Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MegiM
    02. Veljača 2016. 18:47

Da i mora non stop žvače te jadne šakice. Netko je pitao za gengigel, kupila sam ga ima dva dana, zasad ne primječujem da nešto ludo poaže, ona i dalje mahnito žvače sve čega se dočepa. Ali je jako finog okusa (vanilija), s guštom dopušta da joj namažen i masiran desni.

Ryanne mislin da u pravilu bebač dobiva svu vodu iz majčinog mlijeka, da je žedna tražila bi češće dojiti da dođe do onog prvog vodenastog mlijeka. Al opet ja nisam stručnjak, mi smo failali s dojenjem

kneginja
    02. Veljača 2016. 19:20

bokić žene

mi smo danas opet setali setali setali...neko mi je reka da ce sutra kisa pa smo izišli u 11 i vratili se doma u 17 hahha
    kad ono i sutra super prognoza :D

sva srića da u gradu u DM-u znam sve cure sta rade pa mi nije bed kad smo tako dugo vani,samo uletit,presvuc je kod njih i otić,bez da ista kupim...prednosti malog grada ;)

ali smo radi duuuugih setnji zadnja dva dana preskočili kašicu....al jbga...nema veze..nadoknadit cemo to..mislim da nam je sad vise korisno da smo na svježem zraku uz more i u borovini...za pluća i bronhije savršeno

e da,,,vec duuuugo mislim to apisat al uvik nekako smetnem...primjetila sam kod svoje bebare da uvijek kad joj dajem bocu...obavezno jednom rukom zagrli moju cicu i lagano je stiska..masira :)

isto je to radila i onih petnaestak dana kada sam je dojila..tj pokusavala dojit....Valjda ona i dalje misli da sisa sisu hahhaha...i bas mi je to nekako slatko :)

i jos nesto vec duze vrijeme pratimo...ima ziher duze od dva mjeseca da se princeza nije pokakila u šporku pelenu..(Ashley tvoj mišić je ćini mi se isto nesto slično izvoljevao,ili sam ja zabrijala)

znaci..moze se popiškit 55 puta u pelenu ili samo jednom...ali ako u njoj ima iti kap nece se u nju pokakit.Nevjerovatno.i uvik u čistu i samo čistu.Nekad se desi da je presvucem..kao danas...i kazem..vidices sad kad počne kakit..iii.nakon 3 minute ..ajmo ---kakare u čistu pelenu!!! Presmjesno :)

• Mincy
    02. Veljača 2016. 19:58

Meni pedijatrica isto rekla da pravim sa svojim mlijekom i ja isto mislim da se neću moći izdojiti :)

kneginja
    02. Veljača 2016. 20:09

e jos sam jesnu novost zaboravila rec...odlucila sam se bavit uzgojem(samo za nas naravno) povrca i voca...plan je ugrubo napravljem..imamo oooogromni travnjak iza kuce...bez blizine ceste i automobila i ostalih otova...a nasla sam i di nabavit  sjeme da nije gmo...malo je skuplje ali to je samo prvi put...dalje cemo sjeme uzimat od plodova.

za tjedan dana se vracam dakle doma...i onda se bacamo na prenamjenu travnjaka (samo pola) u vrt..bas me zanima sta ce nam uspjet ;)
    tako da cemo i mi imat zdravu papicu...tek na proljece ljeto..ali...bolje ikad nego nikad :D

Fluffy2
    02. Veljača 2016. 20:21

Oliva moram prokomentirat ovo da imaju ugrađen sat, ja uopce vise ne gledam na mob jer on sve radi skoro u minutu. Znaci zaspe oko 9 u svom kreveticu. U 2 se meskolji da ga prebacim u nas i nastavi spavat do 5.30, 6. Onda ide papica i spavanje do 8.30. Svako jutro gledamo isti program na tv-u..crtice :)

Evo i moj tata pripremio vrt za sadnju povrca :) Neman pojma kad cu krenit s dodavanjem, on je tako prozdrljiv..stalno nas gleda dok jedemo, bocu strusi u 2 minute i onda strpa cijelu ruku u usta. Pred jutro kad ga dignem za podrignut pristeka se na moj vrat i sisa ga. Bio je produzio razmake između hranjenja na 4-4.30 sata a sad smo opet na 3, 3.30. Prozdrljivac mali! 

Sanajrica hvala za ove savjete ;)

Megi jel tebi ginekolog rekao da imas malu maternicu ili je to tvoja pretpostavka? Meni su rekli da cu tesko zatrudnit a eto iz prve. Nisam strucnjak ali vjerujem Bumbi da ce se to lako rijesit :)

Fluffy

plavojka
    02. Veljača 2016. 20:32

Ajde drago mi je cut da nisam jedina mama sisavca-zrikavca :) Al taj smile je cudo!

I da, mom misku je omiljeno kakat u cistu pelenu :))

Kneginja, super za vrt, treba se bacit u poljoprivredu!!

MegiM
    02. Veljača 2016. 22:25

Oliva, ja san ti baš onako mala u tom zdjeličnom području, imala san zato i dug (i težak) porod, svi su se čudili da di tu beba stane uopće  Izgleda da je stvarno bila gužva unutra pa se bebolina malo zaležala, ali i ja vjerujem da se to da ispraviti vježbama, samo mi je ža šta se neke stvari primjećuju tek sad sa 4 miseca i to ja primjetin, umisto pedijatara...al dobro.

Baš si mi sad dala za misliti, mi smo isto bili povećali razmak hranjenja na 4 sata i sad se smanjija opet na 3...i napada tako vrat i non stop nas skenira dok jedemo...je li to znači da se priprema za dohranu? Inaće je komad bebetine, ima preko 7kg sa niti puna 4 miseca

I mi imamo svoj vrt, čekam da još malo zatopli pa počinje sijanje špinata, blitve, mrkvica....

Samo da se pohvalin, upravo naručih svoje prve platnene pelene. Jeeeej!

MegiM
    02. Veljača 2016. 22:26

Pardon Fluffy a ne Oliva :D

kneginja
    02. Veljača 2016. 23:01

ej cure jel neko uopće od nas tu koristi platnene...dajte iskustva malo

Oliva4
    02. Veljača 2016. 23:39

Joj Megi svaka čast za platnene, ja nema šanse da bi se odlučila na to..i ovako mi veš stoji za prat i peglat uvijek gomila, a samo nas je troje..još kad krenem radit..mislim da bi kaos nastao 😁 neorganiziranost moja 😁

E to za sat, čudo..kako zna čovječe da su prošla dva sata 😅

Moja je danas inače nemoguća! Htjela sam kroz balkon skočit, uopće nije htjela spavat, derala se tako da je gubila glas, onako u promuklosti, crvenila se i znojila..htjela sam je čak krenut učit na krevetić pa reko ajde preko dana, ali ne..kad je krenulo urlanje pokušala sam je ovako umirit dok leži, izdržala sam 15 minuta poslije sam se prestrašila da neće kilu dobit pa reko ne ide tako..ali isto tako je kasnije bilo i kad sam je na kauč stavila..nema šanse, a kad je podignem odmah smirivanje i kes..a spava joj se nenormalno, ali dok se nosa je na miru i ne mora spavat sljedećih 168 sati..popi**** sam! Inače i kad zaspe preko dana ne spava duže od 20 min..
    Eto malo sam se izjadala, ne znam što ću..skužila sam već neko zadnje vrijeme da postaje sve plačljivija i da traži non stop da sam oko nje..al ovo je danas prešlo na neki novi level i satralo me 😝😝😝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.