Bumbo i meni se dogadjalo da nista ne ide kad stisnem, al skuzila sam da sam tad bila u grcu jer ona place a ja ne znam sto joj je. I cim sam se malo opustila, mlijeko je islo. Al oni sebi navuku bez obzira sto ne ide kad mi stisnemo.
Imate besplatni program (za komp) WHO ANTRO.
Tamo upisujete visinu, težinu dijeteta po datumima i gledate krivulje (po tim krivuljama se i pedijatri ravnaju).
Super je program.
Baš sam sad gledala, moj stariji sad ima 3.4 godine. sa 4 mjeseca je imao 7,6 kg i 64 cm (rođen sa 3,5 kg i 51 cm), a manji sa 4 mjeseca ima 6,55 kg i 64 cm (rođen sa 3,16 kg i 48 cm).
Pedijatrica je rekla da između 4. i 6. mjeseca počnem uvodit dohranu obzirom da je na AD od početka.
Dala mi je na izbor kad ću počet s dohranom.
Imam onu knjigu vrtička kuharica, a našla sam i link:
Mislim da je ovo cijela: http://documents.tips/documents/ljiljana-vucemilovic-ljuba-vujic-sisler-vrticka-kuharica-za-mame-i-tate.html
Ashley, znam na kakav vrisak misliš. Meni ga je moja malena priredila sa točno 3 mjeseca kad je gledala igračke na vrtuljku. I to navečer u polumraku. Prepala sam se jer je zvučala kao iz Egzorcista. Hahaha. I otad redovito tako vrišti.
Bumbo, ne brini ako ne možeš stisnuti mlijeko. Bebice to naprave. Meni nista ne ide ni kad stiskam ni kad pokušavam izdojiti. Čak mi nikad nije ni procurilo. Ali kad moja malena potegne preko u pazuhu osjetim. Haha.
Mi smo danas dosta cendravi. Ne želi biti na podu nego samo hoće sjediti i biti u krilu. Danas sam ju držala polegnutu na sebi, samo onako laaaagano u polusjedećem položaju i sama je sjela. Zamislite te trbušne mišiće.
Dudecka hvala na receptima :) I moj maleni je tak isto ko i tvoj i po kilaži i po dužini :D
Curke javite izvještaje kaj kažu pedijatri.. Moj nekad ima ispružene a nekad stisnute šake, za palac nisam u biti gledala, al idemo redovito na preglede di ga dr. skroz pogleda tak da će primjetiti ako nešto nije u redu, ne brinem.
Mi smo u potrazi za autosjedalicom, tj. ovo jaje koje imamo je ok, ali je taj nagib užasan, pa s obzirom da ionako planiramo još djece, mislila sam kupiti onu od 0-18 kg, to je od rođenja do neke 4 god. i izgleda mi ok, chicco elette sam našla.. Kakve vi imate?
Dudecka, hvala ti. Ovaj link sam stavila u favorite, zaigurno će dobro doći.
Tvoj mali i moj mali su dosta slični. Moj se rodio180 g teži, ali isto dugačak. Sada ima 6600g i između 64-65 cm. Hvala i za aplikaciju za komp. Baš ću unesti sva mjerenja koja imam
Ryanne, ahaha, egzocist...baš tako, hahaha
Dudecka hvala na receptima! spremljena je stranica!
Ryanne bas kao i moj danas..samo bi se drzao i cijeli je kenjkav..a i napisala sam koliko je muke bilo za uspavat ga (1,45h ga uspavljivala,a spavao 45 min trssss)
Vidjet cemo kakav ce veceras biti (nadam se razlicit od svih prethodnih noci i da ce spavat u komadu dosta)
Za pola sata nam je kupanac..pa uspavat misa pa masirat muza jer ga ledja bole.. Napokon cu stavit opet nakon duzeg vremena svoj stol za masazu!!!
Kriss, imamo dvije autosjedalice, tj, jaja. Jedno je maxi cosi , kod muža u autu, a u mom autu je Cybex aton q, crno serebrni. Oba su za bebe do 9 kg. Cybex je anatomski prva liga, barem mi tako izgleda.
Nismo još uzeli veću sjedalicu i nisam još niti gledala koju ćemo kupiti. Ova što si navela izgleda u redu
* u funkciju (to sam zaboravila napisat)
U jednu ruku jedva cekam,iako bi ja rado da mene netko masira od mojih kolega s faksa :) i meni bi masaza baaas dobro dosla!
Sortiraj odgovore
Najstariji