Ajme ja se neopisivo bojim cjepiva, ne spavam par dana prije a poslije kao manijak provjeravam jesu malome sve funkcije na mjestu. Dobro mi je muz reka, nema se smisla nervirat oko necega na sto ne mozes utjecat! Moze se razbolit i sa cjepivom i bez..sve je to relativno! Ali eto ne mogu si pomoc nikako.
Kriss moze bit malo mamuran od cjepiva. Ja sam prosli put kupila pola apoteke nakon cjepiva, za snizavanje temp, gel za hlađenje.. na kraju mi nista nije trebalo jer nije bilo reakcije. Bas sam kukavica 🙉
Ian ajde javi nam se nakon pregleda.
Laku noc mame!
Fluffy
helou šemske ;)
evo mene u trecoj smjeni hahhaha...ovo mi je poseban gust navecer..kad svi pozaspu..opalit kratku generalku u stanu..izvalit se na kauč sa laptopom na nogama i preko oka gledat kakav film na tv-u.....tada postojim samo ja :D
vidim da neke imate sveki zmajice hehhehe....ee da...vječita tema...a nema univerzalnog odgovora...u biti mozda i ima...a taj je ako imate normalnog muza koji do vas drzi i poštuje vas...necete nikad moći imat frku sa svekrvom i odnosit ce se prema vama s poštovanjem...bez obzira koliki zmaj bila :D
moja je zmajica u nekom smislu...ali...jbga..nije dobila nevjesticu od 20---25--vec staru igračicu sa 38 hahahha...tako da se skulirala u stratu...dato joj je do znanja da sko ce me poštivat i aj cu nju...i od strata nema velikoga lizanja....iako smo na istoj etazi..ali dva zasebna stana...ona nama u stan ne dolazi.,.osim ako je neka hića....ja njima kad odnesem bebača da se druze...i to je to.
Čisto zdravosusjedski odnosi....Nema tećica....ulazaka bez kucanja...nema dolazaka u bilo koja doba i bez razloga...zelimo svoj mir...a čini mi e i oni...tako da nam je super
doduse ja imam olakotnu okolnost...skuzila sam da se sveki jaaaaako boji konflikata,prestravljena je pričama o zlim nevjestama...tako da je na oprezu jako....hahhahahha...a nisam ja zla...ja samo zelim neku zdravu distancu....Jer nisam se udala za nju vec za njenog sina :D
Ja kad sam rodila nisam čak dala ni da mi mama dodje...jer je ona malo šefica tip...tako da mi je bas bilo lipo...koliko sam mogla..toliko sam radila..nesto muz..nesto nitko hahhahah..i prezivili smo :D
mi smo na moru...danas vrime luuuudilo..šetnje rivom...malo sunčanja na plazi...beba je sva zgranuta hahaha..samo gleda oko sebe...čudi se svemu :D
e da..napokon sam dobila mengu...znači 11.12 je bila prva nakon poroda....trajala deset dana..s tim da je prvih 5 dana bilo kao spoting...a ni ostali dani nisu bili nešto...al ovaj put je to konkretna menga od prvog dana...i za cudo..ama bas nikakvih bolova..ka da i nemam :D
jedva čekam da mi se ustali...a onda ce opet počet mjerenje fibre ...i planiranje bebača nr 2 ;)
Fluffy čini se da je to bilo to, sinoć nije odspavao cijelu noć bez cikanja :)
Kneginja držim fige za brzi plus!
A što se mama tiče, i meni je puno pomogla, isto i pospremit doma i speglat, skuhat tak da fakat bez nje iskreno ne znam kaj bi. I sad mi zna doć malo pripazit bebija dok ja nešto počistim ili skuham ako ne mogu od njega.
Jutro cure!
Noc nam je dobro prosla! Nadam se da je i kod vas! 2 budjenja i evo jos spava, a mama pije kavu u miru nakon sto godina.
Ian bas kao sto su ti cure rekle, odi doktoru, nemoj cekati jer ako sumnjas na trudnocu svako krvarenje je razlog za posjet doktoru.
Imala sam impl.krvarenje par dana prije nego cu dobit mengu,zapravo je to vise bio smedji iscjedak. A u 6tt sam malo krvarila nakon odnosa. Dobila sam utrice i bila na njima do kraja trudnoce. Moze ti biti i hematom kao sto su cure rekle.
Drzim fige da je sve ok!
Mi smo jucer bili isto na obiteljskom okupljanju. Tena je bila bas dobra. Ali mama je malo ludila. Svi bi je nosali, drzali i samo je isla od ruke do ruke. Je da se radi o mojoj najblizoj obiteljo al zivcira me to kad je tako navlace. A muz govori da ne mogu bit takva, da je svi vole i da se zato otimaju za nju.
