Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    20. Siječanj 2016. 10:46

Ja isto dajem olevit a meni je pedica rekla 3 kapi a u uputama pise najvise 2! E sad tak da sam presla na 2 kapi ako joj direktno kapam u usta a kad preko zLicice stavim 3 nekad jel dosta ostane na zlici dosta pljune! Al ugl 2 kapi! I mislim da se vit d ne moze dobit preko mlijeka -sisanja-tako da se treba bas djetetu dat! Neznam za dr vitamine!?

plavojka
    20. Siječanj 2016. 10:57

Mincy moj maleni je u jednom trenu znao imat vecernju nervozu, isto tsk je bio nervozan, kenjkav, natezao cicu bezveze.. Na srecu brzo nas je prosla ta faza pa se nadam da ce i vas!

Oliva4
    20. Siječanj 2016. 11:17

Ashley slažem se za d vitamin i hvala na info. U zadnje vrijeme se i muž više aktivirao oko toga pa podsjećamo jedno drugo :D 
    Moja se razljuti kad joj igračka ispadne i ne vidi je/ne može do nje ili ako ju maknem jer je počela ponekad kenjkat dok žvače (mislim da si desne nekako nažulja pa ju počne smetat). Ogledalo joj je zanimljivo, ali mislim da ne kuži da je to ona i definitivno ne radi svjesno grimase.

jahanara
    20. Siječanj 2016. 11:38

Mincy moja je vec par noci takva, place, nece sisu, hoce se nosati pa joj onda ni nosanje ne pase i vise ne znamo sto s njom raditi. Sad jel to vecernja nervoza ili skok, ne znam, al da je za poludit, to je...

Branchi
    20. Siječanj 2016. 11:49

Jahanara, Mincy, mi smo isto tak kroz noc...imamo neki dobar set, pa nikak uspavat, pa uspijemo, pa budjenje pa pase nunanje, pa ne pase, pa ujutro ja strgana, a on se smije hehe

lilianaa
    20. Siječanj 2016. 12:04

Vezano za Oleovit D3, nama pedijatrica rekla da dajemo jednu kap dnevno i toga se pridrzavamo iako se znao dogodit dan da zaboravimo ali u pravilu dajemo i cula sam da se do godine dana daje, sad ne znam.

• Mincy
    20. Siječanj 2016. 12:11

Preko dana je sve ok, ali kada treba ići spavati koma, upravo tako, malo bi sisao, pa onda nebi, pa bi se nosio, pa onda ni to nebi, i tako dobrih sat vremena se navlačimo i onda zaspe :( teško mi je njega gledati kako vrišti i kako mu ništa ne odgovara :(

Oliva4
    20. Siječanj 2016. 12:14

Ashley da, gleda me u oči u ogledalu :)) to mi je presmiješno..u početku isto tako nije pokazivala interes, ali sad gleda sa zanimanjem s tim da mislim da nema pojma šta se događa :D imam i ja macu i ona je u starom stanu stalno sebe napadala 😂😂 sad još ovdje nemamo ogledalo do poda pa ne znam kako će se ponašat kad ga dobijemo..ma joj mi smo im mame zakon, što bi gledali tatu kad smo mi pored :D

Lidija u principu se do 3. godine daju..nama je pedijatrica rekla godinu dana svaki dan i onda do 3.godine u zimskim mjesecima..u našim je slučajevima to onda godinu i pol jer naši pune godinu u jesen pa im onda još do proljeća moramo davati..pa opet na jesen..itd..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.