Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    19. Siječanj 2016. 19:47

Evo i ja probala i umirala je od smijeha 😂😂 inače se igram s njom skrivača s rukama i to ju jako nasmijava, ali na ovo odvaljuje (dok ne izgubi koncentraciju 😄)

Hahah cvarak počne štucat od smijanja 😄 dušica 😊

kneginja
    19. Siječanj 2016. 19:58

glede tog vitamina D ...joj..ja nisam imala blage veze koliko je to zajebana stavr ako beba ne dobije dovoljno.BAs sam nikidan naletila na dokumentarac..pokusat cu ga nac pa stavit link..prestrasno....radnja je u americi..Svakako...da je nedostatak tog vitamina jako opasan ,ljudi du osvjesteni tek unazad nekoliko godina..A u americi(dje socijalno uzima djecu kapom i šakom) ima hrpetina slučajeva,gdje su djeci maloj na pregledima ustanovljeni čudni lomovi kostiju...podljevi i slični uzasi...naravno odmah je bilo sumnjano na nasilje roditelja i djeca su uzeta.
    Ovi su jadni ganjali pravdu..i utvrdilo se da je to sve izazivao kronični nedostatak D vitamina...ali dicu vise nisu mogli dobit nazad..jer dok du oni istrali pravdu na čsitac dica su vec godinama u posvojiteljskim obiteljima....cila jedna udruga sa stotinama obitelji postoji koji su u istom paklu,i pokusavjau vratit dicu nazad...prestrasno za gledat

od kad sam to gledala...nema sanse da zaboravim dat ...a mozda mi se omaklo u početku dva tri puta...
    Pogotov je bitno za nase bebe koje su sad male a nema bas sunca da ga prirodnim utem koliko toliko dobiju

tako da...radje da malo otrpi grčiće..nego veći belaj da se desi
    iako moja se namrsti dok proguta...i to je to..grčiće je mala samo oar puta da sam sumnala da je od kapi...sad vec nema..sad je vec velika bembara :D

renata6
    19. Siječanj 2016. 20:00

hahaha baš mi je drago da se bebicama sviđa! Uživajte mame u igri!

kneginja
    19. Siječanj 2016. 20:08

ovo je članak iz V britanije...ista stavr...uzas jedan

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2538595/I-took-baby-daughter-doctor-routine-check-took-away-adopted-says-distraught-mother-fled-Spain-second-child-secret.html

Fluffy2
    19. Siječanj 2016. 20:55

A meni su sve mame rekle da se nisu pridrzavale toga za vitamin D da vise nisu davale nego jesu. A to su moje mame kojima sam ja trenirala djecu, niti jedan lom se nije dogodio u 7 godina rada a gimnastika je u pitanju. Moja mama meni bratu i sestri isto nije redovito davala, svih troje smo u sportu i niti jedan lom nikad nismo imali a padova je bilo dosta. Mozda je povezano s tim sto smo na suncu stalno bili, ne znam.

Fluffy

Ryanne
    19. Siječanj 2016. 20:57

Glede tog vitamina D. Doza BioGaie ima 400 IU vitamina. 
    I sad citam...U zimskim mjesecima se preporuca uzimati 800 IU kod beba.

Ja sam maloj davala BioGaiu na zlicicu i ona bi mi vecinu ispljunula van tako da pitanje koliko je dobila od tih 400 IU. 

Zato sam sa iherba narucila nesto kao Oleovit gdje samo jedna kap ima 400IU i nakapa se na bradavicu pa sam sigurna da malena dobije cijelu dozu. No sad si sve mislim da joj ipak dam dvije kapi?

I sad se osjecam krivom jer joj jedno dva tjedna nisam davala nista jer mi je to bilo razdoblje kad mi je ponestalo BioGaie, a ovaj sa iherb-a mi jos nije stigao. 

A zanima me da li bebe dobivaju i vitamina D preko majcinog mlijeka s obzirom da ja pijem vitamine.

Ryanne
    19. Siječanj 2016. 21:23

Inace, ja sam isto probala ovaj trik za smijanje s pelenom preko mog lica. Njezini izrazi lica su isli ovako nekako:
    "Sto radis s pelenom?
    Sto ti radi na faci?
    Daj je brzo meni. 
    Zelim je. 
    Trebam je. 
    Njam njam mljac mljac…
    Kako je ukusna. 
    Nemoj mi je nikad vise oteti iz ustiju samo zato jer se zelis pokrivati."

plavojka
    19. Siječanj 2016. 21:27

Ahahaha Ryanne, koja mala prozdrljivicaaaa! Bas si me nasmijala 😂😂
    I nemoj se bedirat oko dva tjedna, nece se nista dogoditu

Ja Oleovit isto kapnem na cicu i mali ga onda polize dok papa! To mi je najjednostavnije..
    E a nama je pedica rekla jednu kap.. Kaj vi dajete dvije?

Lela29
    19. Siječanj 2016. 21:44

Hej zenice! Mi odradile jos jedne babine. Dosla nam je jedna preslatka curka od godinu dana, joj kako smo se smijali s njom, sad stalno mislim kakva ce moja bit u toj dobi 😄 jedva cekam!

Ja njoj dajem jednu kap vitamina D i moram priznat da nisam bas redovita, zaboravim, morat cu to obavezno uvest u dnevnu rutinu. Kapnem joj direktno u usta, ne buni se.
    Sutra cemo probat igru sa tetricom. I skuzila sam danas da moja mrva vise voli muskarce nego zene, njima se vise smije, hahaha

Bumbo0809
    19. Siječanj 2016. 22:27

Haha Ryanne... :) :)
    Morat cu i ja probat to sutra!

Nego cure da vas pitam ako slucajno znate.. Mi smo za babine dobili pelene libero velicinu 7!!! (Haha 😂) nikad te nisam koristila..ali eto sto ce mi toliki br?!
    Pa znate li mozda da li biloooo koji ducan dopusta zamjenu za pelene odgovarajucu velicinu bez racuna?? Da znam ocu pokusati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.