Po pitanju svekrve, uopce se ne petlja u nista, zivimo na udaljenosti od 5km i vidimo se 2-4 puta mjesecno dok muz skoro svaki dan ode do njih.Dragi su ljudi, nismo nikad imali nikakvih konflikata ali nismo bas ni bliski jako. I meni pase takav odnos.
Dobro jutro, drage mamice. Danas je tako prekrasan dan, ali neću stići u šetnju jer mi dolaze : ujak i ujna te baka (koja sada ima 94 , točnije. navršiti će 95 godina sada za par dana 01.02.). Dolazi upoznati svoga trećeg praunuka....
knjeginja, želim ti plusić odmah kada se bacite na posao
Bez sveki (koja je udaljena oko 300 km ) i bez mame (koja je umrla kada sam taman napunila 4) uspjela bebu nekako izhendlati (uz mačka, psa, papigu, akvarij...i još dosta toga što u životu imam i moram obavljati, bez obzira na porodiljni, carski i sve ostalo ). Jedino tko mi je pomoglo, prvih mjesec dana je moj tata (duša prekrasna, milina od čovjeka, živi nekih 60ak km od nas), skuhao je i zaledio : gulaše, grah sa repom, grah, pa mi to sve stavio u škrinju, da si imamo što za pojesti prvih mjesec dana, jer muž ne kuha. I to me je uistinu spasilo. Odledim, doradim i ručak je gotov za 15 minuta. Muž je uzeo tri tjedna godišnjeg, ali je više bio na poslu, nego doma, a ne kuha, a bome ne zna niti čistiti...pa i nije bio od prevelike koristi.
A sveki...znamo se od moje 25 (sada imam 39), pokušala je biti šefica/zmaj, naglašavam pokušala, ali se preračunala. Bez obzira na njene pokušaje, bila sam sa njom na "finjaka" (tako me je tata odgojio, uvijek fino i pristojno, ali smisleno i čvrsto, uz dobre i točne argumente i nema pogreške). Nakon nekoliko njenih neuspjelih pokušaja šefovanja, odustala je, jer skužila žena da se sa mnom nije pametno bosti, jer sama sebe ustvari tako čini nesretnom. Sada se, relativno poštujemo: "ne diraj me, ne diram te" i to mi u potpunosti odgovara.
I na kraju, da ne ispadne da sam tatina kći, a mužić je nahebao jer ima zahebanog punca, a nenene, moj je tata, prekrasan čovjek i apsolutno ikada, nikada si ne bi dopustio miješanje u naš odnos niti bi ulazio u ikakav konflikt sa mojim mužem. Rekao mi je davnih dana: "Što si odabereš, to je tvoj izbor. Kada zahebeš, sama se vadi, a kada uspiješ, sama se nagradi".
Mi opet nismo bas spavali, ali kaj sad 😀
Idemo sad na druskanje kod frendova, jan ce se prvi put druzit s malom curkom, starija je 2mj od njega 😍 bas me zanima kaj ce si sve ispricat
Izivajte u danu mamiceeee i bebiceeeee 💕
Jutro mame
Mi smo spavali prvo 2 sata u komadu, pa 3 i pol i onda budjenje svakih sat vremena do ustajanja. Ja zadovoljna i zahvalna na ovih 3 i pol.
Vani je bas lijepo i kasnije idemo u setnju. Ali znate sto.. kad vidim to sunce, znam da ce brzo doci ljeto pa i proci i da ce moja ljubav napuniti godinu dana i ja cu morati na posao, a ona u jaslice... tako mi brzo vrijeme ide.
cure moje, ja sam ni ziva ni mrtva, ako prezivim ovaj skok, pricat cu 😅
sinoć sam malu u 22 strpala u krevet, pa do ponoć peglala, jer jednostavno ne stignem preko dana.
a sveki...ah.... Ashley, imamo slican odnos sa svekrvama, samo sam se ja sa svojom par puta opako sukobila, ali sad smo ok, druzimo se subotom i to je to.
uzivajte u lipom danu, i mi cemo vani ako zaspe, ako ne ostajemo doma plakat i grintat, takva je ima par dana 😁😘
Cure samo da javim, druzenje sa drugom bebom proslo savrseno, bili su odlicni, samo se smijali i gugutali (ali vise nama nego jedno drugome heheh)
Mi smo isto sinoć bili na druženju i bile su još dvije bebice, sve u razmaku od mjesec i pol..moja je u sredini :) i nije ih baš fermala, samo stariju ekipu, a ova najstarija bebica se baš htjela malo s njom družit 😁
Ja sam presretna kad tako negdje odemo da je drugi nosaju, a da ja odmorim i popričam malo..ja više nemam snage u rukama i leđima, otišlo to 😄😄 a ona sretna s kim god, samo da se nosi 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji