Cure mi bili na obiteljskom okupljanju, 20 clanova rodbine, a jan bio super, prvo je zaplakao jer se taman probudio i bilo mu previse, ali onda nakon 5min cice bio ko nov i druskao se 3 sata 😀
Pozz drage mame :)
Ian i ja sam krvarila oko 9.og tjedna (vise je bilo smeckasto i tamnija krv) i uzasnooo sam se prepala.. Hematom je bio u pitanju i dobila sam utrogestan i strogo mirovanje 2 tjedna i do sljedeceg pregleda je nestao.
Drzavni ginic te mora primit!! A u krajnjem slucaju, otidji na hitnu kako je netko tu napisao i oni ce te sigurno pregledati...
Nemoj se samo puno brinuti, sigurno nije nista opasno! ;) stres ti samo moze pogorsati stanje.. Bit ce sve u redu!
A sto se svekrve tice, vidim je kad odemo za vik kod nje (il preko ljeta i Bozica oko mj dana). Okej se slazemo za sad.. Iako ako ona kaze nesto s cim se ja ne slazem,odmah joj kazem...(inace sam takva :P)
Ali sto se bebana tice, nije bas da se pretrgla u cuvanju i pomaganju.. Otkad se rodio samo ga je 1 presvukla dok ga je "cuvala" (on spavao :P) dok smo muz i ja bili na kavi.. A ostale pute nista-samo kad bi muz i ja dosli rekla bi mi: ukakio ti se. Ja bi samo rekla nije meni i otisla bi ga presvuci! I nije bas da joj je drago kad dodjemo.. A muz kaze da ga to ne zanima, da ne dolazi radi nje kuci..ako joj smeta sto dodjemo u kucu,nek stoji u stanu.haha
Sto je potpuna suprotnost od moje mame koja mi i salje rucak i sve namirnice iz vrta i jedvaaa ceka kad ce ga pricuvati i igrati se s njim.. Jedva ceka kad ce ga voditi u setnju i pokaziva ga susjedima ponosno da je to njeno malo unuce mogu je u 4 ujutro zovnuti i reci joj da dodje, ona ce napraviti sve da dodje (ne vozi,kao ni ja)
Uglavnom, nikad nase mame nece biti kao sveKRIVE :P i moramo se s tim pomiriti...
Bumbo kod mene slicna situacija sa svekrvom a s mamom isto kao i tebi, mama je sve. Spavala je sa mnom 15 dana nakon poroda i brinula se za mene i za bebana 24 sata na dan. Ne znam sta bi bez nje!
Promijenila sam dudu na bocici ovu s 3 rupe i kako je mali pohlepan stalno mu se zagrcava, u takvom strahu ga hranim.
Zna li onda netko koje se cjepivo prima s 4 mjeseca?
Fluffy
Ian slazem se s curkama, provjeri ti to, al ne brigaj sigurno nije nista strasno ;),
Cvarak i meni kosa uzasno otpada, citala sam da je to normalno jer se hormoni vracaju u normalu, bude i to proslo..
Mame mi smo sinoc cijelu noc spavali, spavao je par puta i po danu i sad opet spava.. Ne znam jel to od cjepiva. Kad je bio budan je bio nasmijan i dobro raspolozen neg mi je cudno za to spavanje. Hahah eto kad ne spava nije dobro i kad spava opet nije dobro!! Btw imao je danas temp ujutro 37,9 u guzi.. Al mislim da nije to strasno
moja sveki je u drugom gradu i nikada nije losa prema meni! Cak se zovemo svaki tjedan i pricamo i uvijek kad smo dolazili je bila fina i spakirala bi nam hrpu toga. Ne voli se mijesat u nas odnos i stvarno je super! Cak se ja vise cujem s njom nego moj muz. Zna me pitat a sto tako sto ovako pa ja njoj objasnim zasto to ja tako i onako ;)) bili su kod nas vidjet unuku a kad zatopli cemo mi njima malo otic i bas se veselim!
Ian ja nisam krvarila, ali da jedam, isla bi odma ginicu, tak da ti to preporucam...bolje da si mirna....
Fluffy sa 4 i 6 se dobiva ono isto koje je dobio sa 2 mjeseca, ono 5u1 ili koliko vec....i moze se roto, ako se odluci da ga se uzme (ali ga se mora kupit, a ne pika se nego guta)
Meni mama isto jako puno pomaze i stvarno mi to puno znaci....tinova mama i tata isto pomazu, ali jasno da mi je najljepse kad moja mama dodje heheh.
Zelim vam ugodnu i mirnu noc curke 😴💕
I ja se pridrizujem curama kojima je mama bila od velike pomoci. Moja je tri tjedna poslije poroda bila sa mnom, nosala mi malu u ponoc kad ja vec nisam mogla, kuhala...
Sad mi malo manje treba njezina pomoc (makar bi ona najradije jos sve radila) jer uspjevam hendlati vecinu stvari (makar ne sve), ali mi zato dobro dodje njezino misljenje, razgovor.. Sad puno vise cjenim mame i vjecno cu joj biti zahvalna sto je bila uz mene.
I ja vama i sebi zelim mirnu noc punu sna.
Mame zelim vam mirnu noc i da ovih par malih beba nespavalica nocas odvale dugi i cvrsti san...bez prdeza, grcica i drugih tegobica...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Zara to su naše bebulje neke dnevni partijaneri :)) a neka..drago mi je da po noći fino odvali:)
I da..mame su zakon..moja je bila s nama mjesec dana..bez nje nemam pojma kako bi uspjela sve..živi u dalmaciji pa se ne viđamo često i baš nam fali..ona najbolje umiruje😊
Cure želim vam ugodnu noć uz što više pajkenja i što manje problema s tibicama 😊
Moja mama nije bila kod mene spavati nakon poroda jer sam ja 10dana bila u bolnici pa su mi tamo prosli najgori dani oporavka (rana od epi itd)..a nakon sto smo izasli bi dosla do mene donijet nam rucak,pocistit po kuci ( posto ne podnosim nered! A muz nije bas kao i ja grr 😜)
Al bas kao sto Ryanne kaze ona se i dalje nudi ako mi treba bilooo sto..i dalje bi da njoj odnesem Gabrielovu robicu na pranje i peglanje kao prvih mj dana itd itd. Ali kako ja uspijem vecinu stvari,ne zelim je zamarati.
Pridruzujem se dobrim zeljama i svima zelim lijepu i mirnu noc punu sna i odmora! Pusaa
Sortiraj odgovore
Najstariji