Mi smo davali plivit pa je imao grčeve, pa smo kupili biogaiu sa vitaminom D, ali sam isto tako čula da je slaba pa smo se opet vratili na plivit , grčio se, ali šta jw tu je, prošlo je, pošto mi pedijatrica nije htjela dati recept za druge kapi uvjeravajući me da mu od plivita ne može biti ništa... Cure da li vaši bebači znaju nekada navečer jako vrištati i plakati, odbijati sisu, bilo šta, znači samo navečer? Kao možda večernja nervoza :(
Ja isto dajem olevit a meni je pedica rekla 3 kapi a u uputama pise najvise 2! E sad tak da sam presla na 2 kapi ako joj direktno kapam u usta a kad preko zLicice stavim 3 nekad jel dosta ostane na zlici dosta pljune! Al ugl 2 kapi! I mislim da se vit d ne moze dobit preko mlijeka -sisanja-tako da se treba bas djetetu dat! Neznam za dr vitamine!?
Ja isto dajem olevit a meni je pedica rekla 3 kapi a u uputama pise najvise 2! E sad tak da sam presla na 2 kapi ako joj direktno kapam u usta a kad preko zLicice stavim 3 nekad jel dosta ostane na zlici dosta pljune! Al ugl 2 kapi! I mislim da se vit d ne moze dobit preko mlijeka -sisanja-tako da se treba bas djetetu dat! Neznam za dr vitamine!?
Hmmm, da je meni tako pedijatrica rekla, a nakon što sam pročitala uputstva, sigurno bi ju nazvala i pitala zašto mi je preporučila 50% veću dozu. Sigurno postoji razlog, možda zbog kukova....svakako bih ju nazvala i provjerila

Mincy moj maleni je u jednom trenu znao imat vecernju nervozu, isto tsk je bio nervozan, kenjkav, natezao cicu bezveze.. Na srecu brzo nas je prosla ta faza pa se nadam da ce i vas!

Ashley slažem se za d vitamin i hvala na info. U zadnje vrijeme se i muž više aktivirao oko toga pa podsjećamo jedno drugo :D
Moja se razljuti kad joj igračka ispadne i ne vidi je/ne može do nje ili ako ju maknem jer je počela ponekad kenjkat dok žvače (mislim da si desne nekako nažulja pa ju počne smetat). Ogledalo joj je zanimljivo, ali mislim da ne kuži da je to ona i definitivno ne radi svjesno grimase.
Ashley slažem se za d vitamin i hvala na info. U zadnje vrijeme se i muž više aktivirao oko toga pa podsjećamo jedno drugo :D
Moja se razljuti kad joj igračka ispadne i ne vidi je/ne može do nje ili ako ju maknem jer je počela ponekad kenjkat dok žvače (mislim da si desne nekako nažulja pa ju počne smetat). Ogledalo joj je zanimljivo, ali mislim da ne kuži da je to ona i definitivno ne radi svjesno grimase.
A kada ju držiš pred ogledalom, dali te gleda u oči u ogledalu? Moj to radi i muž se baš tome čudi. A grimase, moja pretpostavka ili je naučio grimase od mene (bebe vole ponavljati i imitirati koliko mogu), pa pred ogledalom možda misoi da vidi drugu bebu pa se nasmješi, pa vidi da se i ta beba nasmiješi, pa nešto promrmlja i vidi grimasu, a me čuje zvuk, pa se naljuti, pa vidi tu grimasu, pa se začudi....i tako u nedogled ili stvarno kuži da je to on, pa je mali narcis koji voli proučavati svoje lice i radi grimase.
Znam po primjeru malih maca i psića, prvih nekoliko puta se prepadnu svoga odraza, pa se nakostriješe i pobjegnu, ali jako brzo postanu svjesni svoga odraza
Bono i ja smo dnevno barem dva puta ispred ogledala, u početku je samo gledao, a onda je počeo promatrati sa zanimanjem i kreveljiti se, pa me gledati u oči, usta, lice...
Ma tko bi znao što si bebice misle, ali eto pitala sam jer je i tu počeo protestiati kada ga maknem od ogledala, pa sam pomislila da je postao mali narcis koji se voli promatrati u ogledalu. Tatu u ogledalu neće niti pogledati, a mene baš fiksira u oči i promatra mi lice

Mincy moja je vec par noci takva, place, nece sisu, hoce se nosati pa joj onda ni nosanje ne pase i vise ne znamo sto s njom raditi. Sad jel to vecernja nervoza ili skok, ne znam, al da je za poludit, to je...

Jahanara, Mincy, mi smo isto tak kroz noc...imamo neki dobar set, pa nikak uspavat, pa uspijemo, pa budjenje pa pase nunanje, pa ne pase, pa ujutro ja strgana, a on se smije hehe

Vezano za Oleovit D3, nama pedijatrica rekla da dajemo jednu kap dnevno i toga se pridrzavamo iako se znao dogodit dan da zaboravimo ali u pravilu dajemo i cula sam da se do godine dana daje, sad ne znam.
Preko dana je sve ok, ali kada treba ići spavati koma, upravo tako, malo bi sisao, pa onda nebi, pa bi se nosio, pa onda ni to nebi, i tako dobrih sat vremena se navlačimo i onda zaspe :( teško mi je njega gledati kako vrišti i kako mu ništa ne odgovara :(
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji