koju imam, ali već sam rekla da sam jako loša u vezanju..uvijek mi nekako naheravo ispadne :D pratila sam u grupi toj na fejsu, oni kažu noge u obliku slova M, koljena iznad guze, leđa u obliku slova C..eto to je ono što sam ja zapamtila, ja tako nju nekako i namjestim, ali se krene iskrivljavat u stranu i jest maramu 😂
nisam skužila da preporučavaju skupe nosiljke, učinilo mi se da ih dosta cura povoljno nabavlja, e i hvale neke marame iz mullera, mislim da 200tinjak kuna dođu..nema pojma koje su..
Za kašice, pedica mi je rekla da radim sa svojim mlijekom, ali ako ne mogu, a baš recept zahtjeva mlijeko, da prokuham kravlje, ali onog punomasno (3 nešto)..
Razmišljala sam da bi možda kupila neke gotove kašice za povrće i voće koje nisu sezonski..nekako ne vjerujem ni bio bio 😁😁 sad imam domaćih jabuka, to ću joj sigurno među prvim namirnicama, ali baš prvo ću neko povrće i žitarice, samo još ne znam koje i kako😁
Mozda chibolo elasticne marame, te imaju u mulleru i bebac bude u dobrom polozaju..
Oliva, butternut tikva je navodno zimska pa mozes nju. Ili batat. On je jedna od pesticidom najmanje tretiranijih namirnica. Ali ja cu ipak sve kupiti u bio bio.
Kris moguće..poznat mi je naziv, ali se ne mogu sjetit točno..
Ryanne tenks..sad sam išla guglat butternut tikvu jer nisam pojma imala koja je to..sad mi je jasno 😁😁 budem onda to dvoje pribavila za početak i otići ću u muller čirnut koju gotovu hippovu..kombinirat ću, bit će valjda ok :) baš je nezgodno počinjat s dohranom u 2, 3 mjesecu..ničeg živog nema 😝😝
Evo mala mi zaspala na prsima, onak okrenuta prema meni i hrče 😁 😁 stalno se sad hoće vješat po meni otkad je postala zubonja 😣 prava je avantura nagovorit je da zaspe sama ležeći 😁😝
Bok mamice... Evo nas iz setnje...pozrile dok nam ne padne kisica...
Mi imamo klokanicu Baby Relax... Posudena je i super nam je...mala ne visi nego su joj nogice onak lagano podignute i raskrecene...neznam kak da se tocno izrazim.
Neko je pitao kako radit zitarice ako bas idu sa mlijekom... Na rizinim npr od Hippa pisu da se mogu radit s vodom ili mlijecnom formulom tj AD-om... Prvi dan sam joj napravila s vodom a danas sam joj kupila bebimil i s njim napravila... Jer takoder se sve teze uspijevam izdojit pogotovo ako to ne nepravim odmah ujutro...
Saljemo vam pozz...ja se bacam na pravljenje kolaca jer nam kasnije dolaze gosti...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure, jeste li imale ili imate problema s vrtoglavicama i glavoboljama? Meni su zadnjih tjedan dana toliko strasne da se ne usudim biti sama s bebom kad me ulove?
Najgore mi je kad gledam prema dolje (sto je uvijek kod igranja, presvlacenja, kupanja) pa si mislim da bi bila vratna kraljeznica?
I inace imam nizak tlak pa ne vjerujem da je to.
Ryanne ja sam par dana zadnjih imala glavobolje, ali ne tako jake..pripisala bi vremenu..imam isto jako nizak tlak i kad je južina mene to ubije 😝
Sova koji dan je taj pregled sjedalica? To ovo na hainzleovoj?Mislila sam isto ići, meni se čini da mi nije čvrsto u autu zavezana..
Sortiraj odgovore
Najstariji