Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    01. Veljača 2016. 11:58

Hehheh, a bas to! Ko da su se napili kave! Jan isto tak izmedju zuji, smije se, lamata malo, prica, a ja ono mortus....mozda da ja popijem malo svog mlijeka, mozda cu bit nabrijana 😂😂

Sto se tice dude, jan ju nekad prihvati ako je u nekom polusnu, ali vecinom nema sanse, nije mu napeta 😑

• Mincy
    01. Veljača 2016. 14:56

Svi imamo neke kom noći, i mi, ali nama je i dan postao koma, toliko plače kada mu ponudim da sisa, jedva nekako mu namjestim da jede, i vuče,znači gladan je, a zašto plače ne znam :( i još sutra imamo cijepljenje, uf :( Ja imam ogrlicu od jantara ali je ne koristim,još stoji u ladici

jahanara
    01. Veljača 2016. 16:21

Pozdrav cure!

Sinoc T super spavala al zato sam ja zujala kao i vi. Nece san na oci...

Bile na kavi i u setnji. Spavala je od 11 do pola 3. 

Malo ste me zabrinule sa sakicama. Jutros kad sam je stavila na trbuh, sake cvrsto stisnute i palcevi u sakama i tako se dize. Jel vase bebe na trbuhu imaju ispruzene dlanove?

dudecka
    01. Veljača 2016. 16:23

Bili smo na kontroli i cjepljenju.
    Bebač ima 6550 g i 64 cm.

jahanara
    01. Veljača 2016. 16:31

Dudecka bravo za kontrolu! 

Zaboravila reci, zvala ginicku za onaj smedjo iscjedak, kaze da mi se to produzio ocito ciklus i vjerojatno umor i hormoni malo zbrckani, a ako se ponovi dr mjesec da javim pa da cemo vidjeti.

Branchi
    01. Veljača 2016. 16:38

Dudecka super za kontrolu, imas vitku bebicu 😀

Jahanara ja sam skuzila da jan ima stisnute sakice kad mu se ne da bit na trbuhu i rasirene prstice kad mu je fora...nije ni njima svaki dan isti 😊

Bumbo0809
    01. Veljača 2016. 16:53

Dudecka super za kontrolu! :)

Nego mame ja sam mog misa uspavljivala od 3 i 15 i TEK NAPOKON zaspao u 4,45 :// bori se da ne zaspe,a spava mu se uzasno! Plakao je stalnoo...oce cicu nece cicu.. I onda vjerojatno od mog stresa iz obe cice kad bi stiskala ni kap ne bi izasla :/ bas sam se puno zabrinula zbog toga!!

• Mincy
    01. Veljača 2016. 17:21

I meni se to znalo događati da kada stisnem ništa ne ide, ali on vuče , pa onda valjda ima... :) On spava još od pola 3, ali prije toga plač i nervoza, ajme, nebi sisao :( možda je on već veliki pa mu ne treba toliko često sisa a mama to ne može prihvatiti :(

• Mincy
    01. Veljača 2016. 17:23

Ni moj na trbuhu nema ispružene dlanove, i on ruke gurne sastrane kao da će "plivati", neće da se oslanja, i baš me to brine :( sutra idemo na cijepljenje, baš me zanima da li će nam što reći

Branchi
    01. Veljača 2016. 17:28

Puno nas ide sutra pedijatrima, imat cemo puno izvjestaja 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.