Hehheh, a bas to! Ko da su se napili kave! Jan isto tak izmedju zuji, smije se, lamata malo, prica, a ja ono mortus....mozda da ja popijem malo svog mlijeka, mozda cu bit nabrijana 😂😂
Sto se tice dude, jan ju nekad prihvati ako je u nekom polusnu, ali vecinom nema sanse, nije mu napeta 😑
Svi imamo neke kom noći, i mi, ali nama je i dan postao koma, toliko plače kada mu ponudim da sisa, jedva nekako mu namjestim da jede, i vuče,znači gladan je, a zašto plače ne znam :( i još sutra imamo cijepljenje, uf :( Ja imam ogrlicu od jantara ali je ne koristim,još stoji u ladici
Pozdrav cure!
Sinoc T super spavala al zato sam ja zujala kao i vi. Nece san na oci...
Bile na kavi i u setnji. Spavala je od 11 do pola 3.
Malo ste me zabrinule sa sakicama. Jutros kad sam je stavila na trbuh, sake cvrsto stisnute i palcevi u sakama i tako se dize. Jel vase bebe na trbuhu imaju ispruzene dlanove?
Dudecka bravo za kontrolu!
Zaboravila reci, zvala ginicku za onaj smedjo iscjedak, kaze da mi se to produzio ocito ciklus i vjerojatno umor i hormoni malo zbrckani, a ako se ponovi dr mjesec da javim pa da cemo vidjeti.
Dudecka super za kontrolu, imas vitku bebicu 😀
Jahanara ja sam skuzila da jan ima stisnute sakice kad mu se ne da bit na trbuhu i rasirene prstice kad mu je fora...nije ni njima svaki dan isti 😊
Dudecka super za kontrolu! :)
Nego mame ja sam mog misa uspavljivala od 3 i 15 i TEK NAPOKON zaspao u 4,45 :// bori se da ne zaspe,a spava mu se uzasno! Plakao je stalnoo...oce cicu nece cicu.. I onda vjerojatno od mog stresa iz obe cice kad bi stiskala ni kap ne bi izasla :/ bas sam se puno zabrinula zbog toga!!
I meni se to znalo događati da kada stisnem ništa ne ide, ali on vuče , pa onda valjda ima... :) On spava još od pola 3, ali prije toga plač i nervoza, ajme, nebi sisao :( možda je on već veliki pa mu ne treba toliko često sisa a mama to ne može prihvatiti :(
Ni moj na trbuhu nema ispružene dlanove, i on ruke gurne sastrane kao da će "plivati", neće da se oslanja, i baš me to brine :( sutra idemo na cijepljenje, baš me zanima da li će nam što reći
Sortiraj odgovore
Najstariji