Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    01. Veljača 2016. 19:47

Sada sam provjeila specifikacije, jaje u mom autu je cybex aton q, black jack, do 18 mjeseci i 13 kg, a za maxi cosi je isto do 13 kg.

Oliva4
    01. Veljača 2016. 19:48

Bumbo ajme pa ti masiraš! Htjela bi te imat u stanu trenutno 😁😁 ja jedva čekam da se malo mogu maknut od ove moje pa otić na masažu..iako mi se nekako čini nezgodno ležat na trbuhu s mljekarama😁 ne spavam uopće na trbuhu jer me stišće tako..to mi je baš bezveze..

Kris čula sam da chiccove sjedalice nisu baš nešto pa se raspitaj, ja sam to samo čula nemam je..imam cybex trenutno, nemam pojma koju jer sam je naslijedila..također, kad smo se muž i ja išli raspitivat u dućan malo za sjedalice teta nam je rekla da je jako loše kupovat sjedalice s tako velikim rasponom kilaže, znači kao ta od 0-18 kg, ako sam je dobro shvatila, nisu toliko sigurne ni dobre za dijete..to sam čula od još par ljudi, ali nisam stručnjak 😁 pa samo prenosim što sam čula 😁ti vidi ako se negdje možeš raspitat i provjerit ☺

Branchi
    01. Veljača 2016. 19:57

...bili danas u duzoj setnji, sjela sam i na kavu na sunce jer je mis spavao...milina!

Ajme bumbo dodji i k meni 😍
    Ja sam za bozic dobila dvije poklon masaze, a nikako da odem, mislim da je iduci tjedan pravi trenutak!

Mi imamo graco evo jaje, mislim da je do 9kg, i uvijek mi djeluje nekak stisnuto nutra, morat cemo uzeti neko vece kroz koji mjesec...

sad smo se kupali, bas je gustao...ide papica pa cemo vidjeti kakva noc slijedi....ziher ce najsladje zaspat oko 5,6, a moramo se dic u 6 da obavimo presvlacenje i papanje prije pedice hehe

Sebi zelim 3 sata spavanja u komadu, a vama uobicajenih 6-8 hehe

kneginja
    01. Veljača 2016. 20:17

helou koke :)

ja napokon ušla u kuću..od jutros od 11 je samo skitnja na repertoaru :)

znaci ja i zvjerka smo izišli oko 11...bili do skoro 4...onda je baka uzela princezu a mama je isla odradit kavicu s frendicama...pa sam skuzila da je jos uvik jako toplo iako je zaslo sunce..pa sam opet sa njom jedan djir po plaži odradila

divtoica danas...bilo je oko 18..a u suncu je bilo neizdrzivo pa smo ipak malo bižale u sjenu :)

e da se osvrnem na vas mame koje dojite i kojima bebare ne daju mira :D tj ne daju spavat....ne da vam se divim..nego mislim da ste stvorenja s nekog drugog planeta hahah...pa ja bi da sam na vasem mistu davno prošvikala na živce...nema sanse da bez sna funkcioniram,ali niiikako...ne znam sta bi bilo od tog djeteta da ja spavam tako na rate i po sat dva tri kao vi..ne znam...za mene ste vi čudo!!

odo sad pripremit vodu za kupanje...pa cu i ja pod tuš..bme smo se danas svi ušvicali hahahah

jahanara
    01. Veljača 2016. 20:41

Jeste vi izvadile onaj umetak iz AS?

Bumbo0809
    01. Veljača 2016. 20:51

Oliva i Branchi evo me stizeeem  (zavrsila sam fizioth pa ce vam dobro doci. Za odrasle je sve drugacije nego za bebe..za mog misa sam nekad "ka da sam pala s Marsa" :P :P)

Jahanara nisam ja jos izvadila umetak...moja as je do 13kg.. Cam-ova jer smo kolica kupili 3 u 1. Ali nije mi bas prakticna iskreno tako da  jedva cekam kad ce sjediti pa da mu kupim neku puno bolju i prakticniju,a sto je najvaznije i najsigurniju (razmisljala sam o maxi cosi ili peg perego)

Sanjarica
    01. Veljača 2016. 20:53

Nama je danas neki koma dan...mene glava rastura cijelo popodne, decko je trebao bit slobodan danas pa su ga nakraju jutros zvali na delo i jos uvijek je na poslu... 
    Jos smo ujutro cuvali malca od moje sestre koji ima 2 god skoro...i trenutno je u nekoj ludoj fazi kad sve mora bit po njegovom inace baca stvari i dere se ko mali manijak...  nebi to bio problem da se moja A ne rasplace i slozi onak tuznu facu svaki puta kad se on pocne derat... Ugl bilo nam je veselo... 

Sad se konacno istusirala i idemo se ja i mala zavalit na kauc... 

Nemogu se sad sjetit koja je pisala da masira ali ajd malo do mene placam ti dupolo od inace cijene!! Bas bi mi godila masaza... Mmmmm... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kris555
    01. Veljača 2016. 20:57

Još nisam ništa konkretno odlučila, prikupljam info :) Slabo piše o tim kombiniranim as 0-18kg, al nije nam niš hitno. Žao mi je kaj ju možda nisam odmah kupila jer ovo jaje kaj ima je koma, umetak koristimo i dalje jer kad ga maknem ne znam, on se cijeli spiga, s tim da ispod umetka imam dva ručnika. A ta nam je 0-13kg.. 

Bumbooo i ja bi masažu, sanjam da me netko izmasira i rekla sam si da ću se sama počastiti za ročkas koji je uskoro s masažom :D

Bumbo0809
    01. Veljača 2016. 21:39

Sanjarica i Kris evo me letim i do vas!  muz se taman zavalio u kauc,kaze da mu je bas godilo i da  ga ledja trenutno ne bole vise 😍 a ja kao i uvijek sretna sta je djelovalo! Sad se ja idem "pocastit" tusom i ubrzo u krevetic jer sam baas na izmaku snaga. I Bumbicino plackanje sinoc i danas i moje pranje i peglanje robe i kuhanje me dotuklo aaaah..

Laka vam i mirna noc cure 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.