Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ail
    19. Siječanj 2016. 14:08

Bok mame, što se tiče onog gela za zubice koji sam napisala gore, izgleda da nam je pomogao. Evo mali još nije cvilio 😊 sad ću vidjeti kakav je ali za početak je super. Utrljala sam mu sa onom aventovom četkicom koja se natakne na prst. Ps. i ja sam malo ljubomorna jer se Ian najviše tati veseli , meni se smije samo kad me razljute on ili tata 😂😂

Bumbo0809
    19. Siječanj 2016. 14:45

Kod nas ista stvar kao i kod Olive..oboma se podjednako smije i raduje, ali samo ga ja od svih mogu smiirit kad bas place (cemu se ja toliko ne radujem haha 😂)
    Bas ce mi danas brat pitat kolegice (koja ima 4ero djece) koji gel je najbolji pa ce mi tog i kupiti (farmaceuti su ;) ) pa cu vam javiti koji je u pitanju i kako djeluje...

Fluffy2
    19. Siječanj 2016. 15:12

Bumbo javi, i moj je nervozan ajme zadnjih dana..

I zao mi je sto ne voli buku, cim je vise ljudi oko njega buni se. Tako da u gostima nikad ne stojimo duze od sat vremena..cak  ni kod bake i dide. Najvise voli svoju kucu tu je najmirniji.

Fluffy

Fluffy2
    19. Siječanj 2016. 15:15

Molim vas zenice ako netko moze ponovit za ove kapi Biogaia s vitaminom D, nisam obracala pozornost jer sam ih odlucila davat tek kad napuni 3 mjeseca. Koliko kapi dnevno, kako im dajete i koja je cijena? Hvala puno!

Fluffy

Fluffy2
    19. Siječanj 2016. 16:40

Hvala puno, imam Oleovit ali svaki put kad mu ih dam vristi :(
    Pa mi je pedijatar savjatovao da uzmem te Biogaia s vitaminom d. Sad nisam pametna. Sta cu ih uzimat ako nema dovoljan udio vitamina d?
    Samo da napomenem da on nije imao klasicnih grceva nikad, samo uzasan plac nakon tih kapi i to nakon sat dva.
    Da probam opet s njima??

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.