Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    25. Siječanj 2016. 11:12

Jutro mamite.... Mi se evo maloprije probudili... Zaspala je sinoc u 23 budenje za papanje u 7,30 i evo opet spavanje do sada... 

Lidija sad sam skuzila da su nam bebice rodene sa bas istom kilazom... 
    I ne sekiraj se zato jer ti bebica jos ne drzi glavicu gore stalno...pogotovo kod dokt kao sta su cure napisale bebe se ne ponasaju kao i doma...ni ja se ne ponasam...uvijek sva protrnem...hahaha...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

plavojka
    25. Siječanj 2016. 12:01

Zaboravih se pozalit, opet me uhvatila prehlada :((( 
    Grlo me jucer razaralo, danas je malo bolje, ali nos je koma, ne da mi disat uopce :((
    Znate li, postoje li ikakve kapi koje su safe za dojilje?

• Mincy
    25. Siječanj 2016. 12:35

Meni su u ljekarni za nos dali aquamaris

Lela29
    25. Siječanj 2016. 14:07

nasa pedica je super sa malenom, prica joj, smije se, prvo se poigraju, pa pregled. Na pregledu sa 2 mj Ema nije tila dignit glavu, njen komentar je bio "vidim ja da je ona mala ljencina, moze, a neće....mama beba vam je superr." puno znaci dobar pristup bebuski.
    inace, sad super drzi glavu, al ne bi se iznenadila da zalegne opet na pregledu 😃

Oliva4
    25. Siječanj 2016. 14:13

Pozdrav curke! evo ja sjela nakon sto godina za laptop, nešto za posao radim i super mi je :)) tako sam sretna da se malo maknem iz moda mama i vratim malo u poslovne vode

ona opet odspavala 13 sati, uz 3 buđenja za papat :D drago mi je da barem tako vrati kad preko dana neće čorit, iako evo zaspala je sad prije nekih 20 minuta pa držim fige za barem još 15 minuta pajkenja :)

lidija kao što cure kažu nemoj se brinuti jer ti najbolje znaš kako ti se bebica ponaša i vidjela bi da nešto nije ok..svako dijete je drukčije,moja drži sama glavu i vrti se, ali ona se rodila jako velika i žilava, tako da bi bilo zapravo više bilo čudno da to ne radi, tvoja se rodila duplo manja od moje i do sad super napreduje, a morali ste puno toga proći i izboriti se :)

plavojka baš mi je žao za prehladu..znam kako ti je..meni je tek nedavno grlo skroz prošlo :P :P za kapi ne znam :P

Bumbo0809
    25. Siječanj 2016. 14:51

Plavojka bas sam to i napravila svaki put kad bi tako vrisnuo i poceo plakat kad bi mu izvadila cicu i kad bi mu dudu dala JOS VISEE bi poceo plakat.onako bas histericno..a to nam se nikad nikad nije dogadjalo! :(
    Sve se mislim da su mu zubici.. Jer i danas lijepo se igra i miruje i u 2 puta odjednooom vrisne i pocne plakat,a suze rone kao slapovi :(((
    Ne znam sto da radim! Pokusavam ga drzati i ljubiti i grliti i tiho mu pricati da ce sve biti okej..i evo preko dana se smiri
    Al ove 2 noci za redom nista ga ne smiruje. Osim opet cica u ustima i onda ispocetka sve krece s placem.. Sam je ispusti pa place.. Ja mu je samo izvadim kad vidim da je zaspao i onda krece taj histericni plac :(

Lidija ne obaziri se na komentare pedijatrice..mozda bas nije bio dan da bebica bude aktivna! Bit ce ti sve u redu...nakon svega sto ste prosli, zasluzujete mirno napredovanje!

Fluffy2
    25. Siječanj 2016. 15:04

Lidija slazem se sa svim sto su ti cure rekle!

Nas pedijatar nije nikad ni stavio malog na stomak. Ima super pristup, ostavila bi mu dijete na cuvanje bez problema. Igra se s njim, pjeva mu..mali ga obozava i samo mu se smije. Jako je to bitno. 

Bumbo maleni ti je presladak!

Fluffy

kneginja
    25. Siječanj 2016. 16:22

helou žene )

evo i mene malo...joj od kad sam kod mame ne ulazimo u kucu hahahha...samo smo vani..u skitnji...srića plaža mi je odma ispod kuce pa samo otrčimo doma prominit pelenu i nazad na zrak :)

e kako moja buba gladni nakon šetnje na zraku to su čudesa ahhaha..ne moze dočekat bocu :D

znate da sam počela sa kašicama..i ide onako..ok...u prinipu prva je bila super..ostale su onako..malo bi malo je zaigrana pa meni dosadi davat pa napravim bočicu hhaha
    ali jucer je pojela veliku porciju...cjela manaj jabuka i jedna manja mrkvica...nabubala se ko velika....nakon toga popila oko 70 čaja od koromača i spavala 4 sata nakon toga....

do danas nisam primjetila promjenu na stolici...jer bi svaki dan po mrvu pojela..ali danas..lipa zdrava stolica...drugačija od mliječne...čvrsta...ma ono...ka veliki čovik ahhahhaha

sad spava jer je izmorilo sunce i zrak...vrime je fantazija...odo sad nagovarat staru da pazi na nju a mama ode na kavu sa prijama :D

glede drzanaj glavice..moja je nekako od prvih dana bila jako čvrsta...mislila sam u početku da nije malo ukočena ili hipertonus(valjda se tako kaze)...ali nije..i dr je rekla...bas je cvrsta..vec od drugog mjeseca skroz sama drzi glavu lipo..okrece se bez frke..Ma u biti...moze čudno zvučat...al ona meni djeluje po nekoj zrelosti ka da je bar 3 miseca starija...Sad oće li to bilti neka napredna beba stalno..ili je sad naprednija pa ce poslije stat...vidit ce se :D

ja se ne bi bas ljutila da me pedica pošalje fizijatru..razumite malo i njih...ima svakakvih mama...ljenguza..neodgovornih...koje ce samo da ne idu od doktora do doktora, reći da djete doma dize glavu...a pedijatar se nije u to uvjerio. štsa on zna ko je akkav..i aj bi da sam pedica ako ne vidim...aj ti moja u fizijatra ..on ce znati bolje procjenit.
    ja nekako volim da su oprezniji nego da im je sve"lako ćemo"...ali ne volim bas frikove

nasa je ok...za sada...iznenadila me sad kad smo bili ..kad sam rekla da sam počela sa kašicama..kaze ovo djete je jako zrelo...ne ustručavajte se davati joj sve...samo polako i pomalo i promatrat kako reagira na sta..
    lipo za čut nakon ovih svih frikiranja oko uvodjenja hrane....kad slusam i čitam nova pravila...čudom se načudit ne mogu kako su do sad generacije ljudi uopće odrasle i preživile hahahha

plavojka
    25. Siječanj 2016. 16:40

Bumbo uh, bas mi je zao da ni to ne pali :(( nadam se da ce proci kao kod Mincy, ne znam sto drugo.. Mozda su stvarno zubici!

A probala sam
    I aquamaria i sterimar hipertonicni i onaj sinomarin, ali nista.. To mi samo malo navlazi nos, ali nista ne odstopava :(( 
    A nista, proci ce..

Al zato kad preatanem dojit cu si prvo balit bocicu olyntha u nos! To jos od trudnoce cekam :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.