Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    04. Veljača 2016. 13:50

Dan cure...bome ste aktivne...  Ja bi isto isla na neko vjezbanje kamo sudjeluju i mama i beba ali nazalost ovdje kod nas toga nema...

Ja ne peglam skoro nista...iskreno... Kad je roba vec skoro pa suha skroz bacim je u susilicu na 10 min i dode mi lijepa,meka i neizguzvana... Jedino kosulje nase ili tako nesto spreglam prije nego obucemo i to je to... 
    Mi idemo sad konacno vani,ovdje zasjalao predivno sunce nakon nocasnjeg nevremena... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    04. Veljača 2016. 14:22

Ja peglam sve,a pogotovo bebinu robicu! 

Ima i bazen u utrinama samo neznam dal je za tako male bebice. Fora su mi ti bazeni i plivanje al se ja malo uzasavam tih bazena ;)

Lela29
    04. Veljača 2016. 14:33

Joooj, poceli su ovdje nicati zubići, jedan po jedan. Ne vjerujem da su nam već dosle bebuske do toga.
    osim masovnog lucenja pljuvacke i trpanja svega u usta, mi jos nemamo nikakvih naznaka. Kaze mi danas ujna da je mojoj rodici izbio zub sa 3,5 mj.
    Noć nam je bila dobra, jedno buđenje, cca pola sata i to je to.
    Ja bi isto na vjezbe, al mislim da cu jos malo pricekati, a po kući uvik mogu odradit tu i tamo nesto (ne znam koga zavaravam 😅)

Lela29
    04. Veljača 2016. 14:35

E, a sto se tice peglanja, peglam samo bodiće, gornju robu sam prestala nedavno, neman vrimena, ni volje, a i cesto se dogodi da mi nesto zatreba taj tren, a ono ceka peglanje.

kris555
    04. Veljača 2016. 15:10

Ja jos uvijek peglam i to s unutarnje strane, nekak sam mirnija.. E i ja sam htjela ic sa svojim malcem na plivanje i rekla sam da cu ga vodit, a i brzo ce nam 6. mj pa idemo na more :D 
    Ja o vjezbanju iskreno ne razmisljam i nit necu dok ne pocnemo bar malo normalnije spavat, ova budjenja me ubiju da jedva setnju odradim. I sad bas idemo prosetat :)

Oliva4
    04. Veljača 2016. 15:17

Plavojka hvala za info..mislim da ću ih zvat, jedino što piše da je to za trudnice koje su tamo prije vježbale, ali mogu ih pitat ako imaju mjesta..meni je bitno da nisu bočna za parkirat tamo jer sam smotana strahovito 😁 krenula sam prošle godine tek ponovo vozit, a prije tog nisam 7 godina pa još nisam baš vrsna 😁

Ja peglam sve isto..sad me čeka jedno 4 mašine robe, u moju stane 9 kila, a svaki put je puna..jadne moje ručice 😁😁

Ovo za plivanje mi je kul skroz, ali mi ćemo bit na moru cijelo ljeto pa će morat plivat sa mnom 😁 i ashley video je presladak..računam da ću i ja tako sa svojom uskoro 😊😊

Ryanne pitala si za rižu, ja nemam pojma koja bi se trebala davat..u biti uopće ne znam koje žitarice..vidjela sam da ima za kupit lino neke žitne kašice, ali se ništa u to ne kužim..mislim da ću joj s dohranom krenut sad kad 5 mjeseci navrši radi manjeg dobivanja na kilaži i čini mi se zrela za to..ali ću krenut s tikvicom ili mrkvicom..

Branchi
    04. Veljača 2016. 15:53

Mi isto bili u setnji, kupila sam i loptu za pilates pa cemo pomalo vjezbati doma, uz setnju svaki dan....
    Isto razmisljam o plivanju, na fejsu su mame hvalile Natator, ali ne kuzim dal oni imaju upise samo na jesen ili....ionako ne bi isli prije nego napuni 6mj pa stignem cuti vase dojmove ako krenete ranije 😀

Sanjarica
    04. Veljača 2016. 16:02

Evo nas iz setnje...bile usput kupit prve zitarice tj zitnu kasicu od rize...od hippa jr i ide od 4+ mj...  Bila i kod frendice po njenu klokanicu...puno mi izgleda bolje od ove koju ja imam...sutra je odmah idemo isprobat pa s njom u setnju... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.