Moja je najsretnija kad se pesvlaci guza. Ako neutjesno place samo je krenem skidat, odma opali kes. Ali sve dok ne krenem skidat body, onda nastupa panika i skrika jer obicno slijedi kupanje 😄 dušica moja mala, oce li ikad zavolit vodu?!😅
Bas sam danas pisala na problemima sa dojenjem, moja mrva odbacila sesirice, ono sta ja nisam uspila, ona je napravila. Nece da jede s njima. Danas smo bez njih, papa 10ak min i zaspe pola sata svaki put, jadnica tek sad osjetila toplinu sise, a dojim je, ocito dobro djeluje na nju 😄 ....i najvaznije, razmak između papanja 2 h, jos ne vjerujem, sa sesirićem bi jedva uru izdrzala ponekad.
Sretna sam iako mi sise otpadaju 😞
dobar vam dan komadi :D
glede vitamni D moja pije plivin i od starta 3 kapi je rečeno...vidim da ima razlike od pedijatra do pedijatra...i rečeno nam je da je obavezno 1 godina...preporuča se 2-3...samo ukoliko imamo prilike(a imamo) bit na suncu...onda u to vrijeme moze se i ne davat...ali tek nakon godine.Znaci sljedece proljece nista..i ljeto..opet cu joj davat jesen i zimu.
danas cu se posavjetovat s frendicom..radi u plivi,magistra kemije...pa cu je abs pitat sta bi mi ona preporuččila...alo Ashlin tata kaze da su bolje te uljne..mozda promjenim
Ashley kod nas ista stvar pred ogledalom...ne gleda sebe vec mene ali direkt u oči...i kao nasmjesila bi se..i ne bi..malo zblekana izgleda hahahha
Moja buba vec par dana ima pun nos...stalno je na pumpici...nevjerovatno u onom malom nosiću sta se sve izvuče haha....za dva dana je pregled u dr..jedva čekam vaganje i mjere i da cujem sta kaze :D
danas sam radila do kraja generalku s robicom...ljuuudi moji!!!!!! umirem od tuge sta sve ide u arhivu i sebi ne mogu doc da je tako brzo narasla...MAsu stavri koje sam dobila sam onako s etiketama spremila pod"ovo ce joj tek dogodine moći"...a bome sve joj moze...totalno sam fulala u procjeni hahah...sad skidanje etiketa i pranje...a ona prekrasna mala robica ide u kutije...ima skoro cijeli kufer jedan :(
Moja sve vise komada nosi br 74..maaalo su komotniji....ali ne primjeti se...Iskreno mislim da brojevi danas nisu abs normalni...jer neki komadi su joj jos 62...neki 69 neki 74....Duga je..ali bas toliko...Sve mi se čini da proizvodjaci prikelje broj onako odprilike hahahah
JA jos nisam dobila mengu..niakko mi taj vrag iz glave ne izlazi...a svako drugi dan me počme malo boluckat ka da ce sad...pa nista,
jel vaše bebe traze da sjede? To mi je ziva muka...nema sanse da je drzim u ikakvom polozaju osim uspravno..jer cim je legnem..to su muke žive..ustaje...gri se jadna...radi trbusnjake i an kraju se rasplače jer vidi da nemoze
prije dva dana sm se šokirala...ušuškala sam je medju ajstuke dok sam išla ostavit bočicu u kuhinju...sta je trajalo nekih 10 sekundi...i ulazim u dnevni a ona sjela fala i smije se....kap me strefila..odmah sam zvala sve sestre da ih pitam jel joj moze bit sta od toga..naravno ismijale su me hahaha...ne bi da je sjedla uru vrimena...
koliko god mi je preslatka ovako mrva...isto jedva čekam tu fazu sjedenja..puzenja..da bude malo samostalna...a očito i ona ne moze dočekat...bit ce na mene u tome..ja sam rekorderka...prohodala samostalno sa nepunih 8 mjeseci..ha :D
od samog starta sam bila skitnica :D
Odlicno Lela…bravo za tvoju curku...bas mi je drago...
I ja sam sad neki dan spremala njenu robicu sta je prerasla...puna jedna kutija toga... Skoro su mi suze na oci dosle..."zar vec da je to prerasla"... "Pa jucer smo tek dosli iz bolnice takorec..."
Leti leti vrijeme... I ja cu bit iskrena i ne cekam vrijeme kad ce pocet puzat pa hodat...falit ce mi da je ovako malenu mogu nosit i mazit se s njom kad god hocu posto mi nemoze pobjec...hehe...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Lela bravo za curku i tebe!! Drago mi je da se tako zavrsila muka sa sesiricima, bol u cicama ce proci, ne brini!
Ja izgleda isto imam malog narcisa, voli se gledati, dodiruje ogledalo stalno :))
A robica, i mi smo svasta prerasli, ja prosljedjujem frendici i vec sam joj hrpetinu napakovala!
A kneginja, imas pravo, ti brojevi na robi su cudo, svaki proizvodjac neke svoje mjere ima..
Sanjarica, slažem se s tobom. Ni ja se ne veselim puzanju, hodanju i sl. Obozavam se s njom maziti, dizati je iz krevetica, nosati... Ali svjesna sam da je to prirodni tijek i da ce mi brzo narasti. Najbitnije da mi bude zdrava.
I ja sam plakala kad sam prvi puta pakirala robicu koja joj je bila premala. Plakala sam nad prvim bodijem koji sam joj kupila i kojeg vise nikad nece nositi.
Sad smo na veličini 68/74 (ovisno o modelu).
Kneginja, moja je htjela sjediti vec sa kojih 3 i pol mjeseca (tako je negdje tvoja?). I sad se stvarno nenormalno dize i pokusava sjesti, ali joj jos ne dam. Zato mi je pravi izazov držati je. Hehe.
Što se ogledala tiče, Ashley, moja buba se obožava gledati. Smije se sama sebi, ljuti se na sebe, pokušava se dotaknuti... baš radi grimase. A kad čuje kako se ja smijem pogleda moj odraz u ogledalu. Dakle, sama si je na prvom mjestu.
e da...vratio se pelenski osip..vise ni na bepanten ne reagira...fala bogu ne smeta joj i nije nervozna od toga...vidit cu preksutra s dr
shit
Lela, bravo!! Uzmi obavezno purelan i mazi. Mene je spasio!!
Sto se robice tice, ja isto odmah proslijedujem, ali sam si ostavila za uspomenu to sto je nosio prvi put- kad smo išli iz bolnice. Boze, kad vidim kako je bio mali, ne mogu vjerovati kad je prije toliko narastao
Cure, kakve grudnjake nosite? Meni je vec puna kapa ovih običnih. Kud imam vece cice, jos s tim grudnjakom si izgledam ko babuskara neka A cula sam da se kao ne bi smjeli ovi sa žicama jer moze doci do zastoja mlijeka
Ja bi obukla normalan grudnjaaaaak
Sortiraj odgovore
Najstariji