Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    04. Veljača 2016. 21:13

kriss555 za sada blendam sve...dok ne uhvati bas onaj pravi lipi mot da jede...sada jos uvijek zna ponekad jezikom gurat vani dok ne skuzi..pa me malo strah da se ne zagrca komadicima..to cu sa 6 miseci počet gnječeno davat,bar se nadam..pa postepeno povecavat komadice da se lagano navikne na sve vece i vece
    sanjarica mozda si vec mogla skuzit da sam ja jedna od "neposlusnih"mama koje se ne pridrzavaju tablica i pravila i naputaka u svemu..tako i u prehrani...vodim se maminim i savjetima sestara (4 komada haha) i pedijatricinim..ali najbitnije..nekako me vodi instinkt.Btw imam oooogromno iskustvo s bebama...tako da nekako idem i sa svojom.
    pa sam tako uvela i piletinu s krumpriom i mrkvicom...a tako cu i dalje uvodit malo po malo sve...Samo cu sa zitaricama(glutenski) pokusat sto kasnije ..jer nit su dobre za velike ni za male...

znači...kuzim da imaju sad te tablice i pravila...ali ja ih se ne pridrzavam ...Po njima sam prerano i počela sa hranom..al jbga...moj bebač je bas zrel za takvo nesto :) to znam jer sam joj mama :D i bas gusta u papicama :D

ZNači...ako se mislis pridrzavat tablica i pravila..zaobidji moje savjete hahaha 

Fala svima na komplimentima za moju pricez :D moje oko lipo 

Sanjarica
    04. Veljača 2016. 21:20

Ma dobro...ja sam samo pitala!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    04. Veljača 2016. 21:27

Kazu da kad beba jos uvijek gura jezik van taj instinkt za sisanje da kao nije jos spremna za kasice. Sad nemam pojma ... Vidjet cu za jedno 2 mj kak ce bit 😁

nenana
    04. Veljača 2016. 22:17

Ryanne sto se tiče sjedenja i hranjenja..mnoge bebe ne sjede sa 6mj..navodno bebe koje ne sjede treba staviti neki polusjedeci položaj u ove stolice lezalice u najveći položaj, ne znam kak da objasnim..ja imam onaj jumping chair pa cu u nju stavit, u najokomitiji mogući položaj..ako netko ima bolji savjet neka javi!

Ryanne
    04. Veljača 2016. 22:24

Jel koristi koja visekratne jastucice za grudi koji se peru? I jel ima vecih? Naime, meni odgovaraju samo Chiccovi ili Tommee Tippee jer su dovoljno veliki. Ostali mi bjeze po grudnjaku. A Chicco i TT su strasno skupi. A ono sto je najvaznije, na kraju dana su mi suhi. Mlijeko mi nikad ne procuri i bacam ih iz higijenskih razloga, a ne zato jer ih napunim. Nosim ih pak zato jer mi sam grudnjak iritira bradavice. 

I da, htjedoh vam preporuciti... sve mame koje doje i cije bebe ne koriste bocicu... kada budete bebi davali vodu poslije dohrane od srca preporucam Tommee Tippee salicu First Cup. Namjenjena je bebama vec od 4 mj. Ja je kupila i za probu dala malenoj vode i sa gustom je potegnula par gutljaja dok bocicu inace odbija. 
    Salica je napravljena tako da tekucina ne curi nego se bas mora povuci. Mislim da je super za prijelaz za cice na ozbiljniju salicu. Dodje 60 kn.

Ryanne
    04. Veljača 2016. 22:32

Nenana, znam sto mislis. Imam i ja tu lezaljku/njihaljku, ali u njoj se stalno dize jer hoce sjesti tako da mislim da ce hranjenje tako biti nemoguca misija. Kad je god u polulezecem polozaju posjedne se snagom trbusnih misica. A znam da to nije pravilno. 
    Vidjet cemo sto ce biti za mjesec dana.

Bumbo0809
    04. Veljača 2016. 22:46

Nenana moze i meni skripta na: mmia85423@gmail.com

Ja san svog misa uspavljivala od 8 manje 15 i NAPOKOOOOON je zaspao u 10,30 😕😕

Nemam snage vise za nista 😴😴😴 laka vam noc cure, zelim vam svima lijep san! 😘

Oliva4
    04. Veljača 2016. 22:46

Ryanne zapisala sam si već da moram kupiti tu šalicu kada si je zadnji put spomenula..čini mi se odlična i brzo ću u nabavku 😊
    Da, ja isto imam tu kao ljulju/lježaljku i planirala sam je u tome hranit dok ne počne sjedit..ali isti problem, ustaje se iz nje i trga ono čim je zavezana..izgleda ko mali terminator kad se krene naprezat, dizat i trgat to..nadam se jedino kada krene klopica da će je to zanimat, barem na početku pa da će bit mirna tih nekoliko žlica..ionako mi je pedica rekla da krenem prvo s dvije žlice, drugi dan s 4, itd..razmišljala sam si da će počet sjedit dok dođemo do cijelog obroka 😂😂

Jastučiće za grudnjak već dugo ne koristim jer mi mlijeko ne curi skoro nikad, a grudnjak mi ne iritira, i po doma znam često samo u majici, bez grudnjaka bit.. 😁

nenana
    04. Veljača 2016. 23:36

Poslana skripta! Ne znam vise tko je pohvalio profilne slike, mislim da Plavojka pa Hvalaaa 😍😍😍

Kneginja malecka je bonboncek!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.