Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    02. Veljača 2016. 12:20

Ma bit ce to sve super, vidis da je vec bolje...a vjerojatno ce vam pokazati pa cete imati kontrole, a raditi cete doma

MegiM
    02. Veljača 2016. 12:28

Ma čak bi volila da nas upute koji tjedan bar u Biograd na vježbice, supernštaja nju doma vježbam, ali nekako bi rađe da to profi fizioterapeut odradi. Čuda s tim bebicama, nisan ni znala da ovako nešto može biti "problem", glupa mini maternica

Bumbo0809
    02. Veljača 2016. 12:41

Lela svaka cast za sesirice 👏💕
    Vidjela sam po zenama u rodilistu kako se toga tesko rijesiti..

Plavojka to i moj stalnooo radi i ja se naravno rastapam!😍😍 ja mu iza toga uvaljujem cicu kao "manita" 😂 ali mis nece pa nece..ocito mu dovoljno bude tako sad kratko dnevno cicanje... Za nocni san je razlika kao i kod vas,uvijek je dosta duze.. 

MegiM bit ce to sve u redu! S obzirom da sam zavrsila fizioth bili smo na praksi na neurorazvojoj za male bebice (to mi je bio najdrazi dio prakse!) dosta bebica su imali stopalo uvrnuto prema unutra.. I u 90% slucajeva je nakon vjezbi sve bilo okej.. Ide ono s vanjske str stopala svojim noktom od pete prema prstima..onda on refleksno (babinski refleks) siri prste i izvrce stopalo van. To mi je ostalo u glavi.  Samo nekim bebama treba vise,nekima manje.. Ali sve ce u krajnjem slucaju biti odlicno! 😉😉😉

Bumbo0809
    02. Veljača 2016. 12:43

A za tortikolis uvijek joj se obracajte s one strane gdje su misici skraceni (bude skracen m.sternocleidomastoideus). Suskajte joj igrackicama. Neka joj u tu stranu bude i pogled prema prozoru/izvoru svjetlosti itd.

Bumbo0809
    02. Veljača 2016. 12:54

Krivo sam napisala sorry!!  (Taman sam misa dojila :P ) Obracajte joj se sa suprotne strane i suskajte i nek izvor svjetlosti bude isto sa suprotne sa isteze misice koji su skraceni..

Razumijem te za zabrinutost, sve su mame takve! Bolje mi stvari uocimo nego pedijatri u par min pregleda! ;)

kris555
    02. Veljača 2016. 14:14

MegiM drzim fige da se ubrzo sve popravi s vjezbicama, ne brini vazno da je ipak na vrijeme uoceno ;) 

Lela bas sam te se jucer sjetila jer znam da i vi papate preko sesirica :) svaka ti cast kaj ste se uspjele rijesit tog :D ja sam probala al nisam uspjela tak da smo mi vec preko 4 mj na njima. Sinc sam bas na rodinom forumu citala da je neka mama uspjela bebu koja je 6 mj cikila na sesirice odviknut pa mi to daje neku nadu. Samo sto je problem kaj ja svog ne mogu slusat kak place pa popustim i dam ipak na sesiric kao necu nista silit. Ako ga i ne uspijem odviknut dojit cu ga i necu odustat ni slucajno pa makar tak cikali i do god i pol :D

Lela29
    02. Veljača 2016. 14:27

Kris, ja sam isto popustala, svaki put kad bi zaplakala, ja bi ga vratila. Pa je svakako plakala, skuzila sam da bunim dite, cas ovako cas onako. Prvo sam ga probila prstom (jedva), pa ga bacila na pod, zgazila ga, pa bacila u kantu... Hahaha, zivcani slom! Nadam se da ces imat strpljenja za rijesit ih se. citala sam neka iskustva di su mame dojile s njima do kraja, bolje tako, nego nikako.
    Nego
    sad mi strajka na jednu sisu, na njoj se ocito triba vise potrudit, nece, pa nece.
    i moja isto krivi glavicu na jednu stranu, radimo na tome, znam da se to lako rijesi, po iskustvima iz okoline.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.