Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    02. Veljača 2016. 10:32

Jutro cure .. Bravo Branchy za malca...pravi momcina!!! Drzim fige da ne bude febrice..  

Lela svaka ti cast za sesirice... Znam otprilke koliko je to tesko jer mi je prijateljica mucila se s tim sesiricima i nakraju od toliko muke i placa odustala od dojenja... Zato svaka ti cast!!! 

Mi smo imali super noc ali zato sinoc nikako zaspat...od 22 do pol noci je plakala i bas urlikala...trpala rukice u usta i sve sta joj je stiglo pred usta...cak ni nosanje ni nunanje nije pomoglo... Pa sam zakljucila da su zubici... Nakon sta sam joj dvaput namazala vec desni i izmasirala joj ih konacno se pocela smjeskat i smirila se te nakraju i zaspala... I eto je jos cori.. 

Ja sad idem u 12h na neki kao "tecaj" za dohranu bebu...pa me bas zanima sta cu tamo naucit novoga..

Ian bas mi je drago da si sw javila jer sam se par puta bas pomislila sta je s tobom... Znaci test je pokazao pozitivno a ipak nisi trudna?! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

plavojka
    02. Veljača 2016. 10:43

Branchi Jan je momak i pol! Drzimo fige da ga tempica zaobidje!

Mi smo imali jaje od 3 u 1 kolica Jane. Odustali smo od njega prije vise od mjesec dana, tako mi je lose izgledao u jajetu i cinilo mi se da mu je skroz knap (mi smo vec sad na 8 kila). Koristimo Peg Perwego primo viaggio tri fix, dobili smo ju od moje frendice i jako sam zadovoljna. Puno bolje mi izgleda u njoj, anatomska je i super mi je što smo dobili i bazu za nju, pa mi je stavljanje i vađenje iz auta super jednostavno. Ona je veličina od 0 do 13 kila.
    Nakon nje ćemo vjerojatno kupiti Recaro autosjedalicu. Dosta sam to proučavala i one mi se čine stvarno prilično sigurne i udobne za djecu.. Ali da, izbor je velik i stvarno se nije lako odlučiti..

Moj mali bumbar sad ima novu foru kad cica preko dana. Jede par minuta, a onda pocne zurit u mene i smijat se ko mala ludica. Ja se svaki put rastopim <3  Samo sto sad stvarno krace cica, ali ocito mu je dovoljno..

Zadnjih par noci spava stvarno super, idemo leci negdje oko 22:30, 23, papa neko vrijeme (taj vecernji podoj nam je uvijek najduzi, uspavljuje se pored mene), i prvo budjenje nam je izmedju 5 i 6. Onda kratko pojede (max 10ak min) i odmah zaspe.. Odspava jos negdje do 7-8,, ovisi kako koji dan, a onda zna jos malo nakon sto jos pojede. Ali ja se zapravo pitam je li to dovoljno sna za bebicu od tri mjeseca, ipak je to sve skupa samo nekih 8 do 9 sati preko noci. Citam da neke vase bebice i po 12 odvale..
    Doduse, sad zna malo duze zaspati preko dana (duze kod nas znaci 30 min). A ocito mu je dosta..

I btw, hvala za informaciju za luk u krevetu kod prehlade, spasilo nas je to cudo 
    Jos mu malo povremeno krklja u nosu, ali se ne davi vise od tih glupih smrkljica.. puno je bolje zadnja 2 dana.
    Pitam se samo bi li ga trebala odvesti kod pedijatrice da ga poslusa za svaki slucaj, ali tako mi ga je zao vuci u cekaonu punu bolesne djece..

plavojka
    02. Veljača 2016. 10:45

Lela skidam kapu! Stvarno bravo zeno, sve moje frendice su nakon sesirica presle na ad, bas si borac!!

Branchi
    02. Veljača 2016. 10:53

Lela super za sesirice 💕💕💕💕

Plavojka vi spavate super...ja sam pitala sad pedicu oko naseg spavanja i rekla je da je to sve normalno i ok. Dok su bebe zadovoljne i lijepo napreduju, nema brige

Fluffy2
    02. Veljača 2016. 10:58

Branchi odlican je!! Cak mislim da i moj ima identicne mjere, saznat cu za 2 dana i nadam se jednoj pikici umjesto 2! I drzim fige da ne bude reakcije.

Lela bravo za vas!!

Fluffy

jahanara
    02. Veljača 2016. 11:11

Branchi bravo za pregled! Bas ste veliki!

Ian drago mi je da je sve u redu kod tebe! 

Lela odlicno za cikenje bez sesirica! 

Mi zaspali malo prije ponoci, pa do 6 ujutro papanje pa u 7 budjenje i tad sam joj opet uvalila cicu i bome smo spavali do 10.15.

Nesto oblacno kod nas i zima, pa se dvoumimo oko setnje...

Lela29
    02. Veljača 2016. 11:37

Hvala vam cure, super ste!!
    Bilo je čupavo, zna Renata (puno mi je pomogla!), ali uspile smo. Ključan trenutak je bio kad sam šiznila i iskidala šešir i bacila ga u kantu za smeće, pa sam posli govorila sama sebi da sam debil, jer je mala nenormalno plakala, a i ja skupa s njom.... nije htjela sisat, a ja nemam šešira. Došla sam u napast da kupim novi, ali uspila sam i to izdržat.
    Sad sikimo nekad lijepo, nekad malo nervozno, ali sikimo. Moram sad totalno nove njene signale naučiti, skroz je druga priča bez šešira. Još 100 % nije savladala zahvat pa se malo više zraka naguta, ali pomažem joj ja, a i srećom, više nema problema sa podrigivanjem.
    Eto, na našem primjeru se vidi da nikad nije kasno riješit se šešira. U jednom trenutku sam mislila da ćemo vječno sisat s njima. 
    A sad čekam da se moja miškica probudi, pa ćemo u spizu :)

Oliva4
    02. Veljača 2016. 11:59

Branchi odlično za pregled! To je pravi dečkić i držim fige da ne dođe tempica!
    Ja sam jako sretna kad vidim da su dečkići ipak neki veći od ove moje jer sam se prestrašila da će svugdje stalno biti najveća s obzirom na početnu kilažu i dužinu 😁😁

Lela jako mi je drago radi šeširića i ja sam svojoj znala davat u početku i znam kakva je to tlaka.. 😝😝 bravo 😊😊

Plavojka to i moja zna radit kad cika, samo stane i odjednom me pogleda nekim slatkim pogledom i baci teleći smiješak..za istopit se 😊😊 pokušavam joj poslije vratit jer je to obično kraće cikanje..ali uglavnom više ne želi ☺

Moja se i sinoć budila svaka 2 sata, jednom 3 za papanje..ko da ima neki sat ugrađen 😁

Branchi
    02. Veljača 2016. 12:04

MegiM ne brini za vjezbice, bolje da ste to uocili pa cete popraviti sa vjezbicama...a sta je tocno s nogicom? Kao cijelo veijeme je prema unutra ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.