Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    23. Siječanj 2016. 13:39

Ja nisam uopce imala to krvarenje u trudnoci...ali frendica je i to zato jer je imala hematom koji joj je puknuo...fala bogu sad je sve ok...evo jos mjesec dana pa i ona ima za rodit.. 
    Ian idi kod gin molim te...nije to za se zafrkavat... Objasni im sta je u pitanju i vjerujem da cete uzet i preko reda...  i sretno!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ail
    23. Siječanj 2016. 13:53

Budem budem samo sto ja idem privatno pa cekam da odem sa malim prvo na kontrolu glave isto privatno pa ako ostane viska novaca sam mislila ici ali budem probala prije. Sad ste me bas zabrinule 😞

plavojka
    23. Siječanj 2016. 14:40

A uvijek mozes i otic na hitnu, kazes da si moguce trudna a krvaris, moraju te pogledat!

Cvarak
    23. Siječanj 2016. 18:03

Cure kome
    Otpada jako kosa,bas citam da je ricinosovo ulje odlicno samo ne znam dal
    Se ssmije koristit ako se doji?! Ja bi si kupila i nije ni skupo tako!

Zara6
    23. Siječanj 2016. 18:46

Oliva nasi bebaci su slicni- po danu je nemoguca misija zaspati preko dana, evo ima 20 min da sam ga ususkala i to na svom krevetu, samo cekam da se javi ahaha! 

Cvarak ja sam koristila ricinusovo ulje prije trudnoce cesto i progustila mi se kosa i bila ful sjajna, uz to sam koristila i kokosovo, arganovo i avokadovo i sad jedva cekam da opet mogu kosu i tijelo time mackati, a da to budem iskrena sad vremena nemam za to, a i nisam sogurna za ricinus i dojenje jer on najbolje funkcionira kad se bas utrlja u tjeme glave i drzi par sati ili cijelu noc ( nekad ga je tesko skinut s glave, ja sam koristila sampon od koprive za to ) 

Volila bi da imam vise vremena za kavu s curama, bar 1 puta tjedno, ali eto sad zbilja ne stignem, kad mama, sveki ili zaova dodju onda one paze na Dina dok ja cistim kucu taki da opet tesko uvatim vrimena za sebe, mama u biti dodje i sve mu pomogne, zlatna bila!! 

A svekrve, hmmm.. s mojom sam sad ok, sve mi pomaze oko Dina, ali ako pocne pametovati srezati cu ja to odmah. I muz joj kaze ako pocne sa nekim svojim filozofijama tako da imam pubu potporu njega i nedam na seve ni svoje dijete i gotovo. 

Ian ja sam imala samo par kapljica tamne krvi i ispostavilo se da je hematom ispod ploda pa sam morala prestati raditi i mirovati 2 tjedna + piti hormone, to je bilo u 3.mj trudnoce. Ne zelim te plasiti, ali obavezno ajde i vidi, mora te primiti drzavni gin i to preko reda.

Branchi
    23. Siječanj 2016. 19:58

Cure mi bili na obiteljskom okupljanju, 20 clanova rodbine, a jan bio super, prvo je zaplakao jer se taman probudio i bilo mu previse, ali onda nakon 5min cice bio ko nov i druskao se 3 sata 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.