Pozz mamice :) mi smo sinoc ajde ok spavali..ali on se probudio u 5 i umirao od smijeha! 😂 ja mu 2x davala papati,a on kao zeko gleda! Zatim ga je tata pokusao uspavati, ja zaspala nisam ni cula da ga je vozao u kolicima po sobi da zaspe.. Samo sam se prenila vrlo brzo i umrla od straha jer misa nije bilo ni u kreveticu ni kraj nas haha... Onda mi muz kaze:pogledaj na dno kreveta..kad ono mis u kolicima spava (tu je odspavao 3ipo h :)) ja stalno gledala jel ziv 😂)
Danas je u St predivnooo vrijeme! Cijeli dan smo u setnji kraj mora bebac,muz i ja.. Odlican je bio! U toku setnje je odspavao sat vremena..pa smo malo bili kod mojih i evo dok se vracamo doma zaspao u autu :)
Ugodan vam ostatak dana! Cmook
Jutro mameeeee ☀️
....mi spavali 3 seta po neka dva sata, koji put skoro i 2.5 hheheh...izmedju i cicanje i nunanje i presvlacenje, ali ajde, bolja noc....sad pred jutro me probudilo jer je nes sanjao pa je onak malo cvilio, mis mali, ko zna kaj si on sanja
Iduci pon imamo vec 4 mj 💕 ....a onda opet cijepljenje 😑
Kako ste vi?
Jutro mameeeee ☀️
....mi spavali 3 seta po neka dva sata, koji put skoro i 2.5 hheheh...izmedju i cicanje i nunanje i presvlacenje, ali ajde, bolja noc....sad pred jutro me probudilo jer je nes sanjao pa je onak malo cvilio, mis mali, ko zna kaj si on sanja
Iduci pon imamo vec 4 mj 💕 ....a onda opet cijepljenje 😑
Kako ste vi?
Jutro Branchi! Mi smo sinoc kao i vi, nekoliko seta po 2h i sad je opet zaspao.. drzim fige da vam cjepljenje prodje dobro ;)
Bebi se dize, jutros nesto posebno, stavila sam ga u onu ljuljacku i zavezala i odize glavu stalno.
Jutroooo
Mi spavali tri seta po sat i pol. Izmedju cicanje i nosanje. Onda sam ju u 5 ujutro stavila sebi u krevet jer vec nisam mogla. Tak sam u polusjedecem polozaju i sa sisom na izvolte odspavala sat vremena. Haha. Dalje opet mucenje. Samo je cvilila i bila nemirna cijelu noc.
Valjda zato jer je jucer preko dana dosta spavala sto je neuobicajeno za nju. A vec sam se poveselila...hahaha.
Jutro! Moja je nakon 3 dana opet odvalila cilu noc, od 22 do 7. Ja se probudila mokra, procurilo mliko. Nadam se da izlazimo iz skoka i da ce se vratit moja vesela bebica 😃
Jutro mame!
Moj bebač još spava, od jučer u 9. To mu je standard.
Čini mi se da mu je jedan zub probio , a vide se bijele točkice na još 3 donja.
Pred večer je malo više plakao zbog toga, al inaće nikakvih problema, nismo mazali gelom, samo sam mu koji put dala one žvakalice.
Mala moja s 3 mjeseca, 59cm i 5160grama (rodeni s 2970g). Pedijatrica je jako zadovoljna.
Na zalost, nije joj bio neki dan i nije digla glavu od podloge (a inace bez problema dize) i pedijatrica nas poslala kod fizijatra na pregled i da nam pokaze vjezbe kako da jacamo ruke, vrat, itd zbog toga i jer joj jos ponekad pridrzavam glavu pa da se malo ucvrsti. Kako vase bebe, kad ste prestali pridrzavat im glave?
Dobro jutro mame! Nadam se da ste ss naspavale...
Dudecka odlicnoo!!! :))
Ryanne bas kao i mi, budenje svako sat i pol i kako sam toliko umorna bila dojila bi ga lezeci i on bi zaspao na cici i cim bi izvadila cicu uslijedili su vriskovi i plac (sto nam se 1.put dogadja ova 2 dana. ZASTO JE TO TAKO???) probudio se u 5ipo i od tad sam na nogama :( evo sad je napokon malo zaspao.
Znaci u ova 2 dana nikako da doji u miru,ono kao i uvijek da se najede i gotovo.. Nego potegne par puta pa se makne od cice pa place jer mu nije u ustima :// i jos to sto sam napisala sinoc kad bi mu izvadila cicu iz usta-a on bi vec spavao,probudi se i dostaa place. Jel itko zna razlog?? :/
Bumbo, meni se cini da ti mali tako place na cici jer trazi utjehu i place kad je nema u ustima. Nesto mu ne pase.. mozda ga svrbe desni ili tako nesto.
Lidija, ja svojoj maleckoj vec dugo ne pridrzavam glavu. Jedino je znam pridrzati kad lamace sve uokolo njome pa se lupi o moju glavu. Haha. Inace, odize je i pokusava sjesti vec koja dva mjeseca. Ali sad je to vec toliko jako da dodje s lezeceg u polusjedeci polozaj. Trbusnjaci su joj kao kamen.
I ja ne mogu vjerovati da neke bebe odvale cijelu noc kad mi jedva 3h u komadu prespavamo. Ali opet si mislim... nebitno. Takva je beba i najbitnije da mi je zdrava. Naspavat cemo se vec.
Makar se bojim izbijanja zubica. tek onda necemo spavati... sad ju vec svrbi oa je cendrava podvecerbi sve hoce imati u ustima. Od cice do deke... sve samo ne zvakalice.
Sortiraj odgovore
Najstariji