Tena je takva negdje od 5 popodne pa dok ne zaspe, ponekad to zna biti i do pola 2 ujutro, al onda spava do prvog hranjenja, jutros je to bilo do 7 pa hranjenje i spavanje do pola 10.
Kad bi mi bila takva jos i po noci, kao sto kazes Branchi da je tebi Jan, mislim da bi bila negdje u ludnici...
Po novom zadnja 2-3 dana umire od placa prilikom presvlacenja robe...
Ja Gabrielu dajem 3 kapi Plivita od rodjenja kako nam je oedica rekla..i rekla je da se daje 2 godine jer djeca tad ubrzano rastu..
Sto se tice gela za zubice, kolegica je bratu oreporucila dentinox tako da sam kupila njega.. Na kraju mi je mama rekla da je to meni i bratu isto mazala dok smo bili bebe...
Pokusat cu zamijenit pelene u kozma jer sam vidjela da oni prodaju libero pelene.. Nadam se da ce mi uspjet! :)
Nama je prije bilo tako, zaspao bi tek oko 12, 1, onda je sad unazad mjesec dana sve bilo super, spavanje oko 22, 22.30, i sad zadnjih par večeri opet, nema spavanja do 23, ponoć, i još galami jako uz to... odvedem ga i ja u sobu, ugasim svjetla, upalim samo one zvijezdice da mu svijetle, ali on plače i plače,vrišti, susjedi će nam socijalnu službu zvati haha :) pa pomislim možda se boji mraka, ali kada upalim svjetlo isto...
Bas tako Sova, skidanje jos ide, al oblacenje, tocno tako kako si opisala. Nadam se samo da je neka kratkotrajna faza.
Mincy i od nas ori cijela zgrada...
Kaj je najbolje, jan uopce ne place puno....nekad ga ulovi siza oko pol 20, ako je bas premoren, ali evo nije vec neko vrijeme....znam da ga trebam presvuc, namazat s kremom, okupat ili preprat i sve to do 19, 19.15 jer nakon toga bude kaos....onda se malo nosimo pa idemo jest i lec oko pol20,20, ali jucer sam probala nahranit ga u dnevnoj u pol 20 pa je odremao 15min, jos se igrao i zujao pa smo isli lec tek iza 21...i prvi san ok, a ostalo li la....
Njemu je i presvlacenje ok...i sve je ok i sav je happy, voli se igrat, smije se...ali nemirno spava 😀
Ni on preko dana ne plače, javi se samo za papati i kada bi spavao, a ovo navečer ne znam šta mu je, mislila sam i ja da su možda grčići, ali sam se potajno nadala da su nas prošli :) A susjedi, a neka slušaju, šta ću im ja, i ja njih čujem :)
Sortiraj odgovore
Najstariji