Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    01. Veljača 2016. 10:41

Sova, ako je suncano i iznad kojih 12-13 stupnjeva, ne stavljam joj skafander nego samo jaknicu i pokrijem je dekicom. A i imam i onu navlakj za noge na kolicima pa joj nikad nije hladno.

Branchi
    01. Veljača 2016. 10:43

Sova bila sam par puta na rubu, al danas me prehitilo 😀

Ja cu mu na dugi body i trenirku obuc ovcicu (inace imamo i strample i jos jedne duge rukave) i stavit pod noge dekicu ako zatreba....naravno i kapicu, ne debelu

Nadam se da ce zaspat vani, na cici mi je vec sat vremena, cica pa zadrijema pa opet cica...mozda su zubici???

Oliva4
    01. Veljača 2016. 10:54

Branchi drž se i svaka čast :)

Ja joj obučem dugi bodi, preko jednodjelnk odjelce i ono medo odjelo..leži na jastuku u kolicima i nabacim joj još dekicu..ja fakat nemam pojma kako bi je više obukla za ovo vrijeme..ne znam ni kako bi sebe..nadam se da joj neće bit vruće :D

Ryanne
    01. Veljača 2016. 11:00

Branchi i sve ostale mame kojima bebachi jos uvijek vise na sisi po sat vremena... skidam kapu. 

Kad se moja malecka najede izbaci cicu van i to je to. Danju je to obicnk nakon 5 minuta, a nocu nakon 10-20. U rijetkim trenucima joj ja sama maknem kad vidim da je zaspala. 
    A kad je izbaci i kad joj pokusam ponuditi opet radi facu kao da ce povracati. 

Ne znam jel takva beba ili je to zato jer joj na pocetku nisam dala da drzi cicu u ustima i spava. Podoji su ionako dugo trajali (sto je normalno za novorodjencad) pa sam joj vadila cicu van kad je zaspala. 

A danas se sa cicom utjesi jedino ako je bar malo gladna. Drugacije nece htjeti. A to mi je otezavajuca okolnost ako se razvristi, a sita je. Haha.

Sanjarica
    01. Veljača 2016. 11:02

Svaka cast ti Branchy… Ja sam se vec toliko puta rasplakala i imala osjecaj da neznam sta radim a spavamo cijelu noc...koliko bi tek puta plakala da mi se buda kao i tvoj princ... Svaka cast! 

Ja imam jantarovu ogrlicu ali sam je od straha da se ne ugusi pocela skidat po noci a nakraju sam je skinula za sve...i dobro si napisala...ispuiranje par min pod vodom i onda susenje na zraku...nikako je brisat! 

Ja isto malu obucem u body, hlacice, majcu i imamo ono medo jednodjelno odjelo...+je pokrijem s dekicom...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    01. Veljača 2016. 11:03

Hvala cure na podrsci 💕

...danas me zasoralo da kaj ak ja radim nes krivo, pa zato ne moze spavati...iako on je bas full nasmijan, cak i to po noci isto nije nes plakao, jednostavno nije spavao i smijao se

...ali znate ono kad vas malo lupi svasta 😓

...sad spava uz cicu, bas mu sluzi i ko duda, cim se pomaknem, cendra, mislim da mu se ustvari spava...a dudu nece nikako, probala sam sinoc par puta i poludi 😀

Ashley
    01. Veljača 2016. 11:25

dobro jutro/dan
    Drage žene, koje ne spavate, čije bebe ne spavaju...baš mi je žao i uopće ne znam kako bi ja to podnosila, jer bez sna sam luda, pa vam skidam kapu i želim što prije da vam bebice počnu spavati.

Baš je lijep, sunčan dan, ali danas ne idemo nikuda : poplava:  svakih sat i pol mijenjanje uloška  :(. Na balkonu, 21°C. 

Bono je jučer : USKLIKNUO (VRISAK) toliko glasno  da je muž dotrčao iz susjedne sobe, misleći da se nešto dogodilo. Bono je bio na baby prostirci, vježbali smo i igrali se i izvadila sam jednu igračkicu, neku malu mehaničku sovicu (ljubičasto- crvenu), koja se navije, pa se na kotačićima kreće, miče glavom lijevo-desno i repom gore-dolje. Navila sam ju, držala u ruci  i stavila ispred njega. Pogledao ju je i uskliknuo toliko glasno da mi je proparao uha i tako nekoliko puta , svaki puta kada sam nanovo navila sovu. Gedao u tu sovu kojoj se glava sama okretala lijevo-desno i vriskao. Prvo sam pomislila da se možda  boji, pa je zato svaki puta uskliknuo (zavrištao, ali to je sasvim neki novi vrisak-usklik). Onda sam pustila sovu na pod, kotrljala se po glatkoj površini i  padala svaki puta kada je došla do ruba te glatke površine, a Bono se tada smijao i hihotao.
    Naravno ta sova nije primjerena da se da ovako malom djetetu da se igra s njom bez nadzora, ali za ovakva glupiranja je super.

Lela29
    01. Veljača 2016. 11:51

pozz mame, bjezimo svi vani na sunce!
    i mi smo imali koma noć (u odnosu na nase normalno stanje). Zaspala u 23:30, buđenje u 4:30, zaspala tek u 7. Ne znam sto joj bilo, toliko energije u njoj, uzbuđeno je disala, kao da je popila litru crne kave, nikako oci sklopit. Na kraju sam "vikala" na nju da je zloća, ona me gleda i smije se, joooj pa ne mozes se nakon toga ljutit. Nakon sto je zaspala, probudila se za pola sata, pa opet uspavljivanje da bi u zadnjem setu spavala
    uru ipo. Koma sam.

Branci, drzi se, skidam kapu!

Lela29
    01. Veljača 2016. 11:51

pozz mame, bjezimo svi vani na sunce!
    i mi smo imali koma noć (u odnosu na nase normalno stanje). Zaspala u 23:30, buđenje u 4:30, zaspala tek u 7. Ne znam sto joj bilo, toliko energije u njoj, uzbuđeno je disala, kao da je popila litru crne kave, nikako oci sklopit. Na kraju sam "vikala" na nju da je zloća, ona me gleda i smije se, joooj pa ne mozes se nakon toga ljutit. Nakon sto je zaspala, probudila se za pola sata, pa opet uspavljivanje da bi u zadnjem setu spavala
    uru ipo. Koma sam.

Branci, drzi se, skidam kapu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.