Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    01. Veljača 2016. 21:45

Bumboo masazaaaa daaa🎉🎉👏👏👏di se nalazis da bacimo neki dogovor?! Ja imam od kolica as inglesina i nis se u to ne kuzim a i ne vozamo se cesto ak mislite na dodatak jel to ona neka spuzvica i ono ko podmetac 😂😂bas nemam pojma🙊

jahanara
    01. Veljača 2016. 22:29

da, ta spužvica je umetak. ni mi je još nismo izvadili. probala sam pa kao da propadne sva u AS i čudno mi izgleda, a opet mi se čini da joj fali mjesta sa umetkom. 

laku noć cure! što duže setove spavanja želim!

• Mincy
    01. Veljača 2016. 22:49

Kneginja hvala na lijepim riječima :) Mi idemo popodne na cijepljenje, jedva čekam da to prođe... Laku noć :)

Fluffy2
    01. Veljača 2016. 22:50

Meni je isto jaje koma bas je nekako zgrcen u njemu. Peg perego inace, nisam bas odusevljena. Najudobnije mi izgleda maxi cosi na prvu..ne znam. Od 6-og mjeseca imam Chiccovu i ona mi je ludilo, vozila sam stalno necaka u njoj.

Cure i ja sam danas premorena. Kucanski poslovi, setnja i na kraju trening. Osjecam se doslovno kao princeza kad se navecer otusiram i namazem kremicom..sva sam si mekana i mirisna ahahah

Moj mis spava od 9 sati. Najslađe zaspe nakon kupanja, zijeva vec dok ga oblacim.

O masazi necu ni sanjat ko zna kad cu je docekat, zadovoljim se s malo ceskanja od muza 

Noc mame 

Fluffy

Ail
    01. Veljača 2016. 22:55

Pozdrav curke evo i mene nakon pauze 😊 čitala sam onako na preskokce pa sad sto sam uhvatila sto se tiče nadohrane mi ćemo početi sa 4 mjeseca i to me baš raduje ali da dojim ne bi žurila s njom. As e to nemam pojma jer ju ne koristim, dobili smo ju kad smo kupili kolica 3 u 1 ali ne vozimo ni muž ni ja a kad idemo sa taxijem bio je u košari prije. Sad ju je prerastao pa smo ju maknuli i stavili onaj drugi nastavak. Vriskanje je i kod nas normalno postalo, meni je to presmiješno. Kupili smo klokanicu i baby gym oboje mu se sviđa jako. Samo je mene strah da u klokanici ne može disati kad je onako okrenut prema meni. 😂 bili smo danas kod ginekologa, rekao je da sam malog klonirala hahaha 😄 
    Nalazi u redu, ono čudno krvarenje je bilo ovulacijsko , papa će biti gotova za 2, 3 dana i rekao je da se s trpim najmanje godinu dana za drugu bebu. Da bi to bilo napametnije. Želim svim mama da se lijepo naspavaju sa svojim bebicama 😘

Fluffy2
    01. Veljača 2016. 23:03

Znaci Ian nisi trudna? Sta je bilo s testom, pokazao da jesi?

Fluffy

Oliva4
    01. Veljača 2016. 23:55

Ian ženo drago mi je da si se javila! Baš sam se pitala što se dogodilo..super da su nalazi dobri :) ajde još godina to je taman, imaš ti vremena ;)

kris555
    02. Veljača 2016. 00:08

Ian drago mi je da je sve u redu :) a za drugu bebicu imate vremena, ako se i dogodi prije, Boze moj opet super :) 
    Nama prvi set 3h, idem brzo lovit san jer mi se cini da cu se opet uskoro buditi.. Nooooc!

Branchi
    02. Veljača 2016. 00:43

Ian pa vec je proslo 2-3mj, brzo ce i godina (nazalost) 😊 bitno da je sve ok

...mi 2 sata, pa sad papali i nunamo se i nadamo se nastavku u istom tonu 😴

Ail
    02. Veljača 2016. 01:04

Fluffy2 da test je pokazao da jesam. Ma nije mi toliko zao kad imam svoju mazu kraj sebe. I to što kažete brzo će proći i godina, jučer su nam bila točno 3 mjeseca. Doktor je zadovoljan sa stanjem, malo se čudio rezu i dao mi vaginalete radi njega i rekao je da ga nisu trebali vući na vakuum jer sam dovoljno široka da se beba mogla roditi i bez toga. Ma cure moje ja tog svog ginekologa obožavam i nebi ga mijenjala ni zašto na svijetu. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.