Vidim da se spominje kolonoskopija, ja ju vec 10ak godina radim skoro pa redovito, kolonoskopija, rektoskopija, gastroskopija... nisu mi nijednom dali anesteziju iako su mi zadnji put rekli da iduci put hoce jer me jako boljelo pa nisu uspjeli doci do kraja crijeva samo jedan veci dio. Inace, ne placam nista kolonoskopiju, ali nije radena privatno nego normalno preko uputnice doktora opce prakse i dodem na red za nekih mjesec dana, bar je tako bilo do sad. Mozda zato jer sam ju radila u manjem gradicu. Sad vec dvije godine otezem, trebala sam prije dvije godine uraditi ali puno je toga bilo uz trudnocu tako da nista. Inace problem su hemeroidi, polip i opcenito krv u stolici.
Fluffy, upravo to! Mm ju samo pogleda i ona ima osmjeh od uha do uha, a ja se za takav smjesak moram kreveljiti ko klaun.
Bas znam biti ljubomorna ponekad. Ja sam je nosila 9 mj, a mm nije ni pricao s trbuhom ni nista, a sad njega obozava, a mene tko sljivi. Dobra sam kad njega nema. Haha.
I isto tako, kad nekud odem, s njim je super. Spavaju, igraju se.. ko da ni ne skuzi da me nema. Prase moje malo.
Ryanne i Fluffy i kod nas je tako... i baš me nekad uhvati mala ljubomora. tata se ne mora truditi za osmjeh a mama bude pravi cirkusant da dobije kes koji tata dobije samo kad je pogleda. ona se sva rastopi kad ga vidi... a onda se ja rastopim od tog osmjeha
Nije ni moj muz "pricao" s njim dok sam bila trudna, stvarno nije posteno.
Ali mene ni muz ne dozivljava otkad se mali rodio, samo njega mazi i ljubi. Mozda da se odselim nebi ni skuzili ahahaha
Fluffy
E a kod mene je situacija obrnuta...mala mi se stalno smijeska i guguce... A tata se mora potrudit za to... I kad idemo kod noneta i nona ista situacija...nije da im se bas smjeska...vise ih svih ozbiljno promatra... Tako da mene vise to boli kad vidim kako je decku zao sta se mora toliko trudit za jedan kes a mene cim pogleda se nasmije od uha do uha...vidim da je malo ljubomoran... Ali on takoder radi po cijeli dan takoder...ide na posao za u podne vecinom kad mala jos spava ili se taman probudi pa se ne stignu druzit i dode navecer oko 22-23 kad mala ili vec spava ili jede pa taman zaspi tako da opet nis od njihovog druzenja... Tjedno mozda jednom ili dvaput je decko popodne doma pa pokusava nadoknadit s malom... Steta... Prebrzo odrastu i prebrzo to sve prode...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Moj mali se prvo tati poceo onako iskreno smijati. Ovaj mu radio neke face i mali udri u smijeh. Bila sam van sebe- prekrasno Ali naravno, onda sam bila ljubomorna i onda sam i ja izvodila cirkuse pred njim da se i meni tako smije Sad nam se lijepo oboma smije i obozavam to! Zaboravis koliko nisi spavao kad ti nabaci taj presladak krezubi kes
Hahaha, kod nas je isto tata broj jedan! Cim prođe kroz vrata s posla, ona podivlja. Sa mnom se drugacije smije i igra. Njemu je isto uvik mirna kad je cuva, a cim mene vidi kenjka, biće me vidi kao veliku sisu i oce da je dignem 😅
Cure jel vam sjela porodiljna?
Meni iz nekog razloga u dva dijela i veci iznos kad se zbroji za cca 300 kn. Pa mi nije jasno zasto
kneginja, bravo za kašicu. Također jedva čekam uvesti kašice (još samo tri tjedna, već sam počela odbrojavati).
Kuham svaki dan, volim kuhati, a Bonu je to zanimljivo (već sam pisala da mu dajem pod nos namirnice pa ih miriši i radi facice)
Bona tata hrani u 20.00 i hranio ga je u noćnom obroku (između 04 i 06 ) kojeg je mali izbacio. Od samog početka samo se dogovorili pošto je na Ad da će i on hraniti malca i vidim da mu je to super a i klinac to voli. Naravno i presvlači ga tj. mijenja pelene.
Kod nas je opet totalno drugačija situacija (odnos prema tati)
Iznenađuje me koliko ustvari je mali uvredljiv. Na tatu se zna ljutiti tj. okreće glavu od njega, kada ovaj dođe sa posla i ignorira ga nekoliko minuta. Muž se baš mora potruditi da mu se klinac okrene. Nakon toga ga pogleda i nasmije mu se. To traje već neko vrijeme.
Prema meni je sasvim drugačiji, dovoljno je da mi čuje glas, okrene glavicu u mom smjeru i osmijeh od uha do uha. Krevelji mi se stalno, ili priča sa mnom i objašnjava mi nešto što ne kužim, pa se sav rastuži nakon nekog vremena (spusti pogled i onako tužno gleda sa strane i tiho nešto mrmlja), pa ga razveselim kakvom šuškalicom i pa se smije ili mi objašnjava što bi htio, pa ja skužim što hoće
primjer: uhvati mi prst (imam duge nokte) i okrene nokat prema sebi i sa rukom pokušava gurnuti u usta taj prst i nokat da bi si češkao desne, ja mu kažem: " NE, fuj to" , a on meni: "neeeee" i navlači i dalje dok ne izvučem prst iz njegove rukice, a onda: faca u pripremi za briznuti u plač. Naravno ne rasplače se jer mu stavim dudu u usta (onu za desne) ili ga stavim na baby gym pa si sam stavi u usta onu za zube što sam objesila među igračke. Ma svašta s njim, stalno neke novine uvodi...jučer sam baš mužu rekla, on ima tri mjeseca, ali baš se trudi objasniti što hoće, pokazuje emocije sreće, ljutnje, tuge, uvređenosti, dosade...Ustvari ne znam kakve su bebe sa tri mjeseca, ali me moj mali oduševljava svojim ponašanjem. Cijeli spektar emocija i razumnog ponašanja.
I jedva čekam da postane pokretnina i prestane biti nekretnina
Sortiraj odgovore
Najstariji