helou zene:)
kod nas udara bura sve u šesnaest...pa smo osudjene na boravak u kuci a tako nam se skiiiita :D
mi i dalje funkcioniramo ko po špagi...valjda mi je sam dragi Bog dao ovako dobro dite..i sve savrseno vezano za nju do sada,,,kad citam vas kako se patite sa dojenjem..spavanjem..nespavanjem..grčićima...svaka vam čast,pravi ste heroji.I sve se pitam kad ce osvanit dan da vi svi počmete pisat kako su vam se bebe pretvorile u super poslusne bebice bez "mane" a ja cu pisat kako je moja popizdeknila i totalno podivljala hahahha,nekako me strah da nam ide sve presavršeno
i dalje smo u ritmu hranjenja da popodne dobije papicu/kašicu i jedna boca smradomlijeka manje :D
za sada je sve super prihvatila i jela bas bas fino i puuuno...danas je pojela dvije manje mrkve i krusku cijelu skuhano u smixano..bas se nabubala..spavala je 4 sata nakon toga :D
znaci za sada je bilo u djiru -paleta/jabuka -kruska/mrkva -jabuka/mrkva -piletina/mrkva/krumpir
Brokula/riža i pastrnjak. Ove dvije zadnje su bile kupovne ..čisto da probamo...pastrnjak je polizala cijelu teglicu..a broluku je jela s gadjenjem ali jela
Ta neka teorija da se prvo daju slane kasice pa slatke jer dijete inace nece htjet..mislim da je malo nategnuta...nisam ziher..ja nekako mislim ako ce beba jesti s gustom jest ce sve...a ako ce bit mali zajebant...izvoljevat ce svakako D:)
netko je pitao za peglanje robice...ja inače jaaaako malo stvari peglam...samo najnuznije...ili kombiniram malo susilicu pa svakako ne treba...ali bebino ipak jos uvijek sve peglam.Ali ne tako puno s peglom koliko sa parom,jer imam onu parnu postaju (stvar savršena!),pa se robica doslovce popegla samo s parom...a usput vrelom parom pobijemo ako ima kakva bakterijica ili kakva beštijica :D
Tek sam sad skuzila da mi je naprofilnoj jos uvik UZ slika hahha...mislim da je vrijeme da se stavi nova :D
Plavojka thnx na dojavi :) mi smo prije radili za next neke materijale pa sef ima popust tu kod nas pa ga mozda uzicam karticu, iako vjerujem da je bolje online, da imaju veci izbor :)
Hm, pocetak 5mj bi bio super za bazen, bas cu malo pogledat!
Nenana molim te meni posalji skriptu na mail 😀
Branka0906@gmail.com
Thnxxxx
...sto se kila tice, ja dojim i jan puno jede, a tek sam nedavno dosla na kilazu prije trudnoce s time da mi zna doc i kila vise pa opet ode itd, ali ispod 60 ne ide hheeh..a realno bi bilo idealno 55. Al dobro, bude s vremenom
Najveci mi neprijatelj slatko....danas sam recimo u lidlu uzela 3 kinder buena u paketu....za suta je ostalo - nista 😁
Moze i meni skripta na kristina1802@gmail.com :)
Kneginja jel skroz miksas il si probala mrkvicu zgnjecit mozda?
E i mene malo strah tih bazena, jer mi je to asocijacija na gradske bazene i bakterije..
Kneginja uzivaj u malenoj preslatka jee!!
Hahahaha Branchi ovo mi je poznato.. Ja ispecem zvjezdice za goste i onda sve ja pojedem
Nenana molim te i meni posalji na ankica.cindric@gmail.com . Hvala!
Sto se tice kg, ja sam jos u plusu 2-3kg. Dojim al bome i jedem pa kg nece dole...
Vidim nove profilne, Bumbo, kneginja i Nenana prekrasne su vam bebe!
Nenana molim te posalji i meni skriptu na mail.- valnea.androic@gmail.com
Hvala puno...
Kneginja mala ti je preslatka...ja jos uvijek nemogu promjenit sliku profila...pisala sam i redakciji kazu da imaju problema s nekim profilima pa da dok to ne rijese nemogu mijenjat sliku nit stavit stiker novi.
Kneginja jedno pitanje, procitala sam da si maloj dala piletinu, sta neide riba i meso tek sa napunjenih 8 mj? Tako mi se cini da sam upoznata...pa samo pitam...tnx...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Nenana ja se biljezim sa stovanjem za skiptu ;) nanazitnik@yahoo.com
Ahaha, to sa slatkim mi je poznato. Kupila ja prosli petak u lidlu one neke ko vanilin kiflice (kao onaj njihov zavicaj program) od 400grama. I kaze muz jutros: "samo da udje u zapisnik, ja nisam ni jednu kiflicu probao" 😂😂😂
Ja inace nisam neki fan slatkog, a sad ko pobenavila. Branchi ja isto tamanim kinder bueno i to onaj bijeli. Njami Njami
Nenana molila bih i ja skripticu na: natali.kraljik@gmail.com
Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji