Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    03. Veljača 2016. 00:14

Svaka cast onoj koja se odluci na platnene pelene... Ko sta je vec neka napisala i ovako imam vjecito robe za prat i peglat a samo nas je 3 u stanu..haha...kamoli da jos i te pelene koristimo... Pampersice su zakon!!! 

Inace i moja je izbacila dnevna spavanja...mozda dvaput po 20-30 min odspava tokom dana i to je to... Ali ne zalim se...zato noc prespava... 

Odo i ja u krpe... Zelim svima sto mirniju noc... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    03. Veljača 2016. 08:07

Za platnene pelene je mamma strucnjak!! Ona ima najnoviju kolekciju :)) zena sve zna i moze ;)

plavojka
    03. Veljača 2016. 08:09

Oliva moj mis isto preko dana spava po 20min, ako odvali pola sata to je cudo jedno.. Jedino u setnji duze dremucka! Ja se zezam da je pravi power naper :)

I da, i on je sve glasniji.. Sinoc ga ko i tvoju ulovila neka siza, dernjao se iz petnih zila :)

flora2
    03. Veljača 2016. 08:30

Mamite, da vas pozdravim nakon dugo vremena. Pisala sam ovdje početkom trudnoća pa nisam imala internet pa došla beba i evo me sad. Moj je dečkić rođen s 2600g i 46 cm u terminu, a sada ima 4. mj i 6300 g. Jako sam ponosna na naš napredak i dojenje. :) :)

kris555
    03. Veljača 2016. 08:59

Flora dobrodošla! 

Moj mis je sinoc zaspao oko 10 tek i jutros se probudio u 7, a izmedju smo imali 3 budjenja, ocito koliko god kasno isao spavati, rano ujutro se budi :) mene nesto glava boli, valjda ovo vrijeme, kod nas je cmrljavo skroz, samo cekamo da kisa pocne

Sova5
    03. Veljača 2016. 09:02

Dobro jutro mame od iscrpljene mame sisavca/skakavca 

Mi smo u žestokoj fazi. Ovaj moj mali skače li ga skače. A tek što siše  Na sisi je jaaako puno vremena. A ponekad imam osjećaj da bi posisao i zrak iz prostorije u kojoj se nalazi  Nadam se da ćemo za par dana doskočiti tamo gdje i trebamo i s obzirom da nam se opasno bliži treći mjesec da ćemo zaboravit i kako je to plakat i prdit 

Flora, super ste napredovali. I trebaš biti ponosna! 

Nadam se da ste svi imali suuuuper noć 

Puse

jahanara
    03. Veljača 2016. 09:35

Jutro!

Flora odlican napredakbravo za vas!

Sova jos malo izdrzi! Vjerujem.da ce biti bolje nakon sto navrsite 3 mjeseca. Kod nas se od tad situacija bas promjenila, sto bi moj muz rekao nema vise drame. Ne muce je vise prdci i nije cendrava. Al kad place to je postao bas plac, nije vise kenjkanje...

jahanara
    03. Veljača 2016. 09:38

Odletio post...

Kneginja jesi ti spominjala da ces se osisati na kratko?
    Zanima me reakcija tvoje bebe jer planiram uskoro promijeniti boju kose iz smedje u plavu pa se bojim da me dijete nece prepoznati.

Branchi
    03. Veljača 2016. 09:41

Flora welcome, koliko nas ima jesenskih mama 💕

Mi sinoc skupili 8 sati, bilo je tu i 0.5 i 1 i 1.5 i 2 i 2.5...ovo je najduze je bilo kad sam ga nunala onak trbuh na mojim rukama pa je zaspao i onda sam ga spustila da spava na trbuhu...prvih pol sata sam gledala kak dise i onda zakrmila. Bilo me prpa takvog spavanja, jos uvijek je, ali cula sam ga cim se poceo meskoljit, tj.dizat glavicu hehe....mislim da mu je gust spavat na trbuhu ali mogu ga tak stavit samo kad bas spava..u polusnu se probudi i razbudi -isprobano 😀

Sad smo sve obavili i papamo, jucer sam se izdojila 140 pa mi sad dodje mama, a ja idem na kavu i prozujat po city-u...dragi i par frendica mi ima rockase sad pa imam izgovor za shopping 😊

U zg-u je bas neka juzina pred  kisu ali sam se naspavala pa me cak ni glava ne boli....
    Zelim vam lijepi daaaaan

E da, nismo dobili temp, samo je malo bilo crveno jucer ali je proslo 😊

Ryanne
    03. Veljača 2016. 10:24

Jutro zenske

Oliva, znam kako ti je. Preko dana i mi spavamo par puta po 20 min i to je to. Jedino je u kolicima u setnji sposobna odspavati 2 sata. Ali zato ja ne odmorim kad je moram gurati. Haha. 

Jucer nijebuopce htjela biti na podu ni u babygymu, samo na rukama. Na podu je urlala od placa, a na rukama od veselja. Mislila sam da ce joj glasnice otici. 
    I tako smo se igrali do 22h. Dala sam joj cicu i zaspala je. I onda sam naivno pomislila kako ce odspavati duze, ali jok... budila se svaka dva sata!!!!!! 
    Ja sam vec na rubu. Glava me nenormalno boli zadnjih dana, a ona spava jedva 8 sati "na rate". 
    Valjda je ta juzina u pitanju...

I da, posjela se iz polulezecek polozaja. I sad je vise ne mogu sprjecavati. Samo bi sjedila, ali ju moram pridrzavati jer se sama srusi. Ipak se trudim da ne sjedi puno, ali tu i tamo joj moram dopustiti jer je nemoguca.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.